Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Anymony si barbate-miu a jucat impotriva Frantei si inca de mai multe ori ...sic...si sigur nu are aceesi varsta cu bunicul...si are si medalia de bronz la un campionat mondial de juniori ce e drept...sic ...ca nu o au decat 15 in tara...Doamne ce mai balivernez si eu...sic...ca sunt singura acasa ...ca Marian e la Brasov ...are meci maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele,
Bombo LA MULTI ANI fericiti, tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca

Multumesc de urari tuturor . Dau de fiecare ce pofteste .
Maraki, ai fost mortala cu denumirile . Maica-mea e moarta dupa ciocolata amaruie. Bomboanele mie nu mi-au placut niciodata dar de "colega" forumista Bombo imi place.
Eu azi m-am plimbarit prin oras, pe la 10 m-a trimis sefa mea acasa sa ma relaxez si eu m-am relaxat la "shoping".
Am citit el fugitivo pe acolo pe unde mi-am vazut numele, azi nu am dispozitie de povesti, asha ca sa ma scuzati.
Astept musafiri, s-au anuntat nasii lui Dani, am fugit si am luat prajitura (si la servici am dus de dimineata) si de cina fac spaghete carbonara. Merg repede si alte idei nu am momentan.
De la Nelu am primit un buchet de flori, iar de la Sandra o felicitare cu palma ei pe ea in afara, iar inauntru cu scris. Am sa fac poza daca nu oi uita..acuma nu am chef.
Va doresc o zi frumoasa cum a fost a mea pana acum.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

aia de la Timpuri Noi au luat expresia din film- nu-s fan nici de una, nici de alta, da'am memorie buna......pt prostioare..

Any- punem de-o echipa.ca sigur si Mario se baga, mai ales ca vaz ca se poate face rost fara pb de antrenori

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bombo si Bianca-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI BUCURII!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOOOII ... ca e ora 16
Tre sa ma uschesc mintenash acasa la munca , m-am relaxat destul azi aici.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI- NU TE-AM UITAT CU POZELE,PROMIT SA LE PUN DUPA CE IL HRANESC PE ALEX-IERI M-AM LUAT CU DRUMURI SI TREBURI ERAM F. OBO SI AM REUSIT 1H SOMN.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Corect Ana si eu am o memorie de speriat la retinut prostioare...apropo de echipa la cati zgubilitici avem sigur iesim campioni ...vai mama ce echipa ar iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A.....si le multumesc frumos de urari in special celor din "tabara adversa". Chiar e pacat ca sunt 2 tabere (sau poate mai multe) ...Ata ete.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Extraordinar...............
o aspirina nu aveti cumva?
Extraordinar...

Mergi la inceput

Pe aia cu " plimba ursul !" o stiti? De unde vine?

Mergi la inceput