Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ioana, ma bucur de Razvan ca n-a plans si ca a mancat totusi ceva, in ciuda presimtirilor tale. AM si io o intrebare la tine. De ce tocmai VW Jetta? CA ati avut voi ceva motive si banuiesc ca ati studiat subectul. Pt ca e maricel si ieftinuzt pt un VW? CA ma gandesc la un Passat, care e cam la fel de mare, ca e muuult mai scump.
Noi suntem in mari dubii legate de masina, asa ca sondez terenul. Da' stiu eu ca fac ce fac si-mi da tot Logan Break diesel, cu 7 locuri pentru familie maare. SI o sa fie a mea, s-o conduc . Ca eu una ma impac bine cu Daciile. Am fost o norocoasa cu experiente fericite la masinile autohtone. Pentru mine servodirectia si eventual aerul conditionat sunt deja o maaare chestie! Atata vreau si eu de la viata, o masina maaare, dar nu uriasa, in care sa bag tot si care sa fie relativ usor de condus.
Gata, ma bag langa Anette.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA nu pricepui care-i propozitia cu pricina.
BEE asta am retinut si eu din tot ce am citit (in draci de masini "avantajoase" din toate punctele de vedere ) ca cica LOGAN ar fi "usoara de condus" .Fatza de Dacia din 1981 a lui tati sunt absolut sigura ca e mai usor de condus,ca si Opelu' ala vechi (pe care dupa un an l-au trimis la casat ca sa nu se fortzeze cu inmatriculatu') ,zbura pe langa ea.
Vorbesc acum de masini pentru lefteri,nu de alt tip

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bee nu nasti pana nu faci 2000 de mesaje!

Mergi la inceput

HA HA BEE BAGA TARE DECI

Mergi la inceput

Apropo de masini,avea Enrico fostul patron si nevasta-sa dealtfel,niste Mercedesuri in fiecare an le schimbau ca pe ciorapi,numai d-alea cu schimbatoare automate si ziceai ca esti in avion in ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai ati dat-o pe masini...Mie imi place WW Sharan , sau Mercedes A Klasse, si daca se poate cu cutie automata ca in aglomeratia asta NU SE POATE ALTFEL!!!Omori si masina si cutie si disc si tot...mama lor !Asta ca am fost azi pe vremea asta de kk in oras si mi-am facut o mie de draci de soferi care nici la semafor nu stiu semnele...adik verde intemitent inainte si el sta pe loc, pietoni ioc...animalul

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cu geta asta nu stiu care e faza, e putin mai mica ca si passatul dar mul;t mai ieftina. asta nu inteleg nici eu.
dar la ce circulatie e prin oras si cate locuri de parcare nu sunt...eu prefer una mica si frumusica. sa aiba airbag, AC, schimbator automat, nu multi cai putere si nu e obligatoriu diesel.
avem Fordul pt. numeroasa noastra fam. si daca nu ne permitem vreun jeepan pt. d-nul sot, mai bine ceva pt. mine.
eu m-am invatat cu Fordul, nu l-am atins in oras sau parcari, ci in garajul de la subsol, l-am zgariat in vreo 2 locuri.
eu as vrea una second, macar nu mi-ar parea rau ca o mai agat pe undeva, dar......nu vrea Clau.
oricum sunt tare costisitoare masiniile.

Bee deci inca esti acasa...bunnnn!!!
Moni nu stiu cum de am peirdut atunic. o fi fost pe la sf. lui aprilie cand am fost in Italia, altfel nu-mi explic.
Any bine ca ai scos firele alea si ca Ioana nu a facut febra mare.
iar in privinta prietenului...imi fac sperante, macar e in Franta nu la noi in Ro, doamne ajuta sa fie bine.
azi am vb. cu el pe net si cica de dim. era ok, pe la 12 obosea, parca era baut si nu vedea bine. ce-i si viata asta doamne!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

BEE..da drumul la mesaje...sa atingi 2000!!! Si poti naste linistita!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Se vede ca suntem femei ...care mai de care vrem cutie automata...eu am avut cutie automata si era super...da super de super...dc am sa castig la loto imi iau 5...ca sa las loc si de busituri.
Moni chiar tu sa pricepi greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce sa zic...avem gusturi bune...pacat ca nu avem bani sa le punem in aplicare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput