Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi Krisztian face 2 anisori!!! La muuuulti ani!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai terminati cu bisericutele astea de cartier ca ma oftic, deoarece de cand am nascut numai singura plimb copilu' asta sau fac zeci de km pana in diverse parcuri bucurestene, nationale si internationale pentru a ma intalni cu vreuna dintre voi. nu vrea nimeni sa se mute in zona ferdinand-foisor?
mai si nichita cam sta de 2 sapatamani cu o tuse si vad ca ambroxolul asta nu regleaza nimik...
azi l-am dus iar la gradi, gradi s-a mutat in alta cladire, pe o straduta apropiata, dar exista scara naspa fara portite aparatoare, o educatoare lipsea si ailalta nu facea fata, patroana dormea acasa la ea, m-am cam enervat, plus ca parea neincantati de faptul ca s-a intors copilul problema la masa. sau sunt io paranoica.

LA MULTI ANI KRISZTI DE MANDY!!!!!!!!!!!!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok Vecina Noki, imi fac mea culpa pentru titlurile atribuite in mod eronat si ma voi corecta pe viitor. de asemena promit solemn ca nu se va mai repeta. Cu banii poate sa ii dea lui Lili, nu am nici o problema. daca nu ploua poate ies si eu diseara.
Roxi sa iti traiasca fata, cred ca am uitat sa urez, o sa ma duc la subiect. In ceea ce priveste donarea poneilor, actele de caritate raman acte de caritate iar daruirea acestor fiinte malefice nu poate fi interpretata decat ca un act de pura rautate, din punctul meu de vedere, asa ca nu voi face un asemena rau unor alte persoane. Voi fi singura care va plati pentru fapta mea, adica aceea de a cumpara primul ponei nepoatei mele, ceea ce a dus la dezastrul la care ati fost martore fara voia voastra. Imi cer scuze chiar si pentru faptul ca v-am facut partase la chinul meu.
Cu stima
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai mai Anda ca daca e asa extindem zona de vecinatate si te facem si pe tine Vecina 4? Vrei? Nu mi-ai zis ce ai facut cu rochia de botez.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

M-am speriat...cum e cu mucegaiul asta? Pai eu in sufra sub geam , in camera e tapet...si o bucata sub geam e cam mucegaita, eu tot sterg tapetul dar n-am ce-i face.... ce se intampla, ziceti?Rufele? unde sa le ususc...intr-o camera nu? ce sa fac? n-am unde altundeva! Acolo nu stam.

Daca va intere meniul am sa va insiruiesc tot ce vreau sa fac si daca vreti anume reteta spuneti si o scriu, sa nu scriu de la inceput toate retetele ca ma scoateti afara din colectie

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hilde, cu mucegaiul n-ai ce face decat sa aerisesti des. Ca sa-l cureti si sa nu mai revina asa usor dilueaza niste clor in apa cu care stergi... Alte solutii eu n-am gasit.
Vrem idei de meniu !!!

Roxi, de-abia te asteptam cu pozele de la ziua Alexiei! Si cu meniul, caci imi amintesc de anul trecut ce aranjamente impresionante ai facut

Si Cristi a inceput sa se culce tot mai tarziu seara, probabil a trecut deja la ora de iarna . Sper sa supravietuim saptamana asta, deja nu ma mai tin puterile sa-l fugaresc pe la 11 noaptea la nani, el care la inceputul verii la 9 era adormit... Si apoi sa revenim la ore mai rezonabile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetele, sunt fte fericita, Iris a ajuns la 2900kg, ceea ce e super de la 2500 cu cat a ramas dupa nastere, si asta in 12 zile.

A plouat fte tare aseara, io n-as fi mers la concert nici gratis.... dc era rolling stones mergeam, da' la beyonce veci :) Si acum ploua, e umed, frig, Ana deja e turbata de stat in casa, nu mananca nimic-nimic, vrea tot timpul la iris, dc o las pleaca singurica in 10 min, dc incercam s-o luam de langa ea sa nu o raceasca iese tambalau.Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ripley, bravo pentru bebelica mica! Din poze n-as fi zis ca n-are inca 3 kg, e chiar lunguta!
Ai mai vb cu Tania cumva? Oare ce mai fac? Ma gandeam s-o sun doar dupa-masa, poate afla si ceva rezultate de la analize intre timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Maria, ne-am sms-it aseara, asteptau sa le mai faca analize si apoi rezultatele. Nu prea inteleg ei cum de-a facut icter la 1 luna, asa ca saracuta doarme tot timpul, de-abia a alaptat-o cuscra.
Astept si eu vesti, n-o sun ca sper sa doarma si ea putin pe apucate, era tare obosita si stresata, normal.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

delia..yupiiiii, feliictari pentru "tonajul" micutei

marie, incerc sa iti spun si de meniu dar nu azi, ma tot intreb cum poti fi tu asa de activa, eu pic de somn seara ca sa nu mai spun de rau.sper sa am conexiune in seara asta pentru a pune pozele.

miha esti de belea! o sa vb cu toti poneii sa ocoleasca lacul tei

hilde, exista o solutie speciala pentru mucegai. Sau dai jos pana la glet, tencuiesti si izolezi. nu e de gluma cu mucegaiul, poate da diverse alergii, astm....

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput