Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ce mai fac fetele?
Noi suntem bine.Inisu nu mai are nimic doar e suparici ca sta in casa si n are voie afara.
Eu cu serviciul ca de obicei.

Anacami mai rezisti?Poate treci termenul

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat demult, iar de ieri m-am tot gindit la Camelia si am intrat sa vad daca a nascut. Deocamdata vad ca este tot cu bebe in burtica.

Cami, ma gindesc la tine, iti tin pumnii sa ai o nastere rapida si usoara si sa fie totul bine.

Vad ca ati umplut o gramada de pagini, nu am apucat sa citesc, am vazut asa rapid ca unii copilasi au fost bolnaviori, asa ca le doresc tuturor multa sanatate.
Luni vine mama mea la noi si sper sa am timp mai mult, sa mai intru si eu pe aici. Pina atunci va pup pe toate si pe pitici cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

supermen-ele mele dragi: poze de la halloween, or fost cu taica-sau la trick-or-treat.... io, cu gindu'.... (mai jos, la link)

pupitaturi!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

poate ca avem doar bb. dar sa stiti ca acesta va creste si depinde de noi, fiecare in parte cum ii crestem si ce exemple le dam. [red]suntem suficient de mature incat sa nu cedam multimii? credem ca numarul mare de sustinatori ai unui stil de viata sau al unei ideii , da acestora greutate? cititi www.evz.ro/article.php?artid=327506" target="_blank">aici si apoi comentati[red]

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

MA NUMESC STEFANIA, AM VENIT PE LUME PE 2.11.07 ORA 14.00 CU 3.250 G
Cami, sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa!!!!! Refacere usoara, mult laptic pentru Stefania si asteptam noi vesti de la tine.

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami sa iti traisca printesa.Ce ma bucur, m am emotionat

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Cami!!!! Stefania bine ai venit pe lume!

Mona, la multi ani Mayei! Asa-i ca nu v-ar displace si un baietel, la ce costume au fetele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Nu-mi vine sa cred!
FELICITARI CAMELIA! SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA TE BUCURI DE EA! REFACERE RAPIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

Cami, felicitari!!!!!!!!! Bine-ai venit, Stefania!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Anacami, FELICITARI! Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii. Stefania, bine ai venit printre noi! Sa ai parte de o copilarie fericita si de o viata plina de noroc si dragoste.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5

Mergi la inceput