Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Muuh
.... Este ceva insa care imi lipseste: o parte din viata pe care o aveam inainte sa nasc. Nu inseamna ca regret, doar ca as vrea sa gasesc o cale sa imbin viata de acum cu o parte din ceea ce era inainte si daca voi gasi acest drum sigur ma incument la BB2 si BB3.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
...cred ca la asta ma refeream si eu cand ziceam ca inca nu sunt pregatita pentru bb2...miruna a pus degetul pe rana

Fara a regreta ceva si fara sa ma plang de viata mea de acum, mi-ar placea sa mai pot avea unele momente din viata de dinainte de Lucu...atunci cred ca as avea energie pentru inca 5 copii...
Babee, si aici sunt de acord cu Miruna, gandesti foarte misto si uneori imi vine sa ma trag de urechi cand te citesc...sa-mi scot gargaunii din cap adica...

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Eu mi-am dorit prea mult copii si chiar daca nu a fost nimeni langa noi sa ne ajute, eu m-am bucurat.Asa mi-am putut creste copiii cum am vrut si sunt singura responsabila de educatia lor.Bineinteles un rol important il are si sotul meu, nu pot nega asta.Cu Phillip absolut nimic nu mi s-a parut greu, nici cu Rebecca-poate putin acum faptul ca trebuie sa cobor scarile cu ea in brate si mai obosesc.Chiar daca au dormit, au mancat, au fost cuminti si m-a ajutat si asta, indiferent cum erau nu as fi perceput-o ca pe o greutate.Am auzit o viata intreaga "ce greu mi-a fost sa te cresc" si m-am jurat nici sa nu simt si nici sa spun asta vreodata.Mi-am asumat o responsabilitate, aceea de a avea copii, am rumegat bine ideea si am pus in balanta toate astectele si am asteptat pregatita.Pregatita intr-un anume fel, surprize si indedit gasesti oricand.
O femeie poate avea unul sau cati copii doreste dar mi-ar placea sa cred ca nu e luata peste picior pentru actiunile ei.
Pentru fiecare mama copilul ei este si frumos, si destept si..si...si.Eu am decis sa ii incurajez si sa ii sustin indiferent cum sunt(urati sau frumosi, isteti sau mai putin).Am urat stereotipul de mama pentru care copilul ei e cel mai frumos din lume, perfect, destept etc.Este parerea mea, copilul meu si raman in inima si sufletul meu.Este normal sa te bucuri de orice progres, este minunat sa observe si altii si stiu cum e sa iti para bine.
Asta sunt eu, asta va spun dar nu accept sa fiu ridiculizata.
Mada uite si Baietelul
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Esti super tare! Parca mi-ai "vorbit" gandurile!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Piersicutze spune:
Eu vreau sa nu ii lipseasca ceva vreodata Alexandrei, vreau sa aibe de toate. Nu vreau sa stie vreodata ce inseamna sa nu aibe ce baga in gura, sa nu aibe bani nici de o paine. Sau sa isi doreasca ceva si sa nu primeasca, sigur nu lucruri absurde, vreau ca o viata intreaga sa stie ca se poate baza pe mama si pe tata, ca suntem o familie. Vreau sa ii insuflam incredere, sa stie sa faca diferenta dintre bine si rau, sa stie ca in viata nu banul primeaza, sa fie sufletista, darnica, sa stie sa respecte cele sfinte. Sa stie ca daca isi propune ceva poate, sa lupte pentru ceea ce isi doreste, sa nu dea inapoi la cel mai mic hop. Sa tina capul sus, sa fie mandra de noi si de ea.
doniro spune:
P.S. Totusi, cel mai greu lucru - indiscutabil - mi s-a parut cand a fost Daria bolnava. E de la sine inteles ca asta e cel mai groaznic pentru o mama.
In rest, o ador prea mult, mi-am dorit copii prea mult sa mi se para ceva "greu". Chiar daca nu e usor, e prea frumos ca sa pot percepe ca fiind greu.
cu
Victor Mihai
POZE
doniro spune:
Katik, m-am uitat azi la canuta aia cu pai, e de la firma Bertoni.
cu
Victor Mihai
POZE
katik spune:
doniro, multumesc mult. o sa caut si pe aici sa vad daca o fi sau ceva asemanator. intre timp am bifat deja un lapte praf: nan junior nu-i place de ncii o culoare. a luat o gura si gata, cum ma apropiam de el cu orice fel de recipient, dadea din miini si picioare ca o papusa dezarticulata
. o sa incerc milumil, vedem, si canita cu pai
.
