Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
ghibuadina spune:
MULTUMIM DE URARI TUTUROR!SI VOUA SA VA TRAIASCA COPIII SI SA FIE SANATOSI!
MIHAEL@, da, citisem mesajul tau...sper sa nu ma invidiezi prea tare, ca acus acus, se termina si distractia asta....ca fara ajutor, eu nu pot sa ajung nici la o ora de aerobic, dar mite alte infrumusetari....Certeste fetelor, ca ma simt eXCELENT ca fac lucruri pt mine si simt ca faptul c-am devenit mamica nu ma schimba decat in bine, ma simt femeie, e un sentiment super...recomand tuturor...trebuie si un pic de tp pe noi, fiecare sa faca ce simte nevoia dar pt sufletelul nostru sa fie...
PAXELA, pelinul cicatrizeaza.Si noi avem pbl de la kk sau pipi acid.S-a si iritat de cateva ori, dar ii dau in continuare cu sanosan crema cu oxid de zinc si ii merge bine.Recomandarile DIANEI sunt k ca si ea a trecut prin asta.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
gabi78 spune:
of, Doamne Adina ...cit de dor imi este sa am grija de mine! Nici macar sa ma vopsesc nu m-am mai dus la coafor..mi-am trintit acasa vopseaua si gata..de aerobic...de spa...of...
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
martutza spune:
'seara!
Anne io sunt a2a blonda ca m-am oparit cu apa de ceai![]()
Gabi era duminica
de aia apare si tasu in poza...in rest..in scaun.
Sa va dau reteta la o mancare pe care Vic o devoreaza:
Cartof cu carne de vita la cuptor
-1 bucatiaccarne de vita
-1 morcovel mic
-1/2 ceapa mica
-1 lingura iaurt sau smantana (in functie de etapa)
-1 cartof maricel
-1 rosie pt suc
-marar
Se fierbe carnea separat;morcovul cu ceapa tocate separat si cartoful intreg separat cca 30min.Se scoate cartoful si cand e aproape rece (ai grija Anne ca frige
)se scobeste facand un culcus pentru urmatorul amestec:carnea taiata marunt+morcov+ceapa+marar+iaurt..Daca reusii sa faceti capac puneti si capacul de cartof peste amestec.Are aspect frumos pentru pici.![]()
Se pune intr-un vas cu apa si suc de rosii si se da la cuptor pt 30-35 minute.La bebeii nostrii se blenduie cu tot cu sos; la picii de 2-3-4-..ani se serveste cu un mot de smantana si putin marar tocat verde.Sosul se aseaza pe langa ...asa ca la restaurant.
Urla fimiu in pat...a venit barbatu...e rost de cina in familie...
Va pup.
Mai pot mai vin....
Am vazut pozele cu cheliute, cu dintosi, cu puisori, cu toaman in Chisinau..si m-am emotionat.Suntem mari si frumosi si multi...sa dea DD sa fim si sanatosi.
Paula ma interesez de chirurg si-ti dau PM.
Seara buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
RaisaFudulu spune:
Salutare fetelor
hop si noi.... suntem bine daca v-ati facut griji.....am fost plecate la Slatina ca am avut din nou nunta...noi ne distram nu gluma....ce ma bucura cel mai mult ca cu aceasta ocazie a inceput mandra mea sa manance mai bine, cred ca i-a priit schimbarea......in rest suntem bine si acum merg la recuperat am 3 capitole.....moamaaaaa dar ati scris nu gluma...
Va pupicim
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
laura_oana spune:
buna seara
am ramas datoare cu bilantul de 7 luni...
7.300 si 73 cm....![]()
acuma are ora de cantat si plimbat in premergator...nu vrea sa doarma
si lalaie pe aici de numa numa.![]()
ma pun sa citesc ca ati terminat un cap si ati inceput altul 
va tzuc
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
arissa spune:
Buna seara! Am actualizat si votat albinutele si bondareii la paginile urmatoare:
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=14
14 Tudor Stefan
27 Vlad Gabriel Ciupac
27 Noemi Antonia
31 Fudulu Raisa Maria
31 Irina-Giulia Suciu
32 NICOLAE FABIANA MIHAELA
33 Radu-Geoege
34 Coman Ana-Maria
35 Murgeanu Catalina Teodora,
38 Maya Georgia,
38 Gal Mihai-Alexandru,
40 Naghi George Catalin,
46 Tudor Ionut Nedelcu
53 Popa Mark Alexandru,
54 Theodora Ioana,
59 TIMEEA LEAS,
64 Coman Ana-Maria,
80 Alexandru,
80 Catalin,
99 daria georgiana
107 Urziceanu Eduard Darius,
114 Eliana Ioana,
156 Ana Delia
Oricum sunt convinsa ca vin unii si voteaza copilul lor cu 10 si restul lumii cu o steluta ca sa le scada punctajul. Am intrat o data pe pagina 1 si majoritatea bebeilor proaspat introdusi in concurs aveau nota 1. Votati si voi sa mai ridicam notele bebeilor nostri. O sa incerc sa actualizez si maine dimineata daca ma lasa gaza.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
elpower spune:
Votat si eu vedete in devenire. Da' defect rau siteul asta, fetelor! Cred ca nu mai stie sa calculeze. Nu s-or fi asteptat la atatia inscrisi sau la atatea voturi si nu l-au proiectat ca lumea. Asta e! Vedem ce-o iesi si din asta!
Eu tot astept partea aia alba din zebra, dar vad ca sunt tot pe portiunea neagra
. Oare cat o mai dura?
Somn usor, fara treziri, daca mai e posibil asa ceva!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Cheburashka spune:
of, of... tare nu-mi place sa ma plang, dar nu stiu cum vine ca tot mai apare ceva care ma nelinisteste...
noi facem 6 luni peste 2 zile si suntem destul de bine, nu mai plangem, avem 8 kg, chiar daca am mancat lapte doar de la mami pana la 5 luni si o saptamana. atunci am hotarat sa incep diversificarea in contradictie cu pediatra mea care insista sa incep de pe la 4 luni, ca dupa aia nu mai mananca nimic (dupa ea). tot bine si mai bine, in 3 saptamani puiul meu a invatat sa manance cam de toate (cu exceptia marului crud pe care nu-l tolereaza deloc) si mai mult: nu mai vrea lapte de la mami ziua, decat seara si noaptea. Azi i-am dat un castronel de cereale de orez si mar copt de 150 ml si l-a ras tot, iar cand s-a terminat a inceput sa planga: mai vroia. i-am bagat repede titi si a mai tras vreo 2 min maxim. habar n-am ce sa fac? Am sunat-o pe pediatra mea care ghiciti ce mi-a zis: sa o trecem pe lapte praf. Mi-a venit sa-i inchid telefonul... Eu ii ceream o solutie si o parere de profesionist, nu asa... cica, dupa ea, asa mai scap si eu de atata alaptat! iar mie imi curg sanii de la lapte mai toata ziua. Chiar nu stiu ce sa fac. A mai patit cineva asa ceva? Stiu ca e normal sa nu mai vrea asa de mult cand incepe sa manance solid, dar nici chiar asa. Am impresia ca daca nu i-as da lapte deloc toata ziua nu ar fi nici o problema pentru ea.
Voi ce parere aveti?
arissa spune:
Asa...
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI AZI SI ELENA DE ELIANA!
Sa cresteti mari si sanatosi!
M-am uitat la poze noi si mi-au ramas ochii lipiti de monitor! Ce3 frumosi sunt bebelusii nostri! incet incet nu mai arata a bebelusi ci a copii mici. Multi pupici lui David fara par dar dragalas, frumoasa Ilincuta, Catalina studiind puisorul, proaspatul crestin Matei, Victor - ochi verzi sau albastri, nu-mi dau seama, dar te topesc...sigur am uitat pe cineva, imi cer scuze.
suzy, am avut si noi probleme de curand cu diareea, am tinut-o la regim (mar copt cu banana, orez cu morcov in fiecare zi la pranz, branzica) si i-am dat Loperamid, jumatate de lingurita de 3 ori pe zi plus un sfert de lingurita dupa fiecare scaun apos. In prima zi de tratament seara deja a avut un scaun mai inchegat. Lichide multe sa nu se deshidrateze.
Jocuri cu bebe-nu facem nimic spectaculos. Ii cant, ii arat jucarii, cum sa invarta de cate o rotita, detalii, iau cate o jucarie de plus si ii fac un mic spectacol cu ea. Insa in cea mai mare parte a timpului ea cauta sa se ridice iar eu o sustin si o las sa exploreze ce gaseste ea la inaltimea respectiva.
Ane, felicitari pentru Raul! Gaza mea cred ca o sa mearga in picioare si tot nu o sa se ridice singura in fundulet
.
ghibuadina, ma bucur ca te simti bine...uneori si pe mine ma mai apuca dorul de par aranjat si creme, masti etc, dar nu e timp.
La noi nu sunt noutati. Nu am masurat-o/cantarit-o la 7 luni dar mi se pare ca e mai legata putin. Nu avem ore fixe de masa si somn, dar cat de cat s-a configurat un program. Doarme de la 8.30-9 seara pana dimineata la 8-9 cu o trezire de papa. Peste zi mai face un somn dimineata de la 11 la 13 si dupa amiaza de la 16-17, vreo ora.
Azi am iesit afara dupa multe zile de ploaie, a fost cam plangacioasa, ca nu-i dadusem completare de lapte dupa legume, dar a fost bine. Daca se mentine vreme buna, maine merg sa lenevesc intr-un parc, cu un rebus in brate.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ioanaradu spune:
Cheburashka nu e nimic grav. nu cred ca ai avut timp sa citesti din urma, dar noi cam toate ne-am plans sau ne plangem ca nu mai mananca lapte, fie ei alaptati sau formulisti. dupa ce dau de gustul mancarii cam zic pas la laptic. este absolut normal sa pape lapte doar dimineata si seara, in unele cazuri si noaptea.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!