Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Cursul de germana a inceput demult dar educatoarea ne-a recomandat ca Bia sa inceapa abia anul urmator (la 4 ani), pentru ca pana atunci va invata sa invete mai bine romaneste si va face diferenta dintre cele doua limbi.

Eu cred ca Sebi isi manifesta doar nemultumirea ca nu mai este in centrul atentiei. Incearca sa ii dai diferite sarcini atunci cand te ocupi de Stefania. De exemplu el sa iti dea scutecul cand o schimbi sau sa ii dai si lui un bblus de jucarie de care sa aiba grija cand te ocupi de printesa. nazdravanului

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Camelia, cu intarziere te felicit si eu pentru papusa vie. Am vazut si pozele, e o scumpa. In pozica aia cu caciulita de piticot emana atata liniste si e atat de frumoasa, parca e un ingeras. Nu te ingrijora de manifestarile lui Sebi. eu cred ca el nu minte, se bucura ca are o surioara, dar e totul nou, el nu mai e singurul centru al atentiei si e normal sa fie si gelos. O sa se obisnuiasca cu timpul. Cred ca la inceput au nevoie de ceva mai multa atentie si toleranta, apoi trebuie putin scuturati, ca sa nu si-o ia in cap. :-) Cam asa a fost la noi, in primele zile a facut urat desi de Maria ii era drag si o pupa si o voia in brate, desi nu putea sa o tina evident. Dar era violent, urlaret, mai rau decat cel mai rau al lui. Apoi, s-a mai calmat, dar cum noi incercam sa fim toleranti, sa il ajutam sa treaca peste etapa asta, si-o cam luase in cap si nu mai voia deloc sa asculte. Asa ca am incercat sa fim mai stricti, sa inteleaga ca tot exista reguli pentru el. Incidente mai exista si cand sunt mari ca se cearta pe jucarii si alte alea, da socul primelor zile o sa treaca, eu asa cred. Te pup si pe tine si pe copilasii scumpi.

Danut n-a dormit bine noaptea vreo saptamana din cauza tusei, am scos-o cat de cat la capat cu sare fierbinte si ceaiuri cu miere foarte calde, dar azi-noapte s-a trezit de durere de ureche, asa ca peste o ora ma duc la doctor cu el sa vedem daca e otita, sau care e problema.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! De Sf. Mihail si Gavril

Irinusha La multi ani! lui Cris sa creasca mare si voinic

Irinel Sanatate multa lui Danut.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna la toata lumea!!

anacami-bine ai revenit acasa! Pupici multi Stefaniei si lui Seb! Vroiam sa-ti scriu de mult, dar mai mult te-am citit aici si la celalat subiect. Cum a fost nasterea, usoara? Ti-am vazut pozele...wow dar ce spitale private s-au deschis in Ro! Eu am nascut-o pe fetita mea cea mare la Giulesti... si nu pot sa-ti descriu conditiile din '99: in sala de travaliu eram 8 femei (5 care "se dilatau" si 3 care nasteau. Erau de fapt doau camere cu legatura. Adica peretele dintre ele era inexistent si cele care isi asteptau randul asistau la racnetele celor care nasteau). In sala bebelusilor era bine sa zic asa, dar la mamici in salon era cumplit. O mamica din salonul nostru (eram vreo 15 in salon) imi spunea ca intr-o noapte s-a trezit cu un gandac in par. Asa ca uitandu-ma la pozele tale am ramas placut impresionata. Pe Maria am nascut-o intr-un spital ca acela (dar in Franta). Ma bucur mult ca si in Romania se poate.
In legatura cu Seb, cred ca este normal sa se comporte asa. Este greu sa imparti dragostea parintilor cu alt copil, dar va trece si perioada asta si o sa fie bine.

LA MULTI ANI! pentru Sf. Mihail si Gavril
Irinusha--LA MULTI ANI! -pentru Cris, sa va traiasca, sa va bucurati de el!
Nicoleta-in legatura cu lb germana, cred ca doamna educatoare are dreptate. Cred ca o sa-i fie Biei mult mai usor. Maria invata franceza si romana concomitent si ii este destul de greu pentru ca pana una alta amesteca limbile. De abia de cateva luni a inceput sa vorbeasca mai mult acasa romaneste si la scoala frantuzeste. Dar nu ii este foarte usor. De inteles le intelege foarte bine, pe amandoau, dar de vorbit, inca le amesteca.

Noi suntem bine. Azi am inceput din nou gradinita, pentru ca am avut o saptamana si jumate vacanta. Deci am luat-o de coada....Abia astepta sa se duca. De dimineata asa de grabita era sa ajunga la gradinita, incat s-a impiedicat si a cazut in nas. Si-a julit si nasul si gura si barbia. Un inceput promitator..........

Va pupam si va mai scriem!

Mergi la inceput

Ralu Mariei pe julituri sa ii treaca repede. Sa sti ca si eu am nascut la Giulesti si conditiile s-au mai imbunatatit de atunci. Nu arata ca la un privat dar totusi s-a mai miscat cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani tuturor Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor! Numai sanatate!!!!

Laurina, la multi ani ptr. Mihnunita scumpa! Sa fie sanatos si baftos!

Nico, Ralu, va !
Doar ca ati uitat ca am si o Gabrila mica :D ...
Asa ca duminica vreau sa chefuim putin si cu bunicii, ca si Opa e Mihail. Sper sa reusim!

Cris s-a "mutat" in patul nostru pe la 6, a tusit si s-a foit de mi-a trezit-o si pe cea mica ... asa ca iar m-am trezit cu noaptea in cap. Am si treaba si astept sa se scoale Melie sa pot intra in dormitor sa scot ceva la printer ... si e o vreme ...
La week-end am facut cu Cris niste biscuitei f. sanatosi ptr. gradi ... astia fac campanie contra zaharului si co. si n-ai voie sa le dai biscuiti sau dulciuri. Asa ca le-am facut din fulgi de ovaz (cred ca asa-i spune), cu miere, oua de la gaini fericite si multa, multa dragoste ;) ... a mai tusit si Cris pe langa oala, deci sunt super delicioase ;) Ieri am intrebat-o pe educatoarea tanara daca am voie sa le aduc fiind ziua lui de nume ... in G. nu prea se sarbatoreste, asa ca s-a uitat lung la mine, dar a acceptat. Sa vedem ce o sa iasa. Oricum, mor de el cand spune "eu sunt Mishu!" :)
Ieri am facut lanterna, a iesit cam stramba ca sunt tare talentata ... Cris a desenat hartia de pergament si m-a umplut de lipici. Am intalnit-o si pe mama lui Evelyn (sasoaica lui Cris) si am stat de vorba putin, dupa care a primit Cris o invitatie de la micuta ... tare dulce, a vorbit pe romaneste si tare sfioasa a fost. Ce ziceti, are fi-miu deja gagici ;) O sa mai stam de vorba vineri, la plimbatul de lanterne. Nu stiu cum o sa iasa, ca cica o sa ploua si maine ... si asa ma bucuram.

Cami, bine ai venit in club! Gandeste-te ca trece si va fi bine. Eu una stiam teoria, dar nu ma asteptam la asa crize. Cris e bun si bland, pe el rasfatul il strica, de aceea m-am speriat f. tare cand i-am vazut reactiile ... bunicii au fost chiar socati, primeam doar priviri de gen "ce-ti mai trebuia si al doilea, sa faci copilul sa sufere!". Trebuie sa fii tare si sa ai rabdare ... eu una sunt cam colerica, imi venea cateodata sa dau cu el de pamant ... dar m-am abtinut eroic :D. Lasa, ai sa vezi mai tarziu cum se va dezvolta o relatie intre ei ... si daca Stefania e putin ca Amélie o sa-l adore pe frate-su chiar si cand o striveste stand tot pe ea ... o sa fie doar cu ochii dupa el si o sa radieze de fericire doar la aparitia lui.
Nu ne-ai spus cum te descurci? E buna? Ai laptic? N-am mai avut timp sa intru la mamici sa te "spionez" ;)
Pup dulce doua fete frumoase! Ah, da ... si pe mine m-a impresionat spitalul!

Simona, multa sanatate si rabdare lui Victoras! Pupici!

Ralu, pupam si pe Maria direct pe nasuc! Saracuta de ea! Lasa ca trece!

Irinel, pupici dulci si lui Danut. Speram sa nu fie otita! Pune-i picaturi in nas, pune-l sa sufle nasul ... si sa aiba mereu urechile acoperite. O prietena cu habar imi spunea ca asta-i problema la copii, ca ei au mai multa ceara in urechi si daca e frig, se raceste si ceara si asa se imbolnavesc copiii.

Va pup, mai aveam de povestit de Misu, dar am treaba ... sper sa revin mai pe seara. O zi faina!!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Irinusha scumpa, scuza-ne!
Un calduros LA MULTI ANI si pentru Gabriela cea frumusica!! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!

Laurina- LA MULTI ANI pentru Mihnunita!!! Sa fie sanatos si sa fie bucuria parintilor lui!

PUPICI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

LA MULTI ANI celor ce poarta numele Sf. MIHAIL si GAVRIL, sanatate si multe,multe bucurii!

Felicitari speciale pentru o dulceata mica-Amelie! sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si linistita! sa aduci familiei numai bucurii!

La multi ani Cris, sa fii sanatos, cu lipici la fete

Waw Irinusha, sarbatoriti nu gluma! La Multi Ani si bunicilor! sa aveti o familie la fel de unita ca si pana acum...

revin mai tarziu, sunt asaltata de Sebi...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI de Sf Mihail si Gavril la toti sarbatoritii si sarbatoritele.

Sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate. Credeti-ma ca e tot ceea ce conteaza. Eu sunt tare necajita cu Eric. Inca nu se simte bine, medicamentele nu fac fata. ma chinui acum sa obtin o programare la un profesor universitar fff bun, sa vedem ce facem cu el. Spuneti o rugaciune si pt noi, va rugam!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Carmen Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta problema. Sanatate multa lui Eric.

Irinusha La multi ani! si printezei. Mey, cum de mi-a scapat? Petrecere frumoasa.

Ieri cand am luat-o pe Bia de la gradi m-am dus cu ea la dormitor sa isi caute plovarul si acolo m-a luat femeia de serviciu in primire ca ea e singura ca nu accepta sa fie ajutata la imbracat si dezbracat. Pai si eu ce sa ii fac? Daca stie sa se dezbrace/imbrace singura le-am zis sa o lase in pace.
Azi este . Si-a bagat de dimineata un bblus pe sub bluze si n-a mai vrut sa il scoata nici la gradi (teoretic nu au voie cu jucarii de acasa), dar pe educatoare a bufnit-o rasul si i-a spus "vezi cum te misti sa nu il pierzi" .

Va doresc un weekand frumos alaturi de cei dragi

Mergi la inceput