Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
emiliapop spune:
Babee hai ca mi-ai dat palpitatii cu soricelul baietel
si pana am citit tot mesajul am stat cu frica in san
.
Auzi da astia micii cum se joaca cu chit chit? Nu il strang de gat sau nu il scoti de acolo din cusca? Ca ma gandesc ca as putea sa ii iau si eu lui Alex un animalut ceva da' sa nu fie contraindicat sa dea ceva boli pe la noi
si sa imi fac de lucru.
Si eu sunt nemultumita de Euroclinic ca aveam programare la Morfo la Herghelegiu ca acolo gasisem loc acum 4 luni si cand ma duc zice aia:
pai programarea a fost anulata, nu ati primit mesaj? Eu zic nu, ce mesaj?
Zice: stati sa vb cu asistenta doctorului sa vedem ce faceti ca ati venit din Ploiesti special.
O cauta pe asistenta vreo juma de ora, vine asta si iara intrebari si raspunsuri evazive si zice stati sa vb cu doctorul ca a avut azinoapte cezariene etc si la ora cutare pleaca la alta clinica si poate va primeste acolo.
Si stam noi, si stam de ni se lungisera urechile vreo ora si juma si sotul zice hai sa plecam, eu nu si nu ca vreau sa vad la fata bubulina.
In cele din urma ne cheama sa ne faca echo, intram si intreb daca dam CD ceva, zice nu ca inregistram noi.
Eu stau cuminte examineaza copilul, e cu spatele la ecran, le examineaza pe toate, si la inima zice de reexaminat ca nu poate sa vada ca lumea nu stiu ce vene ca nu vrea sa se intoarca dar nici nu a avut rabdare sa mai incerce sau ceva.
Asa ca dupa chestia asta trag aer in piept si zic ca cel putin dupa 2D asta cand masoara tot, trece pe 3D si vad bubulina la fata, da de unde, inchide tot si eu zic pai da si 3D? Zice asistenta pai nu aveti programare ptr. 3-4D
! Zic cum nu, ca eu m-am programat acum patru luni si asa am cerut si zic asa stiu si pretul ptr. 3-4D, ca mi l-ati comunicat la telefon?
Asa ca am platit 3.460.000 lei ptr. echomorfo 2D si dopller in loc de 3.600.000 lei cat stiam ca ma costa 3-4D! 
Nu-i vb de bani aici e vb de faptul ca am ramas cu un gust amar de toata neorganizarea aia a lor, de faptul ca am platit altceva decat mi s-a facut si cel mai mult m-a durut faptul ca nu am putut sa o vad la fata pe bubulina dupa ce am asteptat atata timp echografia asta!

emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
Consi sanatate lui Luca si celor care mai sunt bolnaviori parca al Cristinei nu, tot Luca Zarzarelul!
Mai fetelor cum va mai descurcati voi cu bebei, ca al meu in fiecare zi face cate ceva nou de imi sta inima in loc de ce ar putea patii, ba incearca sa sara din patul de lemn si il prind in ultimul moment, ca daca sare de acolo isi rupe gatul, ba din cosul de la Carefour, ba din tarc,ba din scaunul de masa, se baga sub pat taras, deschide usile si fuge pe hol unde nici acum sotul nu a rezolvat cu usita de siguranta la scara
asa ca sunt cu ochii pe el non-stop si nu pot sa fac mai nimik si nici pe net sa scriu asa ca ma apuca ora asta ca sa mai scriu si eu ceva.
Mai nou de vreo 2 zile face altceva de m-a speriat rau, se duce la perete pune capul lipit si isi trage un cap de perete
nu prea tare da se aude, se uita la mine sa vada daca il vad si rade si daca ii zic nu iar face pana tip la el si fuge de acolo razand. Ce o mai fi si asta ? Nu face mereu de 2-3 ori pe zi de vreo 2 zile da' mi-au trecut tot felul de ganduri prin cap!
Ma gandeam poate il doare capul, ca maselele si dinti il dor tot timpul si e cu mana in gura mereu sau incearca sa imi atraga atentia , nu stiu ce sa zic, voua vi s-a intamplat asa ceva?
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
oanaalex spune:
Sabana saptamana trecuta l-am tratat si eu pe Alex de cojite ca nu mai puteam sa le vad. A mai facut si cand era bebeloi si i-am curatat de 2 ori. Eu ii pun ulei pe cap inainte sa-l bag la baie (mai exact inainte sa-l spal dupa ce e deja in cada ca altfel ar fi tot un ulei cat e casa
) si il piaptan cu un piaptam mai des. Nu tr apasat ca se iau f usor si ramane f curat. Eu folosesc acelasi ulei cu care-i faceam masaj dupa baie.
Cristina Ioana sanatate multa pt Luca si tie putere sa rezisti
Babee felicitari pt "baietel". Cum va descurcati cu asa familie mare?
Emilia Pop si Alex face asa ceva, acum rar ce-i drept, dar la inceput cand a descoperit smecheria se distra de minune si ma dispera cand auzeam cum suna peretii
. Ai rabdare ca in cateva zile descopera altceva si uita, zic eu.
Despre noi ce sa zic...suntem pe antibiotic. Va spuneam de afta pe limba si ca am sunat sambata la medic. Ieri mi se parea a fi ok dar azi dimineata tot scotea limba afara si am vz ca se ingrosa gluma plus ca gingiile de la dintii deja iesiti ii erau super inflamate. Asa ca am luat copilul si la doctor. A zis ca e ceva bacterie care a putut-o lua de oriunde si mi-a dat un atibiotic si Tylenol pt durere. Mi s-a parut ciudat ca nu ne-a dat nimic local dar a zis ca nu e cazul ca el ce are e atceva si nu tr dat cu nimic. Ori am prostit eu dar acasa in Romania nu am auzit de atatea bacterii si virusi ce bantuie pe aici
Medicul a zis ca in 2-3 zile o sa fie ok. E prima data cand ia Alex antibiotic ca pana acum inafara de 2 ture de muci care i-am tratat cu batista bebelusului noi nu am fost bolnavi si nu am luat medicamente. Sper sa nu fie asta inceputul ca ma impusc![]()
Pupam pe toata lumea.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Piersicutze spune:
sabana scuze...credeam ca esti mireasa 

