Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata!

In mod clar a cantat live, pt ca cel mai bine la mine se auzea vocea ei, si nebuna are o voce plina, frumoasa... bine c-a terminat la 10 si cateva minute.

Ile, m-ar fi tentat wrap-ul pe mine, insa din cauza durerilor de coloana nu risc sa-l iau. Voi sunteti bine?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! La mine e bunicica. 2 vesti bune: bunica nu are cancer, i-a venit in final raspunsul la biopsie si a fost benigna tumoarea!!! Si a doua: NU sunt , ca am zis sa-mi fac un test de sarnica, sa exclud orice posibiltate...

Sarah e treaza de la 6.30, cand sotul meu iubit a inchis cu fermitate usa la baia care e chiar langa camera fetei si a trezit-o.Dupa care, desi am luat-o in disperare de cauza (urla interminabil si nici nu a vrut sa pape laptele) in patul mare, adio somn!Deci suntem taaare fresh.

Cred ca ma risc sa ies in pac, desi vom veni porci inapoi. Ahhh...ce urasc mocirlele si vremea ploioasa.

---

Delia, ati scapat usor, vad. Mai nasol de aia care au dat bani pe bilet, ca a candtat asa de putin. A plouat la voi ieri?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie! ce mai faceti, ce mai ziceti.
Ceva vesti de la Tania? sper ca sunt bine amandoua. Mirabilis de asemena sanatate Iuliei. Leea din lac in put cu domnul T.... las ca se face el mare.
Miri ai inteles gresit matusa nebuna e a lui Ripley si nu are caini doar gaini, vreo 3 din cate am inteles. Asa ca daca pe spinarea cainelui care era scos la plimbare de doamna in cauza nu era cocotata si vreo gaina inseamana ca e alta persoana...poate sunt prietene. deci ai fost vecina cu noi prin zona....ahaha vecina 2.
Pumba eu iti multumesc de oferta dar ma vad nevoita sa o refuz, nu de alta dar saptaman viitoare raman singura acasa cu plodul si imie frica de ei, mai ales noaptea. Bai au o privire de papusa ucigasa, sincer. Cum naiba o chema pe papausa aia care omora noaptea Charlie, parca. Ei cam asa mi se par si ochii poneilor.
Pitic sa iti traiasca bebelul, sa fiti sanatosi si voiosi toti.
Ripley mai lasa draga concertele ca de la dans te doare spatele atat....
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina 1 nu esti la scoala? ce cauti in parc? Titi face progrese azi s-a terzit la 7.10 deci suntem bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Pitic, poti sa crezi ca ieri in timp ce smotruiam casa mi-am amintit de tine si d eintalnira din IOR? Chiar ma intrebam cum te descursi cu ambii copilasi.

Vecina, ce scoala, nene, dimineatza? De la 16.30-21 bifez aceasta activitate intelectuala.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

OK Noki, adica nu te vad nici azi.Mai lasa draga scoala ca nu vezi ca nu a ajutat pe nimeni?!
Vezi ca am upgradat-o pe Miri la titlul de vecina 2 ca a lucrat pe la noi pe strada.
Mihaela
P.S Si apropo, Vecina 3, adica Mimi ce mai face?
album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Va mai amintiti de noi???

Sintem bine ,sanatosi ,continuam tratamentul homeopat ,vad ca pina acum rezultatele sint bune ,ba chiar i-a revenit pofta de mincare ,maninca la greu ,chiar ma sperie uneori ,imi cere papa din ora-n ora ,mi-a zis dr. ca tratamentul asta regleaza tot metabolismul ,ca o sa-i revina si pofta de mincare printre altele dar in ,,halul'' asta nu ma gindeam.
Orlando a evoluat extraordinar de mult in vorbire ,ne intelegem super bine ,zilnic imi spune cuvinte noi ,,prinse'' din zbor ,de ma lasa cu gura cascata ,ieri de exemplu ,il intreb :,,unde-i mami canita ?'' ,el imi raspunde ,,nu stiu mami'' ,apoi eu ,,o fi in sufragerie'' ,el : ,,pobabil da''(probabil):))),am murit de ras ..
In rest am multa treaba ,timp prea putin de forum ,citesc mai rar dar n-am timp sa raspund ,poate acum venind frigul si stind in casa voi avea mai mult timp liber

Sanatate multa copilasilor bolnavi ,insanatosire grabnica!!

