Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINO da' de ce eu n-am voie sa nu ma prind? De aia cu Geta era vorba? Ca nu mi se parea asa mare expresie cat sa mori dupa ea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Io una nu ma pricep deloc la masini,dar am ochit una faaaina pe traseu prin oras asta vara si mi-a zis sefu' (fostu') ca e ultimul model de Opel,da' nu ma intrebati care ca n-am retinut,evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Iar dai cu presupusul? Nu a zis nimeni ca nu ai voie sa te prinzi ,ci ca nu te-ai prins.Si pentru noi, cel putin pentru mine era chiar o mare expresie.Era ceva de pe vremuri ...in fine ...nu am chef sa detaliez acum....iti explic alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni poate era noul Opel Vectra. asa-mi place si mie ala....dar e mare ...
Irina pai la ce trafic e...bara in bara...m-am saturat de bagat in a-ntaia, a 2, iar in prima....e mai comod cu automat. eu nu am condus nici una asa, dar toti zic ca e super, mai mult femeile, vorba ta.

plec dupa gaza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee asa am zis si noi de Jetta: in primul rand e VW ,deci masina nemteasca deci calitate! E solida, motor bun, inacpatoare, pret relativ ok.......adica modelul incepe de pe la 17 mii si ajunge pana la 23 (full options) deci pt toate buzunarele. Pentru ce am optat noi costa 19.700 dar e promotie si ne-au redus-o la 19.000 (de fapt in reducere ne dau GPS, anti-radar si inca ceva (am uitat). Am luat-o asta pentru ca deja exista masina (au mai adaugat optiunile...) ca altfel, daca vrei modelul X cu Y optiuni dureaza pana la 3-4 luni........e o lista de asteptare lungaaaaaaaaa. Se pare ca e un model care are mare succes in Europa!
Passatul e intr-adevar mult mai scump dar cred ca intra la limuzina
La ce ne-am mai "uitat": Mazda C6 (frumoasa foc dar scumputa pt buzunarul nostru), Ford Mondeo de anul asta (la aceiasi bani ca Jetta dar totusi Ford, si piesele am inteles ca fff scumpe), Cristi era interesat la un mom. dat de Peugeot 407 dar nu mi-a placut mie ideea de Peugeot in general iar sotul nu a vrut sub nici o forma Renault ( a zis ca mai bine ramaneam cu Dacia decat sa-si ia Renault). Despre Mercedes, BMW, Audi n-are rost sa povestim ca-s super scumpe si noi personal nu ne puteam apropia de asa ceva!
Deci, ca sa concluzionez, pt buzunarul nostru si pt nevoile pe care le avem si ce cerem de la ea (Cristi va face naveta cu masina noastra) Jetta a fost cea mai buna alegere!

Masina romaneasca pica din start ca nu am mai vrut sub nici o forma (sper sa nu se supere nimeni sau sa ma inteleaga gresit), deci Loganul nici nu l-am luat in calcul!

Imi pare rau ca nu am prin calculator oferta cu toate optiunile pt masina noastra sa ti-o trimit pe mail, dar sper diseara cand ajunge Cristi sa fac rost de ea....oricum, ne iese rata la leasing in jur de 12-13 milioane (pe 5 ani)

A, si mai conteaza si cat si cum negociezi, din pct asta de vedere barbatu-meu e , cred ca ii dadeau aia de la reprezentanta VW orice numai sa scape de gura si cicaleala lui

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Irina-uitasem....sa-i spui lui Marian ca s-a procopsit cu-n fan de rugby.stie si dansu' tribal al blakilor (pb apareau cand se lasau aia pe vine ca la el se transforma in cazatura in popou) si zbiera de-l stai tot blocu(lallala) la marseieza (adevarat fr).....da cum incepea meciu-nu misca si aplauda la fazelel bune..

am uitat sa zic-azi o sa scriu muult si prost ca mi-s gandurile aiurea ....si depaaaarte..

masinile-nu ma bag la discutii ca minunatu meu carnet de atata folosit a trebuit schimbat ca ma trezisezm cu 2 bucati-cred ca Alex a vrut si el una...

taman ce ma scosei cu o invitatie la o serata megaselecta si acu stau ca pe ghimpi ca nu stiu daca:1,poate cristi sa-l recupereze pe alex si 2, are cheile de la acsa la el ca taman ce trecu al haine de iarna...

moni-nu ca nu vreau sa pun poze, da's in greva de facut curatenie in calc.....imi ajunge restu', asa ca : am zis si nu ma ating.....

BEE-lasa ca nasti si faci tu ordine cu delegatiile astea

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bai nu mai vorbiti iar de funie in casa spinzuratului..ca eu tocesc iar pentru...nici nu va mai zic cind dau...va zic dupa, daca iau!

Bia

Mergi la inceput

IRINA aha deci aia era,asa am banuit,dar ma temeam ca am scapat din vedere ceva muult mai interesant ,de aia am intrebat.
Parca retin din copilarie ceva cu Geta ... poseta ... bicicleta ,altceva nu (mai) stiu ...
GIOVA naiba stie care era,dar era si lucioasa rau ,poate d-aia oi fi ochit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

era din "liceenii"parca, nu garantez

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Anaaaaa pai bravo lui...numai ca saracul nu prea a apucat sa vada prea des marseieza si nici pe blaki-aici da durere...ca sa nu iti mai povestesc ce ma mai pupam eu cu Marian la sf meciului Anglia -Fr si ce ne mai pupam si saream ...Doamne ca avem mai multe tigle lipsa dupa casa.
Si mai usor ca eu ma chinui aici trimit cv -uri( oups dc ma prinde cineva) si voi ma intrerupeti.

Mergi la inceput