Colectia de toamna-iarna 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Buna!
Desi dupa ce ati scris aici nu prea pare a fi buna
Tania tinem pumnii sa va faceti bine repede, of, saraca Anna, asa mica si bolnavioara
Insanatosire grabnica tuturor copilasilor virusati
Apropo de boli, mai tineti minte ca saptamana trecuta m-am plans ca n-am reusit s-o fac pe o prietena sa nu-i dea augmentin fetei care avea muci de mult timp? Ei bine, azi imi zice ca dupa 5 zile de antibiotic nu a rezolvat nimic Of, of!
Noki ma bucur ca filmuletele au fost de folos Au fost "the last chance", nu?
Madau ma bucur ca ti-a placut Alpin. In schimb eu am salivat la pensiunea din fata hotelului, ai vauzt ce frumos arata. Unde ati mancat? Sper ca nu la hotel Mie nu prea mi-au placut preparatele lor.
Aseara, la nunta, a fost super. Nu mi-a fost frig deloc, oricum in restaurant era f.cald. Dar nici afara, ca deh vinul (+campari+sampania) si-a(u) facut efectul. Uf, ce-mi plac petrecerile, si ce rara am parte de ele, offfffff, viata mea!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pitic-03 spune:
Buna seara la mamici si bebici!!
Mii de multumiri pt urari, milioane de scuze pt ca de ceva amar de vreme n-am mai intrat p`aci sa va spunem macar ca traim
Am avut un travaliu super-super naspa dar care a durat 1/2 h, la a 10-a contractie a iesit tipand ghemotocul(48cm si 3150gr), in sapt 38 a sarcinii.Am avut doar 2 firisoare (cusatura)pe care nu le-am simtit deloc, m-au omorit cu zile 2 hemoroizi si cam atit.Am plins de m-am uscat 2 zile in maternitate de dorul lui Tudor, la sosirea acasa "DUDOL" i-a dat si fetii muci galbeni de care el se chinuia sa scape de 2 sapt.A inceput distractia .Fata mi-au externat-o fara nici un vaccin din lipsa!!!(Cantacuzino)
De ieri Tudor a inceput sa faca febra 38,7 si s-a umplut si pe fata(pleeeoape, urechi, git, piept de niste pistrui mici rosii care nu ies in relief(zici ca sunt facute cu pixul).Cind l-a vazut pediatra a zis ca dupa ea e "ceva alimentar"Fara diaree, fara varsaturi , dar fara pofta de mincare. O tai ca tipa diva de foame si incepe si superstarul sa plinga de mila ei(serios!!)
Va pupam dulce!si speram sa revenim cu amanunte
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+PUIUTAdePITIC(DPN=10-X-2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
pitic si canuta bine ati revenit!
pitic felicitari pentru bebelina, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa! Fain ca a mers repede nasterea si ca n-ai avut probleme cu epizio.
leea nasoala treaba cu bronsita mai ales ca Tudor face frecvent de-astea. Va -am, sa-i treaca odata ca ar fi cazul.
ripley faina treaba ca ai laptic! Cat despre Beyonce... o sa ai concert gratis draga me. Si afara si inauntru din pacate
Dap, acum e varsta cand vor sa faca numai ca ei, nu asculta, se opun... TOTI trec prin faza asta. Totul e sa nu le cantam in struna pana la absurd. OK, respecti personalitatea copilului, da'...
Pana si cumintica de Nati are niste fitze si talente cateodata...
Joy ce pot eu sa-ti sugerez e sa incercati voi 2 sa fiti mai relaxati si sa o luati mai in gluma. 2 la mana, sa ai grija sa nu se plictiseasca Vlad, sa ii gasesti mereu ocupatie. Cand se plictisesc, fac urat.
Bb mic s-ar putea sa se fi obisnuit cu biberonul/laptele praf si de-aia sa refuze sanul, stiu si eu... asa se arcuia si Nati cand s-a obisnut (temporar cu bibe). Cu luatul in greutate cum sta?
Bafta multa si nervi infiniti mamicilor cu pui bolnaviori sau cu 2 pui mici-mititei sau ambele...
Succes in curele de slabire, lasarile de fumat, etc.
pumba spune:
pitic-o3 - sa nu fie roseola, cea mica a mea a avut,a debutat cu febra 3 zile si mici bubite pe piept,spate.felicitari pt baby mic si scump.
ripley,camelia,tania- am vazut pozele super poze ,super copii,super mamici.
tania-sanatate pt micuta Ana,sa se faca bine,sa veniti acasa cat mai repede.
leea- sanatate pt TUDOR cel voinic.
miha- da-mi adresa ta sa-ti trimit niste ponei ,pt ca noi avem dubluri , frati gemeni( din aceeasi placenta sau nu),tripleti.o intreaga herghelie.vezi sa nu se imperecheze ,ca nu mai scapi de ei.
sanatate la pitici.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
pumba, mersi de aprecieri
are o sonorizare beyonce zici ca e la noi in casa... noah, nu-mi place decat cum arata, insa chiar are o voce bestiala
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
miri__b spune:
am si eu o problema cu umiditatea din camera.
aerul conditionat nu cred ca are asa o functie, cartea lui tehnica n-o gasesc. anul trecut tineam borcanul pe calorifer, dar acum il darama zuzu.mai am vreo varianta in afara de umidificator? ala cat naiba o costa?dc eu ma trezesc peste noapte cu gatul uscat, dar copilul!
Mirela si David - 23.12.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Oare canta live?
normal. la nivelul asta nu sunt andre, anda adam, trident sau dolanescu. nici holograf nu face playback in concert.
quote:
am si eu o problema cu umiditatea din camera.
aerul conditionat nu cred ca are asa o functie, cartea lui tehnica n-o gasesc. anul trecut tineam borcanul pe calorifer, dar acum il darama zuzu.mai am vreo varianta in afara de umidificator? ala cat naiba o costa?dc eu ma trezesc peste noapte cu gatul uscat, dar copilul
prosoape puse frecvent fleasca pe calorifer. dk il pui sa curga apa din el, in functie de temp. caloriferului, cateva ore tot face mai umezeala, dar partea proasta este ca diminueaza si agentul termic care se raspandeste in camera. cu putin, e adevarat, dar diminueaza.
cauta pe net umidificator.
of, leea, deci zici ca homeopatele de bucatarie si gradina nu au imbunatatit treaba? vedeti, situatii de-astea ma fac pe mine sa nu ma mai obosesc cu plantele. plantele sunt bune de profilaxie clar, nu contest, dar nu de vindecare de-asta, la final.
sanatate tuturor copilasilor bolnavi. noapte buna!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by anda77quote:
Originally posted by lavi02
Oare canta live?
normal. la nivelul asta nu sunt andre, anda adam, trident sau dolanescu. nici holograf nu face playback in concert.
Normal ar fi sa nu.
Da daca si Julio Iglesias a facut playback... ce mai poti spera?!
Umiditatea - poti usca rufe pe calorifer. (Albe ca din cele colorate risti sa iasa culoarea) Dar atentie sa nu fie nici prea umed in casa ca iti apare condens. Iar de la condens pana la mucegai mai e un singur pas...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Fetele am postat un anunt cum ca am un wrap de dat, daca intereseaza pe cineva de la colectia noastra
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)