noi de cojitele de pe cap am scapat cu ulei de masline. il dadeam cu jumatate de ora inainte de baie apoi spalam bine cu sampon. dupa trei sau patru spalari pe cap i-au trecut.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
nicolica spune:
Babee, am facut si eu referiri doar admirative la persoana ta, crede-ma nici urma de ridiculizare. Sa stii ca admir gandirea ta, mereu pozitiva
Noul membru al familiei e tare dragalas. Copil fiind am avut si eu unul la fel cateva saptamani si-i inteleg satisfactia lui Phillip...doar ca lui chitzi-chitz nu-i place sa fie singur...vrea o prietena cu blanitza!!
Subscriu si eu la ce au scris Muuh si Cristina. Mie dor cateodata de "libertatea", de viata de inainte sa raman gravida. Dar e minunat cu piticul meu si caut si eu acel drum de multumire...
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
MADYN spune:
nicolica, muuh, Cristina ce faceati voi inainte de bb? Adica dupa ce aveti mici nostalgii? Ca eu ma uit in urma si parca nici nu-mi aduc aminte cum era viata mea inainte de bebe
. Vad doar un imens gol si regret doar ca nu l-am avut mai repede.
Babee draga noastra de 3 x mamica nu trebuie sa zici asa, nu te-a ridiculizat nimeni, cel putin nu aici. Fetele te iubesc si te admira
... apropo de noul vostru baietel ... brrr, ca si muuh, mi se face pielea de gaina numai cind ma gindesc, sint pur si simplu ingrozita de specia asta ... dar oricum, sa va traiasca 
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Madyn iubito, nu sunt chestii majore, importante si fara de care sa nu pot trai, sunt detalii, sunt nimicuri poate. Deci nu poate fi vorba de regrete, asa cum am mai spus, ci numai de mici nostalgii. In primul rand mi-e dor sa muncesc, nu radeti de mine! Ce mai faceam eu inainte? Mergeam la teatru, la film, la manichiura, cosmetica, citeam enorm, gradinaream, gateam, plecam cu sotul toata ziua pe undeva, faceam f mult sport...d-astea...vezi, nimicuri...
Mi-am impus sa am si acum macar o zi in care sa fac ceva pentru mine, sau in fiecare zi sa fac ceva mic pentru sufletul meu si de cele mai multe ori reusesc...deci nu pot spune ca am frustrari, doamne fereste! Asa cum bine zicea Babee, ne-am dorit foarte mult copii, am cantarit f bine inainte ce avem de facut si la ce renuntam si nu avem regrete.
Dar acum sotul de ex munceste mai mult, ne vedem putin si mi-e putin dor de el si de noi uneori ....
Si mai mi-e putin dor si sa dorm asa fro sapt pana nu mai stiu de mine ![]()
Hai ca m-am intins si nu cred ca am spus mare lucru....
Deci Madyn iubito, nimicuri....mici detalii...dar in fond, asa cum ai zis si tu, era un mare gol inainte fara Luca acolo, care ne-a implinit 
Cristina_Ioana spune:
Madyn iubito, nu sunt chestii majore, importante si fara de care sa nu pot trai, sunt detalii, sunt nimicuri poate. Deci nu poate fi vorba de regrete, asa cum am mai spus, ci numai de mici nostalgii. In primul rand mi-e dor sa muncesc, nu radeti de mine! Ce mai faceam eu inainte? Mergeam la teatru, la film, la manichiura, cosmetica, citeam enorm, gradinaream, gateam, plecam cu sotul toata ziua pe undeva, faceam f mult sport...d-astea...vezi, nimicuri...
Mi-am impus sa am si acum macar o zi in care sa fac ceva pentru mine, sau in fiecare zi sa fac ceva mic pentru sufletul meu si de cele mai multe ori reusesc...deci nu pot spune ca am frustrari, doamne fereste! Asa cum bine zicea Babee, ne-am dorit foarte mult copii, am cantarit f bine inainte ce avem de facut si la ce renuntam si nu avem regrete.
Dar acum sotul de ex munceste mai mult, ne vedem putin si mi-e putin dor de el si de noi uneori ....
Si mai mi-e putin dor si sa dorm asa fro sapt pana nu mai stiu de mine ![]()
Hai ca m-am intins si nu cred ca am spus mare lucru....
Deci Madyn iubito, nimicuri....mici detalii...dar in fond, asa cum ai zis si tu, era un mare gol inainte fara Luca acolo, care ne-a implinit