ti-am zis ca nu am citit tot si mai dau si cu bata-n lac
nu stiam de caini in spatele mariotului, eu de cate ori am luat-o pe acolo a fost ok, doar ca trec masini si e cam ingust
parcul al doilea este micut de tot , facut intre blocuri dar mie imi convine ca este aproape
eu doar in weekend mai mergeam in cismigiu cu sotul si cel mai des in herastrau - ca suntem o gasca cu copii mai multi si era punct de intalnire pentru toti
nu stiu ce sa zic de priorix....
noi am facut priorixul - in carnetul ala de vaccinuri chiar scrie ca trebuie facut intre 12 si 15 luni (parca)
de doctor ce sa zic....stii tu mai bine - poate ai si tu dreptate sa nu iti convina ca te flituieste in felul asta
cum le dati carnea copiilor???? ma tot zapacesc colegele sa ii dau copanul sau aripioara in mana dar mie mi-a fost frica sa nu muste din zgarciul de la os si sa se inece 

voi le-ati pus copanul in mana??? sau tot tocat cu cutitul?
ea mananca bucati mari de legume, paine, sunca, cascaval
masline i-a dat mama acum 3 luni - era foarte fericita ca a scos singura samburele.....

...va dati seama ca am innebunit
apoi i-am mai taiat feliute micute iar acum ii dam pe paine pasta de masline verzi sau negre care este delicioasa...se gaseste la borcane
am vazut ca au si vreo 2 E-uri dar....m-am riscat
referitor cojite stiu ca si bainca a avut o singura data insa dr mi-a dat o crema care se face la farmacie...ma uit diseara acasa sa vad daca mai gasesc reteta aia si i-a trecut dupa ce i-am dat de doua ori
nu promit ca o sa o si gasesc pentru ca sunt ff dezordonata....
hello cristinico sau doamna C...dar tu ce crezi ca noi suntem numai lapte si miere????
tot ciufute, tot ciufute dar ne suportam![]()
![]()
![]()
ooof acum am citit - tinem pumnii sa se faca luca mai repede bine
si eu stiam ca trebuie hidratant foarte bine ca sa nu aiba probleme ca nu manaca.
din experienta iti spun ca rezista nemancat destul de mult...noi am avut si cate doua saptamani ca sa nu zic mai mult cand ciugulea si atat de innebuneam
mie chiar de-aia mi-a fost atat de greu ca nu a fost o mancacioasa si este groax=znic sa nu iti manance copilul.
dar trebuie hidratat bine : apa , ceai (laptele nu se pune) si fructe, supe...sucuri de fructe,
si bianca mea e racita si la fel patesc...dar nu inteleg...dupa ce papa vomita, sau dupa ce bea nurofenul sau dupa ce ii dau cu tantum verde in gat .....
sper si eu sa fim bine curand
bysko suntem doua piersicutze - nico (fosta adelapop) cea care scrie cu rosu si e mama biancai si gravidutza din nou...si sabana mama alexandrei care va fi nasa curand.....scrie cu negru... nu am fost cuminti si nu mai avem conturile noastre vechi dar ne sunteti atat de dragi incat impartim contul de piersicutze
eu ii mai puneam nurofenul in lapte...nu trebuie??????
emiliapop imi pare rau ca si tu ai avut experiente neplacute cu euroclinicul....stiti cum e vorba cu pomul laudat
si binaca se da cu capul de covr sau de parchet...mai nou...dar fff usor si fff rar. a mai avut o perioada cand se dadea cu capul de pat si radea si astepta sa rad si eu dar acum nu mai face nimic.
cred ca e trecator...nu-l mai baga in seama si probabil daca o sa vada ca nu e ceva interesant - renunta
oanaalex tinem pumnii sa va insanatositi repede
nico
MADYN spune:
Mai fetelor, kupilu' asta al meu intelege tot! Doar ca nu poate sa se exprime prin cuvinte, dar pricepe tot ce-i zicem. Sint atit de emotionata!!! Io-l vedeam ca-i spun ceva iar el raspunde in felul lui, dar mereu ziceam ca-i coincidenta, dar ... nu. Parca din zi in zi omuletul ala mic se transforma in om 

