Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela mama ce simpatic e!!!F scumpel. Ce urechiuse mici are si ce nasuc. Well sa tratasca cat mai mult. Apropo hamsterii/soriceii astia cam cat traiesc?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

babee de ce zici ca nu accepti sa fii ridiculizata?
sper ca nu ai simtit din afirmatia mea asa ceva
eu te admir pur si simlu
si este foarte frumos ce ai scris
sa stii ca si eu am o prietena care sta in belgia si are doi baietei de 2 ani si 2 luni si unul de 1 an si acum e gravida in 4 luni si ii creste singura singurica si nu ii este teama de nimik.
eu am ajuns la concluzia ca mai conteaza si cum percepem fiecare si ce nivel de rezistenta avem
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Pe la 3 il culcasem in sfarsit pe Cipi, si in putinul timp pe care-l aveam scrisesem o povestioara in care ma plangeam de mama focului cat imi e de greu si cum as mai vrea un copil (dar nu in conditiile astea!), si cum sotul nu ma ajuta cu nimic, si...ca sunt la pamant cu oboseala si cu nervii prastie...si a disparut mesajul!!!Asta e!
E un semn sa nu ma mai plang atat!Am vrut copil, am o minune..taci si rabda!
Problema e ca nu ma mai ajuta f. tare organismul...!Asta e problema...
Toata ziulica de la 6 dim pana la 23-24 fac tot timpul cate ceva...si zau ca nu se vede nimic!!
Parca n-as face nimic!!
Cu toate ca macar putin ajutor din partea masculina a familiei ar fi extraordinar!!
HAi va pup ca o iau pe aratura..am 2 oale pe foc...si mi-e un somnnnnnnnnnnn.......

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Sabina,foarte frumos scrii tu acolo despre minunea ta! Asa cum ziceai si tu, cand ma ia fii-mea in brate si ma pupa si zice mama nu mai pot dupa ea si uit ca azi noapte m-a tinut treza pana la 3 in urlete si agitatie, cred ca de la dinti i se trage. Se culcase la 9.30, neobisnuit de devreme pentru programul ei si la 11.30 s-a trezit, s-a jucat frumos dar cand am pus-o in pat pe la 1 pentru ca deja pica de oboseala a inceput show-ul.
Acuma sa-i raspund si lui Mada: cea mai grea perioada de cand s-a nascut Antonia a fost intre 6 si 9 luni cand a avut o forma foarte urata de dermatita atopica. Se scarpina intr-una, ziua si noaptea era plina de bubite si asperitati pe corp si pe fata si eu turbam ca nu stiam cum s-o ajut. Gaseam cerceaful plin de sange dimineata desi stateam cat puteam eu de atenta sa nu o las sa se scarpine dar la un moment dat din cauza oboselii nici nu o mai auzeam cu toate ca aveam patul chiar langa al ei. Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca a trecut si cel mai mult a ajutat-o mersul la mare, apa si aerul de acolo si acum e mult mai bine. Desi i-a reaparut, acum e o forma mult mai usoara si nu se compara cu ce a fost. Intr-o buna zi o sa treaca de tot si nu o sa mai avem probleme.
Sabina, tot vreau sa-ti raspund si uit. Toni a avut cojite pe cap cand era bebe mic si i-am dat cu o crema facuta in farmacie dar de atunci o spal pe cap cu Mustela sampon spuma pentru cojite si ii face foarte bine. E foarte bland si inmoaie foarte bine cojitele, lasi putin sa actioneze si apoi le cureti fie cu un pieptene, fie cu mana, cum iti e mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, vad ca va pregatiti deja pt Craciun; de unde luati jucarii sau lucrusoare, dar mai ales ce jucarii?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

eu am comandat de la quelle. avand in vedere ca dureaza ceva pana vin le-am comandat din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sabana, eu am ulei Johnson. Il pun pe varful capului, masez putin si dupa 2 min il piaptam cu un piaptan des si se ia tot fara probleme. Dupa aia il spal normal pe par cu sampon si gata. E a treia oara cand am facut treaba asta. De ce apare nu stiu ca Alex nu a mai avut decand era bebe mic. Acum nu mai are nici urma de cojite, nici eu nu mai suportam sa le vad si nu cred ca spalatul pe cap e de vina ca eu il spal pe Alex tot a doua zi.