Leea ,tie neaparat tre sa-ti zic 2 vorbe :cu bronsita lui T nu-i de gluma ,noi anul trecut am ajuns in spital din cauza asta ,tot ce-i dai e apa de ploaie ,asa a fost la noi pina cind i-am inceput aerosolii iar apoi in 3-4 zile a fost ca ,,nou'' ,chiar nu este nici un dr acolo care sa-ti recomande ???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Salutari colectiei dragi

sanatate multa micutei anna si cumnatei ei tot ana,fratiorului che, lui T, saralinei, “divei” si “superstarului” de pitic, lui cristian de maria, nichita si nu in ultimul rand alexiei mele care este racita si mucoasa
Scuze mele daca am uitat pe cineva

Daca am internet in aceasta seara am sa pun pozele pe snapfish, alexia a fost foarte fericita duminica s-a jucat, dansat, tavalit, prostit…etc, a mancat tort( doar un pic) de ciocolata o sa vedeti cum se linge pe degete; a primt multe cadouri printer care si un laptop-notebook…..ne-a ferit dumnezeu de ponei #61514;.
Am probleme cu alexia nu mai vrea sa se culce seara, avem adevarate concerte care dureaza pana la o ora de urlat-plins cu lacrimi de crocodile, inghitit muci si culmineaza cu voma –cazul serii trecute. O intreb la ora 9 daca vrea sa faca nani si spune “stam un pic”.. o intreb de ce raspunde “ am braba”( treaba); ii fac baita si dupa fuge sa se joace, daca o iau incepe scandalul mai devreme de 11-11 jumate nu vrea sa se culce.Sunte foarte suparata si nu stiu cum sa mai reactionez..efectiv mi-a facut nervii permanent

Catalina, multumesc ca te-ai gandit la mine Mie imi este destul de rau in special seara ma apuca, si pic de oboseala la ora 22.trebuie sa merg sa imi fac analizele si nu am timp de nici o culoare #61516;.tu ce mai faci, ramai acasa pana la urma asa am inteles, nu?

ile , ma bucur sa te vad.
De ce dai wrapul, nu sta piticul in el?

miha din capitala, te rog sa scrii la fel de des ca pana acum este o placere sa te citesc Imi pare rau de invazia ce se intrevede, yo zic sa ii duci la niste gradinite sau la niste copii mai nevoiasi care sigur ar fi fericiti sa aiba asa ceva.
Cum se deruleaza proiectul, iese treaba?

anda, merge lasatul de tutun? Ai inceput tratament pentru par?Nichituta este mai bine ?

noki…esti norocoasa lady, ai recuperat foarte bine. Cu slabitul sigur iti vei intra in normal dupa ce incepi serviciul.
iti multumesc mult pentru mesajul tau, mi-au dat lacrimile citind.

lavi cum este la job?

delia.. mamica poseseoare de doua zane .

cami, hilde, multumiri pentru dedicatiile speciale.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Draga vecina, MIMMY e vecina2, ca e mai "veche". Si mai e, spre deosebire de miri care ne-a parasit. Din zona, zic. Miri e deci vecina 3. Asadar, vecina2, aka Mimmy, taman ce-am vorbit cu ea si merge sa-si gaureasca dintii, la dentist.
Am vorbit cuRoxana din parc si ma intreba cum sa facem cu banii pe care trebuia sa ti-i dea. i-am sugerat sa-i lase la Lili. E ok? Iesi cu Tzitzi?

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Azi incep cu drag si spor tura 2 de curatenie...bucataria care e groaznic, odios de murdara, trebuie sa scot toate vasele sa le spal ca a intrat nenorocitul de praf si in dulapuri, mancare nu fac ca am luat ieri niste semipreparate si mancarica gatita de la Cora..iar maimutza mananca la "restaurantul vecina ".

Noki good news ca nu e cu ochi..las ca slabesti tu.

Canuta clar e ceva la noi pe forum..iti spun cu mana pe inima ca aseara cand ii faceam baie Mirunei m-am gandit la tine, ca nu ai mai scris de multisor nimic. Si azi..hop si voi.

Pitic da' ceva poze cu maimutzica mica nu ne pui?

Apropo de poze, sunt si eu datoare cu niste poze...le pun mai pe la pranz

Feli tu de care pensiune vorbesti, aia exact de langa intrarea lor? Sau aia de 5* cum coborai in sosea? De mancat am mancat si la ei, insa a fost ok mancarea, supa si ciorbita, ca asta am luat. Cam putine feluri insa.

Versioara mea e la spital de 2 zile cu cea mica, a facut amigdalita, nu mai papa si nu stiau de ce, avea saracuta amigdalele aproape lipite, apoi a facut si un pui de enterocolita si uite asa si-au facut de lucru. E la GA cu perfuzii, azi dimineata cica a inceput sa manance singurica dar o mai tin ca-i baga antibiotic injectabil. Mi-e o mila de ea

Fug la smotruiala..intru pe la pranz sa vad ce se mai aude prin "colectie"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput