Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

Parca retin din copilarie ceva cu Geta ... poseta ... bicicleta ,altceva nu (mai) stiu ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Moni, m-ai ucis cu poseta
Asta cu "Geta-i sor-mea, mah!" era intr-o melodie de la Timpuri Noi si mai era o faza cam de acum 10 ani(?)si cam atunci aparea ProFM, era reclama lor!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bravo Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Ana stieeeeeeee!
Moni ce dracu' poseta...bicicleta...bea o cafea...sau ceva care nu face aciditate...ca ai dat-o in bara...
Jetta e buna va spun sigur ca l-am auzit pe Marian acum cateva zile.0..si asta stie tot la masini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Bee asa am zis si noi de Jetta: in primul rand e VW ,deci masina nemteasca deci calitate! E solida, motor bun, inacpatoare, pret relativ ok.......adica modelul incepe de pe la 17 mii si ajunge pana la 23 (full options) deci pt toate buzunarele. Pentru ce am optat noi costa 19.700 dar e promotie si ne-au redus-o la 19.000 (de fapt in reducere ne dau GPS, anti-radar si inca ceva (am uitat). Am luat-o asta pentru ca deja exista masina (au mai adaugat optiunile...) ca altfel, daca vrei modelul X cu Y optiuni dureaza pana la 3-4 luni........e o lista de asteptare lungaaaaaaaaa. Se pare ca e un model care are mare succes in Europa!
Passatul e intr-adevar mult mai scump dar cred ca intra la limuzina

IOAIIII alta care vorbeste de funie in casa spanzuratului

Fratelo are un VW PASSAT ,a luat-o cu 12000 euro (i-a adus-o cineva din Germania) era veche de doi ani cand a cumparat-o (aum 3 ani).Intradevar e faina,arata ca noua,are de toate - nu stiam ca e chiar asa scumpa una noua ... probabil depinde si de modele.

Mergi la inceput

Corect.......si iOANA stie...deci doua faze...uan cu liceeni rock'n roll si una cu melodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

quote:
Originally posted by T_Ioana

Bee asa am zis si noi de Jetta: in primul rand e VW ,deci masina nemteasca deci calitate! E solida, motor bun, inacpatoare, pret relativ ok.......adica modelul incepe de pe la 17 mii si ajunge pana la 23 (full options) deci pt toate buzunarele. Pentru ce am optat noi costa 19.700 dar e promotie si ne-au redus-o la 19.000 (de fapt in reducere ne dau GPS, anti-radar si inca ceva (am uitat). Am luat-o asta pentru ca deja exista masina (au mai adaugat optiunile...) ca altfel, daca vrei modelul X cu Y optiuni dureaza pana la 3-4 luni........e o lista de asteptare lungaaaaaaaaa. Se pare ca e un model care are mare succes in Europa!
Passatul e intr-adevar mult mai scump dar cred ca intra la limuzina

IOAIIII alta care vorbeste de funie in casa spanzuratului

Fratelo are un VW PASSAT ,a luat-o cu 12000 euro (i-a adus-o cineva din Germania) era veche de doi ani cand a cumparat-o (aum 3 ani).Intradevar e faina,arata ca noua,are de toate - nu stiam ca e chiar asa scumpa una noua ... probabil depinde si de modele.

Moni, un Passat nou e vreo 25.000........si eu mi-as fi luat din Germanica la mana a doua (mai ales ca am prieteni care se ocupa cu asta) dar e mai greu sa strang 12-15 mii de euroi.....asa in leasing o sa platesc...pana-mi iese pe nas!
Deci jetta e chiar ieftinuca pe lang apassat......

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Mai de unde dracu sa stiu? "Timpuri noi" nu stiu care-s (desi am auzit de ei) , cand sunt reclame schimb canalul sau inchid.Iar la Liceenii stiam de GETA aia ,dar n-am fost lesinata dupa film ,asa ca n-am retinut replicile ... Da', sigur era o poezioara cu GETA BICICLETA Cred ca cu POSETA m-a inspirat fiica-mea azidimineatza,ca numai POTETA vrea si-aia ... sa cotrobaie dupa bani
Cuscrosenie fa bani pentru ginerica - e de rau cu nora-ta asta ,va baga la faliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ana de France...si fii-mea e cu HAKA...a vazut dansul ca am stat la meci..si facea si ea.."aka"si lovea miinile...asta ca bunicu-sau a fost jucator prof de rugby. A...si a jucat si impotriva Frantei SIC!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

No way...pana il baga ea la faliment pe fiimiu ma baga el pe mine...si uite asa o sa crapam de foame in familie...lasa ca ii duc la kfc...

Mergi la inceput

IOANA dar nu exista varianta sa iei credit pentru diverse vreo 12-13000 euroi si sa o iei asa ?

Mergi la inceput

IRINO lasa naibii ca deja-s d'acu in faliment ,pai stiti ce mi-a pus husbandu' de haleala azi??? Un borcan cu zacusca din camara Si trei felii de paine.Si un mar (gratis ca-i de la tzara )
Sunt lihnitaaaa si nu mai am nici provizii de piscoturi de sampanie si biscuiti

Mergi la inceput