Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Cristina_Ioana spune:
E bine ca merge netu' asta 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
sabana scuze dar nu am apucat sa ma uit aseara...sunt foarte suparata
imi vomita copilul de 3 seri, imediat dupa masa de la ora 18.00, si are febra de 38.5....si aseara asa am tinut-o de cand am ajuns acasa pana i-a scazut febra: vomitat, impachetari cu cearceafuri reci ..papa..am fost terminata
dimineata am ajuns la dr de familie sa imi dea sa fac analizele de prim trimestru de sarcina si mi-a spus ca poate fi reactia de la Priorix....ca face un fel al bolii - si ii pot aparea si bubite, si temperatura si stari de voma.
ce sa zic - e foarte greu sa ai copilul bolnav
crede-ma ca am uitat dar promit diseara s ao caut si sa ti-o aduc
genie imi pare rau ca ai avut probleme cu bebe asa rele
e ingrozitor sa aiba o boala ceva si sa nu ii treaca atata timp
crissa stai linistita ca suntem multe vaicaroase pe aici...
mie asa imi zice sotul mai nou - ca stiu doar sa ma vait...eu care eram numai lapte si miere si eram fff vesela, toate erau frumoase, bune etc...am ajuns si eu la un grad de oboseala incat ma mai si vait
si sunt nemultumita, pentru ca si sotul meu vine numai seara si sta cu fi-sa o ora, se spala, se uita la tv si nu intelege de ce sunt obosita
iar noaptea nu o aude pe Bia si dimineata e perfect odihnit ![]()
mai nou: dimineata vorbeam ce facem cu copii...si el vrea sa le ia pat supraetajat...dejaaaaa....cand bianca o s aaiba doar 1 an si 10 luni
eu am zis ca o sa fie cam mica sa stea in patul ala dar el a gasit alta solutie: bebe o sa stea in patul biancai si bianca cu mine in pat ha ha ha
va dati seama>??????? cand o sa se trezeasca puiul mic s apape de 3 ori pe noapte si bianc ao sa il auda?????? FOARTE TARE!!!!!
miruna: ai dreptate - nu trebuie sa ii las copanul pana ajunge la os 
, oricum nu o s amanance ea atata carne...ooofff
si eu duc lipsa momentelor libere de dinainte de copil, dar si asa si cu tot greul m-am hotarat sa il fac si pe al doilea repede...m-am gandit eu ca scap in cativa ani si o sa am tot timpul din lume
.... ma incurajez si eu ce sa mai zic....
apropo de libertatea de dinainte de copil: mi-e dor de ea dar nu o vreau inapoi si nici nu las copilul doar ca sa fiu eu libera
nu stiu daca procedez bine, dar nu reusesc sa ma detasez de chestia asta.
prefer sa stiu ce a mancat, sa am grija sa se odihneasca, sa o scot la aer etc....
vreau prea multe fetelor??? mereu imi spun si eu si eotul...mai ales: ca o sa creasca si ca eu o sa raman cu tipul in urma si cu problemele mele nerezolvate, dar daca eu asta simt si nu ma simt bine fara copilul meu ce sa fac???
mi-e foarte greu cu ea pentru ca are o personalitate foarte puternica si un tignal si niste plamani de zile mari ...dar tot vreau greul ala...
hai ca suna din ce in ce mai ciudat tot ce spun

madyn ce scumpica esti...pai inainte de bebe aveam timp sa imi fac (nu o iau in ordinea prioritatilor) o programare la pedichiura, manichiura, un vopsit, pensat, tuns, un film, o calatorie in strainatate, un shopping mic...
o masa in oras, un somnic la pranz, un masaj ....si multe multe
altele
acum eu m-am intpors la munca , si sta mama cu bebe, iar cand ma intorc abia ma spal pe maini si intru in paine... ii dau sa pape, o imbrac, o duc afara, vin acasa mai fac putina ordine, vine sotul, ii facem baie, ii dau sa pape, o culc, ma spal si nani si eu ca a doua zi o luam de la capac cu munca, nopti nedormite etc
..acum nu mai arat asa ca o floare ca inainte si nu numai ca nu arat dar niic nu ma simt foarte bine
au mai ramas doar: dusul, spalatul pe dinti si demachiatul zilnice...in rest...manichiura facuta doar la ocazii ca in doua zile sare tot ce are pe ea, si toate cele..le tragi tu singurica...abia mai fac cate o mancarica... si eu eram genul de gospodina implicata - imi place si sa fac si sa mananc, iar acum sincer nu apuc...
poate voi reusiti dar eu nu fac fata
cred ca daca ramaneam acasa si aveam si eu ajutor era minunat, dar asa in ziua in care a venit mama sa stea cu bianca eu a trebuit sa ma intorc la muncasi cu toate astea sa stii ca si eu regret ca nu am avut-o mai devreme
p.s. ma mai tii minte din elias???? ca am nascut amandoua in aceeasi zi..parca...
eeeii si acum am citit ce a scris si cristina ioana si cam aceleasi nostalgii s eregasesc si la ea...numai ca eu muncesc...si tare bine imi face (vorbesc foarte serios, desi e greu si cu job si nopti nedormite...e tare bine)....si nu ma omoram cu sportul...deloc 
nico
Piersicutze spune:
madyn acum am vazut ca nu pe mine ma intrebai...dar eu m-am simtit si am rapsuns 
nico (fosta adelapop)
Piersicutze spune:
Eu am suferit mai mult dupa timpul meu liber dupa ce m-amaritat decat acum cand am copilul. Inainte sa o am pe Alex dormeam mult de dupa amiaza, dar acum m-am dezvatat. Nu pot sa zic ca sufar dupa zilele alea. Cu sportul nu m-am innebunit niciodata. Daca vreau sa ies in oras oricum sta soacra cu ea sau mama, asa ca daca am avut ocazia sa ne distram nu am ratat-o. Cand plecam in concedii plecam cu ea dupa noi, asa ni se pare firesc.
