Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!
Cami sa iti traiasca printesa, sa fie un bebelus sanatos, somnoros si mancacios! Asteptam cu mult drag pozele!
P.S. Am mai pus si eu poze noi la 3 Anisori...ura! Sunt mai multe albume, ultimele de acum de la Halloween trick-or-treat!
P.S. Mona, sunt dulcele rau amandoua!
3 anisori...uraaa!
monet spune:
carmen, am vazut pozele de haluin veselie mare si la scoala, si acasa si banuiesc la tine la servici. ala unu' asiatic chiar arata bine asa goticizat (ii homosexual oare?hmmm... )
eric ii un fotogenic scump. sa fiti sanatosi!!
ce mai faceti, fetelor? ce rar se vine pe-aici. (io vorbesc!)
pupici la mici si mari!! mmmmwa!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Trick or Treat"
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Sunt ultima ... ... mie nu mi-a mers ieri dupa-amiaza DC-ul, asa m-am ofticat!
Stefania, bine ai venit!!! Sa ai o viata lipsita de griji, cu multa sanatate si mult noroc! Pupici unei fetite mult asteptata si dorita! :)
Cami, felicitari!!!! Sa va traiasca! Refacere rapida si mult, mult laptic!
Cum te simti ca mamica implinita? Cum e cu fetita? Cu cine seamana? Ce spune Sebi de surioara lui? Cum a fost prima intalnire? Si vrem poze, vrem poze!!! Mama, de ieri zambesc :D ...
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Irinusha spune:
Cami, nu m-am putut abtine si uite aici: Ai o scorpiuta cu ascendent in varsator si luna in leu. Wow! Ah, si uitam, la chinezi e mistret ... super zodie, norocoasa si cu lipici (stiu asta ptr. ca si Boby tot "porc" e ;))
Mona, am vazut un spiderman si superman dragute foc :)
Carmen, wow, ce mare e si Eric. Nu stiu de ce il aveam in gand mai micut. E un frumos foc! Seamana mult cu Cris
Cum se mai simte? E totul in ordine?
Laureta, pupici Inisei! Ma bucur ca-i bine!
Un week-end fain! Suntem la München, ne facem de cap!
Irinusha spune:
Bertha, la multi ani!!! Multa sanatate si tot ce-ti mai doresti! Pupici si petrecere faina!!! Ce mai faceti voi?
alus spune:
CAMELIIA FELICITAERI!!! BINE AI VENIT PE LUME STEFANIA!!!, multi de la noi pentru tine si micuta ta printesa.
Acum o sa ai o pereche superba
Bertha - LA MULTI ANI - sa ti sa indeplineasca toate dorintele, multa sanatete si multi de la noi.
Itinusha nu fi amagita ca eu sunt ultima . Noi nu suntem acasa si acum am intrat pe internet. Daca nu as intra maine seara am afla de vesteea mare. Deci cred ca pe fata ta va aparea .
Sper ca pama de Craciun sa va scriu ca am reusit. ESTE DOAR O SPERANTA DEA MEA CARE CRED CA SE VA IMPLINI IN CURAND.
Va pup, ma pregatesc sa ma duc la Silwia la cimintir cu mama.
Laureta- si eu m-am emotionat pe o parte iar pe de alta parte imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca la noi inca nimic
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
Felicitari, Cami!
Refacere usoara, alaptat fara probleme si multa sanatate bebelushei Stefania!
La multi ani, Bertha!
Mephala - Gusta - Cornelia
tnicoleta spune:
Ia te uita may ce veste mare
STEFANIA BINE AI VENIT! sa fi sanatoasa, frumoasa si desteapta
Cami refacere rapida si mult laptic. Sa va traiasca printesa.
Berta LA MMULTI ANI! Sanatate si tot ce iti doresti.
Monet Mey, ce super fete ai si le sata bine in costumati.
Carmen Si Eric e frumos. Mai ce mare s-a facut.
Noi ne pregatim la gradi de "Sarbatoarea piticilor". Saptamana trecuta am facut lampioane la gradi, azi a trebuit sa ducem un bostan scobit si maine cand e sarbatoarea trebuie sa mai ducem niste placinta de dovleac si suc. Petrec copilasii ce treaba au.
Alus Spor la bb. Nu te mai stresa, fi mai relaxata putin ca sa aveti rezultatul cat mai repede.
Laureta Inisa cum se mai simte? Sanatate
Si apropo de bolile contagioase. Vineri asistenta a lipsit de la gradi si a scapat un copil cu varicela de la alta grupa. Io sper ca Bia sa nu faca desi grupele se intalnesc destul de des la baie sau cand ii scoate afara.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
La multi ani Bertha!
Noi mai avem miine tratament cu antibiotic si gata 10 zile.O mai las un pic si i fac absolut toate analizele.
A seara am avut probleme cu constipatia.Ea nu este consipata de obicei si m-a luat pe nepregatite.Saracu pui ce se chinuia
Anacami te asteptam cu bratele deschise sa ne povestesti nasterea si sa vedem poze
Tnicoleta ce fain, o tineti in serbari.Poate Bia scapa de varicela.Anul trecut chiar inainte de sarbatorilor de iarna Inisa a avut in grupa ei cativa cu varicela, deja eram pregatita sufleteste ca face si ea si eu(io n am facut boala).Dar a scapat.Unii doctori zic ca e bine ca fetitele sa faca boala, dar nu prea imi convine so vad sa se chinuie.
Monet si Carmen frumoase poze
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
vanessa ionescu spune:
Cami, felicitari! Refacere rapida si multa, multa sanatate. Stefania bine ai venit pr lume!
Na, ca eu sunt ultima ca deobicei.
Sunt turbata. De 2 saptamani stau in casa sau in jurul ei. Acum 2 saptamani l-am avut pe Cata racit si a stat acasa iar saptamana trecuta am stat eu grpata tare tare, cu Anduy in vacanta, pe cap si fara masina. Nici acum nu am masina. pe aia veche (veche- avea saraca 2 ani..) am vandut0o iar cea noua nu a venit inca. asa ca sunt blocata in jurul casei.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100