Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Babee spune:
Daca tot am ridicat polemici haideti sa ma explic.
Nu mi-au placut anumite tonuri, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie implicata.Ce am avut de spus referitor la acest lucru am spus.
Cum era viata inainte de Phillip(il luam ca primul).Pai eram la universitate toata ziua, stateam ca ogarul in biblioteca si scoteam pt musiu profesor coordonator diferite chestii, imi gasisem si de munca -altceva- si cam asta era tot.In fiecare week-end cand era si sotul fugeam pe undeva.Apoi munca am pierdut-o ca deh eram insarcinata, la scoala in ultima perioada am renunat ca mi-era frica si am zis sa stau acasa.Am citit foarte mult si ma amuzam stand pe Mirc jucand Trivia
(sa nu imi oboseasca neuronii).Chestii coafor, manichiura etc le faceam regulat in Ungaria(asta fac si acum).Doar cand veneam in Romania era nebunie si saptamanal mergeam.
Bun dupa ce s-a nascut Phillip am mers in concediu, am iesit in continuare cu totii la restaurant, ne-am distrat in excursii.Dupa ce a aparut Rebecca am facut acelasi lucru, am si lucrat(ce bine ca imi pot stabili singura programul si pot munci cat si cand vreau-ca si colaborator), iesim peste tot, vedem si filme dar acasa(noi ceva de adulti, Phillip ceva pentru copii), mergem in concedii, citim aceleasi carti(eu si sotul avem aceleasi preferinte), cumparam cadouri de comun acord si ne facem surprize frumoase oricand.Si pot spune ca mi-am mai trait copilaria de 2 ori pana acum cu ei, ne-am jucat cot la cot.
Noi n-am fost genul mers in discoteci si pierdut nopti, pentru noi n-a fost cine stie ce schimbare.Suntem genul de oameni ce mergem duminica sa luam paine(un exemplu) de la singura Billa deschisa din Viena si ne suim in tren si ajungem la 100 km de Viena
ca sa luam de acolo carnat(tot un exemplu).
Mie mi-au placut animalele, hamsterul acum e ceva surogat ca n-aveam loc de caine
.Si eu am simpatii si antipatii, vi l-am aratat pe "baietel" dar gata ca nu vreau sa va sperii.Mie mi-e frica de paianjeni, broaste si sobolani
Hamsterul e un soricel mai fara codita asa![]()
Fugim la nani ca asa facem noi toti 3 zilnic![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Si inca ceva:am chef sa stau 5 minute,stau.Dupa ce culc copii, de la ora 9 pot sta si o ora in cada, pot povesti cu sotul in liniste la un pahar de vin daca avem chef.Se intampla de multe ori sa iasa el afara cu ei iar eu pur si simplu sa stau.Sa citesc sau sa stau cu ochii in tavan-pentru ca asa vreau.Totul e SA VREAU EU.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee, te iubesc, esti o adevarata! 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
nicolica spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Mda, cred intr-adevar ca sunt putin altfel. Eu, inainte sa nasc eram foarte activa. Munceam mult si cu dedicatie, in majoritatea cazurilor din placere. Traiam viata, desi aparent linistita, la intensitate maxima, o savuram. Nu regret ca il am pe Alexei dar recunosc cu mana pe inima ca vreau sa merg la un film (se face un an de cand am fost ultima data), fara sa fiu stresata, vreau sa merg la un restaurant bun si sa savurez mancarea de acolo, vreau sa ma duc la cosmetica fara sa ma gandesc daca plange/mananca/tipa dupa mine si mai vreau alte lucruri la fel de banale dar care mie mi-ar face bine la psihic si la ce mai vreti voi. Am ales de bunavoie sa stau acasa si sa imi petrec timpul cu Alexei, pentru ca imi face o mare placere dar sunt momente cand as vrea sa am 8-10 ore doar pentru mine, atat. Sunt momente in care m-as multumi si cu 5 minute. Il iubesc, mi l-am dorit enorm si nu cred ca ceea ce simt eu ma face o mama mai putin buna. Pentru ca asa cum spuneam si in mesajul de ieri eu ma voi adapta la felul de a fi a lui Alexei iar el va trebui sa se adapteze la al meu, pentru mine asta inseamna sa iubesti pe cineva sa il intelegi si sa il accepti asa cum este.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Madyn, uite exact asa simt si eu...parca ma descrie si pe mine Miruna.