Suntem mai bine cu bacteria din gurita, azi dimineata nu mai mirosea asa rau din gura si a si mancat f bine, dar.... am facut diaree de la antibiotic. Acum ne-a dat medicul ceva pliculete naturiste se numesc Florastor care cica o sa-l ajute la intestine. Acum asteptam si sper sa se termine odata toate problemele. Partea buna e ca de cand cu tratamentul (desi a facut diaree) doarme f bine si nu mai plange.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Babee sper ca nu te-am suparat cu familia mare, dar eu o spuneam cu admiratie. Eu nu am curajul asta, am zis ca ma opresc la 2 copii dar am 2 prietene care-si doresc 3 si le sustin. Desi, daca ar fi sa se intample sa apara si bb 3 ar fi bine primit.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Daca este sa o spun cu mana pe inima nimic din ceea ce a insemnat pana acum sa il cresc pe Alexei nu mi s-a parut greu. Recunosc ca imi face deosebita placere sa ma ocup de el. Este ceva insa care imi lipseste: o parte din viata pe care o aveam inainte sa nasc. Nu inseamna ca regret, doar ca as vrea sa gasesc o cale sa imbin viata de acum cu o parte din ceea ce era inainte si daca voi gasi acest drum sigur ma incument la BB2 si BB3.
Babee imi place teribil cum gandesti. Si eu incerc sa il cresc pe Alexei asa cum e el nu ca fiind cel mai bun, frumos etc. sper sa imi si reuseasca. "baietelul" paros al vostru ma face sa vreau sa ma urc pe masa. Mi-e o frica teribila de orice hamster, soarece, porc de guineea.
Nicoleta eu ii dau copanul in mana pana acum nu si-a pus problema sa muste din os. In general nici nu ajunge pana acolo.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

SI eu, si eu la dezbaterea zilei...
Nici mie nu mi-a fost greu in mod deosebit in a-l creste pe Razvan...poate si pentru ca am avut noroc si a fost cuminte. Da, ma mai simt obosita si da, am avut(si am) muulte nopti nedormite, insa nu am simtit-o niciodata ca pe o povara, mai ales dimineata cand se trezeste si zambeste..trece tot.
In ceea ce priveste cresterea copilului, regret sa nu fiu in ton cu ce s-a scris, dar eu fac parte din categoria "cealalta" : eu il consider pe Razvan un copil deosebit, nu o sa spun perfect..pentru ca nu gandesc asa(am gandit insa ) dar chiar deosebit...frumos si destept..pentru ca pentru mine (noi) asa este. Nu este cel mai cel din lume, nu sunt absurda, dar mai mult decat ca intr-adevar il vad foarte frumos vreau sa ii insuflu si lui incredere in el.
Poate gresesc, insa mie mama mea nu mi-a spus niciodata ca sunt frumoasa (acum,o fi avut si motive, nu stiu) sau ca sunt cu nimic deosebita in bine...si am suferit..si sufar inca mult de pe urma asta.Asa ca nu vreau ca si copilul meu sa nu aiba incredere in el...ci vreau sa fie optimist si increzator si sa creada ca poate reusi tot ce isi propune.Pentru ca eu cred ca este foarte importanta increderea in propria persoana si in proprile forte.
Am citit mai demult un interviu al Andreei Esca in care spunea ca atunci cand era mica mama ei ii spunea tot timpul ca ea este cea mai frumoasa si cea mai desteapta si ca poate realiza tot ce isi propune, si ca la un moment dat a vorbit cu nu stiu cine si i-a zis ca ea stie ca este cea mai frumoasa, pentru ca i-a zis mama ei, si ca mama ei nu minte.Si ca toata increderea pe care ea o are in propria persoana o datoreaza mamei ei.
Ca sa nu ma mai lungesc, cu grija de rigoare ca nu sar calul si sa fac din Razvan o persoana egocentrica, cam asa vreau si eu sa fac cu el:sa ii spun ca este frumos, destept si ca poate realiza tot ce isi propune.

Mergi la inceput