Mada merci ptr link.
Nico nu te stresa. Sanatate celei mici.
MADYN spune:
Nico ma bucur ca ai raspuns, de fapt eu intreb pe toate fetele care simt ca si cele nominalizate. Si cum sa nu, te tin minte de la Elias (ca eu abia nascusem si imi era greu sa stau mai mult in picioare si tu mi-ai cedat rindul la pansat - inca o data multumesc
), o tin minte si pe puiutza ta, o mai tin minte si pe Bestuta care nu prea ne mai iubeste.
P.S. si eu am inceput serviciul, inca de asta-iarna ![]()
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Piersicutze spune:
ete na!!!
asa amabila am fost???![]()
bestuta e neserioasa ca ne-a uitat...sau...cine stie ce probleme o avea si ea...
o pupam oricum
nico
quote:
Originally posted by MADYN
Nico ma bucur ca ai raspuns, de fapt eu intreb pe toate fetele care simt ca si cele nominalizate. Si cum sa nu, te tin minte de la Elias (ca eu abia nascusem si imi era greu sa stau mai mult in picioare si tu mi-ai cedat rindul la pansat - inca o data multumesc), o tin minte si pe puiutza ta, o mai tin minte si pe Bestuta care nu prea ne mai iubeste.
P.S. si eu am inceput serviciul, inca de asta-iarna
Madysi Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Piersicutze spune:
Eu nu m-as mai intoarce la serviciu in veci. Prefer munca pe cont propriu. De aceea am si ales sa avem birourile acasa, asa putem fi amandoi aproape de pici. M-am obisnuit cu propriul meu program de lucru. Prefer sa trag pentru mine decat pentru altii. Muncesc si 15 ore legate sau 3 sau 2 sau 9 dar stiu ca toti banii sunt ai nostri si ai statului of course. De fapt in tara asta mai intai muncesti ptr stat si apoi ptr tine.
crissa71 spune:
Meiiiiiii...nici chiar asa!????![]()
Vad ca raman cam singurica pe zidul plangerilor!Nu-i frumos ce faceti!!![]()
Dar hai ca sa va spun ca.. de fapt pe mine nu copilul ma oboseste cat gospodareala si faptul ca stam la casa si e tot timpul ceva de facut...si faptul ca stam cu socru-meu dupa care trebuie sa frec si sa spal mult mai tare decat dupa Cipi...Si multe, multe alte aspecte casnice(micile detalii care te omoara!) stand cu el in casa..nu pot sa gatesc cand am timp ca e el la bucatarie sau in baie...nu ce sa mai...nu vreau sa ma gandesc ca ma urc pe pereti din nou!!Una e sa stai la casa ta...sa ti le faci cand vrei, cand poti si sa le ai curate si aranjate macar o zi,..sa nu te bazaie nimeni si sa nu-ti dea nimeni de lucru in plus ca parca n-ai avea destule!Si alta sa stai in conditiile astea!
Ciprian pt. noi e o minune...l-am facut tare greu...a aparut cand toti imi spuneam ca trebuie sa fac vitro...deci...nu e vorba despre el!!Dac-ar fi numai el ar fi floare la ureche...chiar si asa fara nici un ajutor...E un copil destul de cuminte...n-a avut colici,dintii cel mai chinuie noaptea normal, si cu trezitul noaptea suntem campioni!
Iar dimineata trezirea la 6-6.30...Asta-i cel mai naspa!!
Va pup fetele si piersicutele..ca umblu dupa el prin casa cu mancarea...si iar nu vrea sa doarma(si-a sticat iar tot programul)..Si cred ca-l imbrac sa -l scot..daca tot nu vrea sa doarma!
Pupici!
P.S.toata admiratia pt. cele care inca mai pot..care fac fata cu toate cele...plus DC care e ca un microb!
Muuh spune:
Mda, cred intr-adevar ca sunt putin altfel. Eu, inainte sa nasc eram foarte activa. Munceam mult si cu dedicatie, in majoritatea cazurilor din placere. Traiam viata, desi aparent linistita, la intensitate maxima, o savuram. Nu regret ca il am pe Alexei dar recunosc cu mana pe inima ca vreau sa merg la un film (se face un an de cand am fost ultima data), fara sa fiu stresata, vreau sa merg la un restaurant bun si sa savurez mancarea de acolo, vreau sa ma duc la cosmetica fara sa ma gandesc daca plange/mananca/tipa dupa mine si mai vreau alte lucruri la fel de banale dar care mie mi-ar face bine la psihic si la ce mai vreti voi. Am ales de bunavoie sa stau acasa si sa imi petrec timpul cu Alexei, pentru ca imi face o mare placere dar sunt momente cand as vrea sa am 8-10 ore doar pentru mine, atat. Sunt momente in care m-as multumi si cu 5 minute. Il iubesc, mi l-am dorit enorm si nu cred ca ceea ce simt eu ma face o mama mai putin buna. Pentru ca asa cum spuneam si in mesajul de ieri eu ma voi adapta la felul de a fi a lui Alexei iar el va trebui sa se adapteze la al meu, pentru mine asta inseamna sa iubesti pe cineva sa il intelegi si sa il accepti asa cum este.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
crissa71 spune:
Miruna:bine ai scris tu acolo!Sunt perfect de acord!Mi-ai luat vorbele din gura...ca eu nu prea le gasesc de multa vreme...
Nu stiu voi cum sunteti dar eu sunt varzaaaaaaaaaaa!
Pupici!