Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Buna!
Va multumesc tare mult pt. urari!!!
nasterea a fost usoara (naturala/vaginala cu epidurala), am cooperat f. bine si am avut o echipa medicala de milioane!!!
Pana va ma povestesc una-alta, daca vreti puteti sa vizionati cateva poze aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2809386530102385306fJLeHk
Multumesc inca o data,multa sanatate si insanatosire grabnica tuturor celor bolnaviori
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
aaa,dpdv al asemanarii fizice, la aceeasi varsta, fetita mi se pare ca este aproape leit Sebastian (vorba pediatrei, difera doar sexul...)
monet spune:
anacami! ce dulce-i stefania! ma uitam la poze si-mi venea in nari mirosu' ala super de bebe proaspat..... iai, ce fain de voi! ai grija de bobocelu' scump; ii mare deja: are 3 zile, bravo
(o pui cu gurita la urechea ta cind ii treaza s-o auzi cum gingureste de placere? o mirosi la gitutz? o iubesti la nesfirsit cind o privesti cum doarme ca un inger? de-aia-i fain de voi, fix acuma. bucurati-va unii de altii! io va pup )
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Trick or Treat"
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
laureta spune:
Anacami bine ai revenit
Super la spital.Gogosica ta e dulcica foc si pletoasa.Tin minte ca si Sebi avea plete,ai fost prima care ai tuns cupilu(parca)
Cum a reactionat Sebi cand s-a intalanit cu Stefania?
Ce faiiiin cu bebe mic
Refacere rapida si mult laptic
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Cami Bine ai revenit! E scompa foc Stefania.
Laureta Ai dreptate. E o boala relativ usoara, dar parca tot n-as vrea sa o faca acum.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Cami, vazut frumusete mica cu nume de Stefania! :) Sa-ti traiasca din nou!
Cum e ca mamica de fetita? Cum e bb-lina? Ce zice Sebi? Cum se comporta ca frate? Haide, acum ca mai ai timp, povestete-ne cum a fost nasterea si cum te descurci. Eu te-am "urmarit" putin si pe la mamici - sorry, n-am putut sa ma abtin :I - si am vazut ca ai avut o nastere usoara ... dar vrem amanunte! :) Pupici la doua fete frumoase si un fratior mic!
O zi faina fetelor! Si sanatate multa la piticii bolnaviori.
De ieri sta Cris asa "prea mult" (nu zice "mai mult" ... nu vrea si gata) la gradi, deci pana la 14.00 si e bine ... doar cu luatul e mai problematic ca tocmai de la 13-14 e pauza lui Boby, deci mananc cam pe fuga si o trezesc si pe Melie sa mergem dupa frate-su. Dar daca lui ii place, ce pot face. Maine confectionam o lanterna ptr. St. Martinsumzug - ne plimbam cu lanterna prin oras - sta o prietena cu Amélie si dupa stam si noi la o barfa si cu copiii la joaca (are si ea un baietel). In rest, cum stiti! Va pupam!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
cius22 spune:
Cami draga! FELICITARI! MII DE FELICITARI! ai o scumpete de fetita! dulce tare!Ma bucur din inima ca totul a decurs bine si usor...ai sa vezi ce bucurii vei avea acum:duble,de la doi copii asa de reusiti!Pupici multi intregii familii!
la noi...destul de greu,Victor a facut o recadere dupa toxiinfectia cu Salmonella(cred ca v-am povestit,nu?)...dupa ce a terminat regimul era atat de infometat incat ar fi mancat si pietre...dar asta a fost problema,a mancat prea mult si tractul lui digestiv nu era inca intremat...si iar a inceput nebunia...acum e bine,dar trebuie sa tina un regim drastic si din tot ce are voie nu ii plac decat 3 lucruri: paine prajita,banana si ou fiert tare...(din pacate ou nu pot sa-i dau zilnic...asa ca vedeti si voi ce regim are bietul copil)
Va doresc tot binele din lume...sper sa reusesc sa mai intru macar o data pe saptamana,sa va mai spun de noi!
tnicoleta spune:
Simona Multa sanatate lui Victoras, imi pare rau sa aud ca o luati de la inceput.
Irinusha Distractie placuta la plimbarea cu lanterna.
La Bia la gradi a fost aseara Sarbatoarea piticilor. A fost frumos. Copilasilor li s-a spus o poveste interesanta despre niste pitici ce locuiesc sub pamant la radacina copacilor, care atunci cand vine iarna se retrag sub pamant au grija de radacini dupa ce primesc in dar lumina de la stele. Dupa poveste copilasii, deghizati in pitici, au avut un joc despre pitici, (de data asta Bia a plecat de langa colegi si a stat langa mine, nu a vrut si pace sa se joace cu ceilalti copii.) Apoi copii au iesit in curtea gradinitei si au cautat, la lumina lampioanelor, pitici ascunsi sub frunze la radacina copacilor si au primit in dar o pietricica. Am papat placinta de dovleac si am baut suc.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Multumesc inca o data !
Monet, ai descris asa de frumos sentimentul! si eu o apropii de fata mea,o miros- nu-mi vine sa cred, desi am mai trecut inca o data prin asta!
La prima nastere ma asteptam sa am o emotie intensa. Trebuie sa va spun ca nu a fost exact asa cum citeam pe la alte mamici- probabil ca inca nu realizam ce mi se intampla,nu imi venea sa cred ca este al meu!!!
Ei, acum la a doua nastere, emotiile au fost mult mai puternice, dupa ce au scos-o si o duceau pe masa pentru curatare m-a cuprins un ras isteric- nu stiu cum sa va explic - incercam sa ma potolesc dar reizucneam involuntar dupa cateva secunde!!!
Este cumintica foc, deja se uita curioasa in jur, parca ma fixeaza si pe mine- stiu ca vad mai tarziu, dar asa mi se pare . Capul si-l ridica destul de bine, chiar reuseste sa si-l sustina cateva secunde- s-au mirat si la spital, s-a mirat si pediatra acasa! te pomenesti ca o fi la fel de nazdravana ca frate-su!! incerc sa imi imaginez cum ar fi cu Sebi la patrat!!!
Sebastian spune ca se bucura ca are o surioara, rade- ma ingrijoreaza totusi ca toate miscarile sunt parca violente si mai agresive: zice ca o mangaie, dar ii zgaltaie capul destul de tare (i-am aratat cum trebuie, dar nu vrea asa...), vorbeste mult mai tare (aproape tipa),tranteste usile, intra in viteza cu bicicleta in camera in care este ea (usa nu o deschide cu mana, ci cu bicicleta), desi l-am rugat de zeci de ori sa nu o mai faca; s-a bagat sub patut si a inceput sa impinga cu picioarele in salteluta (am luat repede bblusa, ca altfel ii rupea spatele...)!!! Daca ii interzic ceva, mai rau face, plus ca incepe sa planga (in general, el nu plange ci doar tipa cand nu-i convine ceva)!Sunt sigura ca simte gelozie, desi el spune ca ii place ca are o surioara!
Simona, insanatosire grabnica lui Victoras!!!
Irinusha, super-tare! macar are ceva in Leu, ca tot imi doream eu la inceput sa concep un copil care sa se nasca in aceasta zodie (dar n-a fost sa fie decat in Scorpion, tocmai zodia pe care as fi vrut sa o evit asta pt. ca aveam o persoana (cea mai) nesuferita nascuta in ea...)
Nicoleta,Bia este la o gradinita cu lb. germana, nu? au inceput cursurile, ce zice Bia?