De cand e bb, peste tot il iau cu mine, pana si in cabinetul de ginecolocie, eu "cocotata" la consultatie si el in carut langa mine. Sunt momente cand efectiv nu pot astepta sa vina al meu sot de la seviciu sa stea cu Philip, ca eu trebuie sa rezolv ceva. Nu peste tot este deschis pana la ora 8 seara, drep urmare Philip este ca si lipit de mine. O bunica e in Ro si una la 300 km de noi. Cand am hotarat ca vrem copil, eram convinsa ca ma voi descurca fara ajutoare...acum insa mi-ar prinde bine un ajutor, chiar si pentru o jumatate de ora pe zi. Poate ar trebui sa ma scuture cineva sa-mi vin amintea la cap si sa nu mai fac pe victima, dar mai ales sa nu uit esenta, ca am un copil vesel, sanatos care creste foarte repede, de care ar fi bine sa ma bucur cat mai mult acum, decat sa-mi para rau mai tarziu ca am facut-o. Cred ca o mama nu are voie sa fie egoista!! Sigur gasim o solutie favorabila tuturor, daca vrem!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
misy spune:
De foarte mult timp nu am reusit nici sa va citim nici sa va scriem! Cred ca am nimerit in cel mai potrivit moment! Oare e firesc ca debea acum sa realizez ca nu am timp pentru mine, ca am uitat de mine? Nici n-mi amintesc cand m-am fardat ultima data dar nu-i nici o problema, incet o sa incep sa-mi amintesc ca Amalia isi doreste o mamica draguta nu grasa si neingrijita!
Si eu fac parte din categoria acelor mamici ... ptr. ca fiica mea este cea mai ... si nu cred ca este ceva rau.
Momente grele au fost doar cele in care ea a fost bolnavioara iar acum cand trage tot si de toate mi se pare putin dificil, o vad tot timpul in pericol!
http://b1.lilypie.com/ESdCp3.png
MADYN spune:
Da, asa e Muuh, asta este grija pe care o avem in permanenta, nici eu nu mai sint linistita de cind il am pe BB, ma gindesc mereu ce maninca, cum doarme, cum se joaca, cum se plimba etc. Dar cred ca si la 20 de ani tot asa imi voi face griji, ce face la facultate, cu ce fata se intilneste
, apoi la 30 de ani daca ..., daca .... Eu zic ca pina am sa mor am sa tot imi fac griji, iau chestia asta ca parte din viata mea, ca si cum as respira
. Si, da, inainte nu aveam aceasta "grija" dar ii duceam dorul, la inceput inconstient si pe masura ce BB nu aparea devenea tot mai presant/a. Prefer sa traiesc cu "grija" fata de copil decit cu lipsa ei, le-am cunoscut pe amindoua. Asa sint eu si nu ma consider o mamica nici mai buna nici mai rea decit altele.
Mi-au placut tare mult punctele voastre de vedere, sinteti minunate
.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
misy spune:
Sincer cand o privesc si vad ce mare s-a facut nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Evidend trec peste momentele in care au fost unele probleme de sanatate gen racele, dintisori si mai nou maselute!
http://b1.lilypie.com/ESdCp3.png
misy spune:
De fapt cand ma ia de gat si ma pupa, ma strange in brate sau pune capsorul pe mine uit si cum ma cheama!
Babee spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Babee, te iubesc, esti o adevarata!
Doamna C. ai grija ca intra fetele la idei
Gabriela
, Phillip si Rebecca