Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica stiu cum e sa mergi peste tot cu copilul dupa tine.Dar eu m-am invatat si nu ma deranjeaza.
Cand avea Phillip 3 luni sotul meu a inceput armata la 650 km de Viena.Asa ca am ramas 8 luni mama si tata de luni pana vineri, iar in wee-end in formatie completa.Si fugea ala saracul atatia km sa vina sa stea cu noi.Cand a revenit in Viena si a inceput munca n-a fost cu mult diferit, el lucra foarte mult si de obicei il vedea pe Phillip in somn.Sunt bucuroasa ca si-a schimbat munca, acum lucreaza 3 zile pe saptamana(cu acelasi nr de ore saptamanal-39), ca e in fiecare seara acasa si participa la toate activitatile noastre.Chiar am fost putin geloasa ca el a auzit-o pe Rebecca zicand prima oara "mama" sau ca el a vazut-o cum se ridica, dar m-am bucurat ca a avut si el parte de bucuriile marunte din cresterea unui copil.E foarte greu pentru un parinte sa faca fata atator cerinte, sa fie uneori si mama si tata dar Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.E si stresul de vina, societatea in care traim nu ne mai ofera siguranta de acum 30 de ani sa zicem.Dar tot de noi depinde cum ne organizam si cum percepem viata.

Eu n-am putut dormi si acum fac ce vreau eu -ma "dau pe teava"

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

babee, of Doamne! prin ceea ce scri emani atata putere si energie pozitiva, cred ca de aceea te admiram cu toate atat de mult. Esti un exempu pozitiv pentru mine! Ma las influentata de nimicuri de fapt. Gata nu ma mai plang, ca totul e minunat de fapt. Te pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Nicolica acum nu-mi ridicati statuie ca nu e cazul.Sa stii ca ma gandeam si eu ca eram altfel la inceput cu Phillip.Putin speriata, uneori socata dar totul in timp s-a rezolvat.Am inteles ca eu sunt nucleul, sotul face altele si ca femeia tine familia in unitatea ei.
Si eu ma enervez si tip, si apoi ma calmez si ma gandesc ca am fost impulsiva, n-am rezolvat nimic,ma calmez pana iarasi mi se intampla si tot asa.Cred ca mi-am si impus multe, si e un pact cu mine insami.Cand simt ca sunt obosita renunt la orice si am grija de mine pentru ca trebuie.Pupam mamica de Philipp dragalas si fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetelor cred ca antidotul pt. toate grijile, temerile si alte cite s-au discutat azi este .... BB2. Hai ca io imi fac curaj singura !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Madyn poate nimeresti gemeni si trec toate.

Intrebare intrebatoare.Am nasul infundat de o saptamana, am pus ser fiziologic dar simt mucozitati tocmai sus spre sinusuri.Aveti idee ce sa fac ca sa scap de senzatia asta ciudata?Medicul mi-a recomandat inhalatii dar nu suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele
mama-mama ce discutie s-a incins aici taman cand am avut treaba eu la greu si nu am putut sa intru...da' intru si eu acu' la spartul targului sa va zic: cel mai greu mi-a fost in ziua cand am aflat ca bulinel are hemipareza aia nenorocita ...bine ca acum suntem bine...dar eu recunosc ca pe mine ma ajuta mult de tot mama, de fapt ea sta cu el de la 6 luni de cand m-am intors la servici
de regretat nu regret nimic, il iau cu mine peste tot zici ca-s legata...la 2 saptamani eram cu el la terasa ...dar io sunt mai dusa asa...ca abia am ajuns eu mai mult tarata de Cristi
mada eu s-ar putea sa ajung la londra pe 3-5 ianuarie iar tu cred ca esti in romania asa ca nu stiu daca ne vedem
babee e dragalas ma 'baietelul' familiei...noi avem catel ...cum mai e cu constipatia? i-ai dat lactulosa pana la urma? ti-am zis ca si pe noi ne-au tinut cu regim dar la noi nu a mers am ajuns la lactulosa...dar ti-am mai scris...sunt dusa...va pup
domnu rares a dormit azi 25 de minute si cica e in verva maxima...abia astept sa ma duc sa il smotocesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

babee incearca cu apa de mare..pe mine ma ajuta ca eu am o rinita alergica si am tot timpul nasul infundat...asta ma mai ajuta

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

quote:
Originally posted by Babee

Madyn poate nimeresti gemeni si trec toate.

Sa te auda Doamne-Doamne! Da' sa fie fetite, ca n-as vrea sa sfirsesc ca soacra cu 3 nurori !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Oau ce curajoase sunteti!Dumnezeu sa va auda rugaciunile si sa vegheze asupra voastra!

http://image.lafemmebonita.com/c/u615536.png

Mergi la inceput

Bulinuta i-a mai trecut, si nu am inceput sa ii dau lactulosa.Doar lapte de vaca de la magazin, nu mai plange si nu se mai chinuie.Observ totusi ca face un dop si apoi normal.Sa fi fost asa rau laptele ala praf?.Incerc cu apa de mare sa vad poate mi-e mai bine.

Madyn sa fie cum vreti voi, sanatosi sa fiti cu totii.

S-a trezit trupa, fugim la cumparat papucei de gradinita si ce-or mai vrea

Mergi la inceput