Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
MissJJ spune:
Buna fetele!
Consi multa sanatate la piersicutza!
Nico nici a mea nu a papat bine si nici nu papa bine, mai nou de unde manca doua mese pe zi acuma dim papa cereale si la pranz daca ii dau ceva de papa isi face greata si nu mai vrea
si ii dau tot ce i-am dat si pana acuma ce fac si pt noi carnitza de pui, spaghetti, piure, cartofi gratinati etc. Ei nu mai vrea si pace si imi cere biberon adik se duce in bucatarie unde is biberoanele si bate cu mana in dulap pana ii scot un biberon.
Cand oare o sa pape si copilul meu mancare normal???
Cristina ma bucur ca scrii din nou!
Emilia, Oana si a mea face asa se duce la usa sau la perete si da cu capul de ele si se distreaza si rade de zici ca a descoperit america.
Incerc sa ii distrag atentia ca altecva nu am ce face daca tip face si mai tare si rade si mai tare.![]()
Zuzunachi stai linistita draga mea cand ai tu timp ai sa o scrii. Pupici de la noi vezi ca am pus si poze cu mine ca ziceai ca ma ascund.![]()
Nico naughty step e o treapta pe care pui copilul cand a fost obraznic si a fost lansata de supernnany adik un loc de pedeapsa al copilului si ii punea pe fiecare acolo cateva minute in fct de varsta daca avea 5 statea 5 min daca avea 7 7 min si tot asa. Si arata asa: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruSafety/BruSafetyAroundHome/395803?ref=Search" target="_blank">naughty step.
Madyn si a mea turuie in limba ei incontinuu si tot asa raspunde pe limba ei eu ii zic ceva ea zice ceva pe limba ei si tot asa uneori vede ceva la tv sau pe strada se intoarce le noi ne arata cu mana si incepe sa explice ea acolo. E tare simpatica, cuvinte nu zice multe dar pe lb ei vb non stop.
Bysko go, go, go! Pupici la printesa si tie de la noi!
Babee pe cand poze cu chit chit? Ca vreau draga sa vad noul membru al familiei.![]()
Oana multa sanatate
si aici is numai virusi si bacterii de ex daca face febra mare 3 zile la rand zic ca e un virus si ca trece de la sine sa incercam numai sa controlam febra si sa bea multe lichide, asa ca...
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Babee spune:
Mada ii fac baiatului astazi poze si le pun![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
MissJJ spune:
Babee thank u, thank u!
Astept cu nerabdare.
Noi am gasit un arici in gradina tre sa va pun poze sa-l vedeti asa scump era.
Aveti idee ce papa aricii? Ca i-as lua ceva mancare sa ii pun daca as sti ce papa.
Si noi vrem de la anul sa ii luam la fata un animalutz ceva da nu stiu ce sa ii luam inca eu vreau ceva mare is obisnuita cu animalele mari Flo vrea ceva mic si simpatic da eu nu sunt tare keen on it ca am senzatia daca e prea mic sa nu-l calc sau sa dau peste el sa nu il vad ca si asa is cam chioara din fire.
Asa si mi-am adus aminte intrebare intrebatoare: Care vi s-a parut cel mai greu lucru in cresterea unui bebe? Deci un sg lucru care vi s-a parut cel mai greu. La mine de ex a fost diversificarea pt ca ea a fost mereu mofturoasa si mi se pare cel mai greu lucru care a trebuit sa il fac pana acuma. Plus ca eu ma chinui cate doua ore in buc sa fac o farfuriutza de papa pt ea si ea o scuipa sau isi face greata.
Mada si
Cristina_Ioana spune:
Babee, pupici la fata
Deci tre' sa kinui acu' sa inventez ceva interesant, ha? 
Mada, ca sa raspund la intrebarea ta: fara niciun dubiu dau fro secunda de gandire, cel mai greu lucru la mine au fost noptile albe, somnul si lipsa lui...inca ne confruntam si acum cu asta 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Consi imi pare rau ca Lucu e bolnavior. Alexandra ii trimite pupici multi sa se faca repede bine.
Si Alex se dadea cu capul de perete. Se suia in pat, se tinea de tablia patului si se pocnea. Noi avem rigips, eu i-am tot zis ca nu, dupa o vreme s-a potolit, apoi venea si ne dadea noua cate un cap in gura pana a dat o data de a inceput sa planga si s-a potolit.
Alex azi dimineata a zis "mama artea". Am vrut sa o iau din patut, dar nu a acceptat pana nu am luat mai intai cartea si apoi pe ea. Ea se trezeste inainte mea dimineata, ii dau laptele, ii pun carticele si jucarele si mai motai vreo juma de ora cat se minuneaza ea de carti si jucarii.
Tot azi dimineata am adus-o in sufragerie si m-am dus la bucatarie. Voiam sa pun un ou la fier, dar de ramolita ce is am uitat ce aveam de facut, cand m-am intors, ea mi-a zis mama papa si mi-a aratat asa cu palma gen chiar nu intelegi ca mi-e foame. Manaca doar in scaunul de masa, cel de la primii pasi e f bun, chiar daca incearca sa se ridice nu ii permite masa, nu am folosit niciodata centurile la el. Mai nou refuza orice mancare cand ma vede ca vin, strange din dinti, si eu ii zic, hai gusta, ca e bun, ea nimic, si tre sa prind un moment sa ii bag mancarea in gura, atunci ea manaca sau nu, in functie de cum i se pare, bun ori ba. Sau ma fac ca plec, si ea plange si ma cheama inapoi si apoi sta frumos sa manance, dar iar incepe si uite asa mananca si ea. Sau imi ia castronul din mana si zice sa-i dea Lala adica bunica-sa si pe urma ia de la bunica-sa sa-i dea mama sau tata. Are toane. Uneori imi scoate peri albi, dar nu mai pot dupa mogaldeata mea. Mai nou cand o iau din patut se lipeset de mine, sau ma pupa, ma mangaie. O ador pur si simplu.