.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Doamna C is back!
Mama lor de pb, daca ma las io doborata!
Oana, Emilia, Consi si Nico, pupaciuni si multumiri! 
Consi iubito, sanatate multa si voua!
Nico, fata, esti extraordinara, emani atata energie si putere si...si...bravo fata, nota10! 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Luca e mai ok, aseara a mancat niste sunca de praga cu masline si branza Hochland si nu a mai vomat...
Am renuntat insa la toate siropurile pe care nici nu mai vroia sa le vada...de raceala, de tuse si de toate cele...poate si de la alea ii era greata...?
A dormit si mai ok, mai tuseste putin dar e mult mai ok azi.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
eu am uitat sa va dau o veste mare
de zapacita ce sunt: avem prima maseluta.
Nico ti-a facut reteta la farmacia de pe 13, cea de langa librarie?
Oana merci mult de raspuns. Ce fel de ulei ii pui in cap gen Sanosan, Nivea, Johnson si ce o mai fi sau ulei de masline? Apoi unsoarea aia nu se ia greu? Cat il tii cu uleiul in cap? Hai ca te-am zapacit de tot.
Raluca si Nico merci mult de raspunsul legat de masline. Mie imi plac mult. O sa incerc sa ii dau si eu.
Raluca reteta: am luat spanac la punga, l-am fiert, am pus un pic de faina si sare si un strop de Knorr, am pus lapte. Puiul il fac separat la tava, cu legume, il potrivesc de sare, cand e gata il decojesc si pun peste spanac sau daca nu mananca bucati mari poti sa il pasezi in spanac.
Legat de pulpe de pui sau aripioare mie mi se pare periculos sa ii dau copanelul in mana sa il manance. Nu as risca. Atunci cand il curat de pe os am grija la zgarciuri, oscioare si ce o mai fi, chiar daca oasele le manance catelusa Cherry eu nu ii dau niciodata oasele subtiri. Se poate ineca f usor cu ele.
Doamna C welcome back! Ce face Lucu?
Babee spune:
Emiliapop eu m-am interesa si n-ar trebui sa am probleme de la hamster.Si ei se joaca foarte frumos, Rebecca cam baga degetelul si mi-era frica sa nu o capseze ca ieri am cam avut emotii.A plans bietul baietel de mi s-a grant inima, astazi e mai bine, s-a invatat cu mine si vine sa il iau in mana.Ei il mangaie la mine in brate si stiu ca doar mami are voie sa il ia de acolo si sa ne jucam cu totii.Mami ca tati nu pune mana nici mort pe el![]()
Oanaalex de la o afta ..la bacterie si antibiotic-asta n-o stiam sincer.Sanatate multa si sa stii ca noi en descurcam, eu mereu mi-am dorit familie mare si animale multe![]()
Legat de cojite, la noi Rebecca a facut cand era bebe si acum cateva luni iarasi.Eu am spala-o bine cu apa si sampon, am inmuiat pielea capului si apoi am pieptanat-o cu piepten de os(de pe timpul meu, dar sunt prin piata la tigani acum
).Ei ii e bine asa si nu avem probleme.
Brysko fugi la fata si te-asteptam cu povesi
Doamna C is bac...asa da ca sa am si eu ce citi
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca