Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Iertare ca urez cu intarziere, dar este din suflet:)
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII GABRIELA, GABRIEL, MIHAELA, MIHAI!!
Irinusha, sa-ti traiasca minunile! Sa va bucurati impreuna si sa aveti intodeauna asa o familie minunata!!!
Multumim pentru urari!
Noi suntem cam suparati, Mihnea are in continuare probleme cu urechile generate de o infectie la sinusuri, speram sa nu ajungem la operatie. La gradinita nu se acomodeaza deloc, sunt ingrijorata, o sa incerc sapt viitoare sa-i schimb grupa, nu stiu cum sa-i schimb gradinita stiti ce greu este sa-l inscrii undeva, iar la particulara ne-am facut tot felul de calcule si ne da efectiv peste cap.
Mai vedem ce se intampla si saptamana viitoare.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
ralu spune:
Buna fete dragi!
Carmenbr- sanatate multa micutului Eric!
Irinusha- faceti petrecere mare we-ul asta...
Nicoleta- Fetita ta stie ce vrea...Bravo ei....!
Laurina-imi pare rau pentru Mihnea ca are probleme de sanatate!!! In legatura cu gradinita, tu l-ai intrebat ce il perturba pe el cel mai mult la gradinita? Eu am observat ca daca educatoarea nu este pe placul copiilor, acestia nu se pot acomoda. (mai ales in grupa mica). Poate schimbarea grupei il va ajuta. Succes!
Maria mea astazi a vrut codite la scoala. Si cum eram in intarziere am incercat sa-i fac una pe mijlocul capului, dar s-a pus pe un plans ceva ingrozitor. Ea vroia sa aiba 2. Si nu s-a lasat pana nu i-am facut. Iar la scoala si le-a dat jos si m-a pus sa i le mai fac inca o data pentru ca avusese caciula pe cap si "cica" nu ii mai stateau cum trebuie. Asta este.... Era tare mandra de coditele ei....
vanessa ionescu spune:
Innebunesc!!! Am 2 copii de vanzare. Defapt, ii dau gratis. Daca ma gandesc bine, dau bani cui ii ia....
Glumesc, ca m-am chinuit sa-i fac, dar am niste faze cu ei de imi vine sa ii las si sa plec.
Ieri a fost ziua lui Andu (il mai cheama si Mihai). Sarbatoare mica, nu ceva important in casa (mica pt noi nu ca si sarbatoare). nu dealta dar a fost ziau lui, a fost sf. Alexandru, ziua lui sa tot fie..
Ii iau un tortulet sa cantam si noi asa in familie (noi 4).
Venim acasa, scoatem tortul, Cata incepe sa urle ca e ziua lui, ca nu e ziua lui Andu, ca tortul e al lui si sa nu-i dam nimic lui Andu. Nici sa nu-i cantam ca il apuca pe el zbieratul. Strang tortul si zic: nu-i numic, mai tarziu. Zice Cata "bine, ii cantam dar e ziua mea". Desfac tortul si ma intorc dupa farfurii si dupa cutit. In 20 de secunde cata scoate cu degetele tot ornamentul de pe tort (floricele, bilute si ce o mai fi fost pe acolo ca nici nu am apucat sa ved). Tot tortul gaurele. Vine Andu incepe si el sa urle ca e tortul lui. Cata urla mai tare ca e al lui. Incepe Andu sa planga ca vrea si el macar o frunzulita (de la ornament). Mai erau 2 la care Cata baga pumnul si le fura pe amandoua si le baga in gura. Andu urla, Cata e tot murdar de ciocolata, eu raman cu cutitul in mana. Toata faza a durat 20 secunde. Fiecare pleaca si eu raman cu un tort ciuntit, Andu plange, Cata rade iar eu o sa iau pastile de nervi. Si uite asa a trecut o frumoasa dupamiaza de sarbatoare in casa mea cu 2 plozi zmuciti. Va pupo. Ma duc sa-i iau acasa sa vad cum ne mai distram si azi...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Pepsi spune:
buna fetelor, nu am mai fost pe la voi de mult timp, dar la sfatul lui irinusha am intrat sa va salut, si sa va urez tot binele din lume voua si piticilor vostrii!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
tnicoleta spune:
Laurina Sanatate lui Mihnea si La multi ani! Tinem pumnii sa se acomodze la o noua grupa.
Vaneasa Frumoasa distractie. Iti trebuie nervi de otel cu asa flacai. Imidai si mie o bucata din tortul ciuntit?
Ralu Tot e bine ca ai din ce sa-i faci codite. Stie ea mai bine cum sa fie cocheta.
Pepsi Bine ai revenit in club. Ti-am vazut baietii, sunt o minunatie. Sa-ti triasca.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
cius22 spune:
Noi am fost azi la Teatrul de Papusi(pentru prima oara!)...a fost super,mai ales ca am nimerit si o zi de nastere(nu am stiut ca Teatrul de Papusi din Sibiu face asa ceva...contra unei sume,un actor improvizeaza un scenariu special pentru sarbatorit...azi a fost ziua unei fetite Nicole,si o actrita deghizata in Zana a transformat-o pe Nicole in Zana Inorogilor cea care indeplineste dorinte...i-a daruit o bagheta magica si a pus-o sa-i atinga pe copii sa le indeplineasca dorintele...Fetita era topita si copiii din sala fascinati(al meu era fascinat mai ales de cutiuta cu ciocolata...dupa regimul lui,saracul ...ia vedeti in poze...Piesa pe care am vazut-o a fost Muzicantii din Bremen...frumos-frumos,cu multa muzica...
poze aici: www.dropshots.com/cius22
monet spune:
dragi fete dragi,
in gri-ul zilelor mele departe de fete, sean mi-a trimis poze facute azi, proaspete. le impart cu voi, cu drag.
(trista-s)
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
"Noiembrie 2007"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Simona Ce mare s-a facut Victoras, aproape sa nu-l recunosc. Sa inteleg ca sunteti mai bine, nu-i asa?
Monet Daca mai pui multe poze cu fetele tale o sa vin sa ti le fur. Glumesc, desigur. Sunt superbe. I-a zi, cati bodyguarzi le pazesc.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Pup dulce rau de tot pitici bolnaviori, Mihnea si Eric, sa treaca repede!
Carmen, suntem aici sa te sustinem. Si binenteles ca ne rugam ptr. insanatosirea lui Eric! Doamne ajuta!!!
Trec acum la poze, de abia astept.
Am pus si noi unele noi la albumele: cristian.in-guide.de si amelie.watch-in.eu/amelie
Nico, ca mereu uit. Gasesc ca-i o aberatie ce a spus educatoare referitor la invatatul germanei. Un copil invata altfel o limba straina la varsta asta ... de fapt pana la 6 ani o invata ca pe limba materna, prin joaca. Si daca eu nu-mi fac griji ca n-o sa stie Cris romana - care aude si vorbeste romana decat in familie, restul in jurul lui e pe germana - tu de ce ti-ai face? Daca tot are ocazia sa invete germana, las-o de acum ... si chiar de nu o vorbeste fluent, tot se acomodeaza cu melodia limbii si o invata mai usor mai tarziu. Parerea mea!
GAta, ma duc s-o culc pe Melie. Va pup si numai sanatate!!!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Irinusha spune:
Ralu, ca sa vezi ce-i omu' ... intai te intreb, ca sa uit dup aia ...
Imi cer mii de scuze ... ieri seara, cand il culcam pe Cris mi-am adus aminte ... vine din inima, chiar de-i cu intarziere!
Ioana, la multi ani!!!!
Sa-ti traiasca si sa va bucure fiecare zi din viata! Multe succese, realizari, fericire si tot ce-si mai doreste mica domnisoara! Si mai ales sanatate!!!! O pupam dulce si sper ca ne iarta!
Ati chefuit?
Fetelor, va pup, o zi faina!!!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)