Legat de scame soacra mea a invatat-o daca gaseste ceva pe jos sa ii dea ei in mana sa nu bage in gura. Si de fiecare data cand gaseste o mizerie pe jos mi-o aduce sau imi arata sa o iau de acolo. Uneori mai uit pampersul ei pe jos si ea vine si zice mama poahhh si imi arata cu mana sa il arunc. Sau cand face kk zice mama poahhh, la fel cand o pun sa o schimb si uneori nu ma lasa sa ii pun pampersul pana nu o dau cu crema sau cu pudra. E tare dragalasa. Intelege asa de multe. Cearta animalutele, pe pisica o striga Nata si o cearta cu degetul, pe Cherry o trage de urechi si aia numa cand o simte ca vine fuge, rar sta la smotoceala, in rest nu stie pe unde sa se mai bage. Cand vrea nani zice "mama nana nana". Doarme tare bine de cand e in camera ei, nu misca pana dimineata. Sunt super happy ca nu am avut probleme cu mutatul. Am observat ca seara adoarme imediat daca ta-su ii da sa manance bibe, asa ca il cam las pe el de garda.
hai ca v-am zapacit.
anasia spune:
Doamna C, bine ai revenit!nici Alessia n-a mai putut suporta siropurile, asa ca le-am stopat;exista insa ambroxolul pt tuse picaturi, se administreaza mai repede;
masline, e innebunita dupa ele, ar manca non stop; i-am dat, chestia ca le ionghite bucatele si tot asa le scoate;
nico, ieri am prins-o cu un pliculet de balsam de rufe, pe care a reusit sa-l desfaca...am zis ca mor cand am vazut

ca era cu el peste tot; noroc ca era cu suzi in gurita; vina e a mea ca nu l-am aruncat
;
sabina, am scris de cojite, eu i-am luat Alessiei , la indicatie dr sampon sebamed pt copii, de la farmacie, vezi ca era sa iau teapa ca nu stiam ca este si pt bb, imi dadea aia pt adulti;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
MissJJ spune:
Sabina ce frumos!
Pupici la printesa.
Macar la voi ii mai da bunica da la mine daca de la mine nu vrea cine sa ii dea? Am incercat si eu cu plecatul si venitul si etc da nu vrea si degeaba ii prind gura deschisa daca nu vrea isi face instataneu greata.
M-a omorat cu vomatul asta serios. 
Cristina ms ca ai raspuns!
Da fata mea a reusit un nou record de doua nopti s-a trezit o sg data pt lapte.
Iei, poate o tine asa si incet incet nu se mai trezeste deloc.![]()
Mada si
Piersicutze spune:
Mada la mine cel mai greu a fost la inceput in prima luna cand trebuia sa ma trezesc foarte des. Pana m-am obisnuit cu asta a fost groaznic. Acum fata doarme toata noaptea si eu bantui.
Piersicutze spune:
quote:
Originally posted by anasia
Doamna C, bine ai revenit!nici Alessia n-a mai putut suporta siropurile, asa ca le-am stopat;exista insa ambroxolul pt tuse picaturi, se administreaza mai repede;
masline, e innebunita dupa ele, ar manca non stop; i-am dat, chestia ca le ionghite bucatele si tot asa le scoate;
nico, ieri am prins-o cu un pliculet de balsam de rufe, pe care a reusit sa-l desfaca...am zis ca mor cand am vazutca era cu el peste tot; noroc ca era cu suzi in gurita; vina e a mea ca nu l-am aruncat
;
sabina, am scris de cojite, eu i-am luat Alessiei , la indicatie dr sampon sebamed pt copii, de la farmacie, vezi ca era sa iau teapa ca nu stiam ca este si pt bb, imi dadea aia pt adulti;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Anasia sorry. Merci mult de raspuns. L-am vazut dar nu am apucat sa iti multumesc.
Aveti idee de la ce fac cojitele? Le produce pielea sau cum?
Mada, da am mare noroc cu soacra, chiar daca uneori o mai bodogan, dar a invatat-o o multime de lucruri pe Alex si are super rabdare cu ea.
Ieri fata mea se scalambaia in fata oglinzii cu telefonul in mana. Se uita in oglinda si zicea "alo" dar nu zice clar, iese ceva acolo si radea. Cand vrea lapte se duce la comoda din camera ei si bate cu mana si zice mama papa. Oricum ea cam ajunge la masa, i se vad doar ochii, si isi ia ce ii trebuie. Cred ca o sa dea numa directive. Si daca vrea sa te asezi langa ea tot asa iti bate cu mana in scaun. Si ea stie sa coboare singura din patul mare. Se da jos cu spatele. A cam inceput sa escaladeze. Se suie pe comoda de la tv cu picioarele. Curand cred ca o sa o gasesc cocotata pe biblioteca. Mult nu mai e.
anasia spune:
nico,ii mai dau cate un copan sa-l roada, asa mai cu putina carnita, pui, rata, ce am;
strumfitza mea se amuza teribil cand alearga prin patul mare, vede ca tresar cand se apropie de margine(sunt toate "blocate" cu perne), o mai si strig, si se tranteste intentionat in fundulet chiar acolo unde e si rade de nu mai poate;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica