Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA deci diseara avem ce viziona.
Mai are Diana saraca o varza in cap cu numele astea ...
Odata imi cere sa o pun pe Alessia,odata pe EMMA ,da' nu mai stie ea care cine e presupun.La baieti mai rau ... DABI sau MALK predomina
Diana la sport e cu strigatele.Dupa ce am invatat-o cu hai Craiova si striga te miri cadn brusc HAI CAOVA ,i-am bagat un fitil cu hai Steaua (cand m-a enervat husbandu') si sa vedeti ce i-a picat fatza cand a auzit-o cu noua expresie ... mai zicea ea din cand in cand si UTA GOOOL - expresie veche deja ,dar sa stiti ca s-a prins cum se face!!! Cand vrea sa il linguseasca pe Ghitza ii zice HAI CAOVA,cand vrea sa il enerveze,pe langa DU-TE LUP TATI,acum zice si HAI TEAUA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Melli...dai ca o punem de o echipa...si pe sotul tau il desemnam antrenor..da nu rugby...ceva mai usor..sa mearga si pentru fete...
Si ma scuzi..da nu stiam chiar ca sotul tau e asa tare

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

moni-uitasem-am zis ca-s cu gandurile brambura...alex pronunta si nu R-ul.....in nici un caz pe ala romanesc. pisicilor, el le zice "arrrrrsh"...ca a auzit cand ziceam la caini in Rom "marsh" si cum ai mei au si caine si pisici nu a apucat sa faca dif si sa priceapa cui ne adresam..Asa ca iar ne-am trezit interpelati la cresa: cum se zice la pisica in rom? ca vedea copilul pisica in foto si incepea"arrrrrsh"..reclamele cu pisici le pandeste fix pt asta....ala "orvoar" il pronunta doar pe ultimul si are multe cu vinte la care-l sare.nu am incercat sa inteleg fenomenul.

Denisa- ce mai face Alex? nu stiu, daca mai tii minte, dar noi am avut o pb fff mare cu regurgitatul -pana la 3 lunia dormit doar ridicat pe perna inclinata sau pe brate ca dadae totul afara....in afara de cazurile f grave cand e o pb cu orificiul de la stomac( ceea ce nu are cum sa fie cazul al voi), totul se regleaza de la sine.....noua ne-a dat o chestie impotriva vomit: motilium, parac se chema, pe care eu nu i l-am dat ca nu-s ce nu mi-a placut in prospect

noi asa ne-am reglat ca intraram in tabara grasilor.....Iti vine sa crezi, moni-are 13 kile, duap ce s-a batut atat cu diana pt ultimu loc, acu se zbate la podium

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Moni cu "hai Steaua " te iubesc" pe vecie!
Any sotul meu e tare in parcari si schimbat scutece( vai capul meu dc ar auzi ce debitez eu pe aici)...a fost bun...acum e...bun...da in ale tineretii valuri era ceva...acum e tataia de la echipa si doar ce a facut 30... ce chestie doar noi suntem casatoriti acolo...restul piciutani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andiaroro

moni-uitasem-am zis ca-s cu gandurile brambura...alex pronunta si nu R-ul.....in nici un caz pe ala romanesc. pisicilor, el le zice "arrrrrsh"...ca a auzit cand ziceam la caini in Rom "marsh" si cum ai mei au si caine si pisici nu a apucat sa faca dif si sa priceapa cui ne adresam..Asa ca iar ne-am trezit interpelati la cresa: cum se zice la pisica in rom? ca vedea copilul pisica in foto si incepea "arrrrrsh"..reclamele cu pisici le pandeste fix pt asta....ala "orvoar" il pronunta doar pe ultimul si are multe cu vinte la care-l sare.nu am incercat sa inteleg fenomenul

ana si alexandre (17.02.2006)

IRINO asa asa,vezi expresii mai tzaranesti cunosc si io Nu ma lua tare cu alde GETA (am avut o colega si de banca GETA tre' s-o sun ,ca ea are 2 baieti maaaaari,sunt la liceu deja,ca s-a maritat la 19 ani)

Mergi la inceput

13 kg ALEXANDREEEE???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Apropo de echipe eu l-am invatat pe baiatul nasilor cand avea vreo 2 ani si stateam eu la ei in Buc sa strige "Hai Dinamo!" si iesea ceva de genul "Iii Mimamo!" iar ta-su, stelist convins era sa faca apoplexie cand l-a auzit.....asa de bine l-am indoctrinat ca se uita la meciurile lui Dinamo cu mine....si chiar asta vara (acum are 6 ani jumate) mi-a spus ca el tot cu Dinamo tine dar zice de Steaua doar asa, sa-i faca o bucurie lui taica-su!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

AM DECOLAAAT .... NE AUZIM PESTE 15 MINUTE DACA MERGE NETU' ACASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Si eu plec acusica...bine ca mie nu are cine sa imi trimita mesaje pe mess ca nu am ce face acasa si stau pe dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi acasa.
un accident pe drum..o biata dacie veche facuta acordeon intre 2 tiruri. ma dispera astia ca nu este centura in Tm si e plin de masini mari prin oras. sunt asa de nesimtiti, mai ca te scot de pe banda.

Ioana bun pret ati scos, pai cam cu dotarile alea ne costa 18.000 euro un Golf, nu degeaba a zis Clau ca e scump.
Iar piesele de la Ford iti dau dreptate, tata la reprezentanta e si asta a fost singurul minus cand i-am zis ca ne luam Ford. Noul model e un deliciu pt. privirile mele.
Passatul intra la limo deja, asta il vroia Clau dar ne apropiam de 30.000 euroi cu dotari, cam mult.
Bianca distractie faina diseara.

merg sa-i dau de desenat piticului.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput