Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani Maya! Oau, o adevarata domnisoara deja. Monet sa iti traiasca fetitele scumpe si sa fie fericite!

Cius, sper ca nu te-am intristat din nou cerandu-ti detaliile. Si eu cred ca mai tarziu, cand va trece de varsta asta cu probleme Roxi va realiza ce i-ati oferit voi si va fi din nou aproape de voi (sufleteste vorbind). Sunt convinsa ca voi ati facut tot ce ati putut pentru binele ei. Sanatate multe lui Victoras. Si pupici la amandoi.

Camelia, cum s-a acomodat asa bine la gradi, s-ar putea sa ai surpriza sa se acomodeze mult mai usor decat va imaginati si cu surioara, chiar daca va mai da si pe de laturi uneori. Cred ca e foarte important sa il faceti macar o perioada sa se simta tot el pe primul loc. Nastere usoara cand va fdi sa fie si o fetita sanatoasa.

Cris ce sef sef ciudat ai...Pupici si sper sa scapi de el.
Pupici la toate

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

copile dragi, va multumesc pentru urari pentru mica mea mare, Maya!

am aici niste poze de azi - le-am pus pe un site nou si nu stiu daca or sa se vada. sa-mi ziceti.

va pup cu drag, mai vin.

http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=178488930/a=110272135_110272135/t_=110272135

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! MAYA Sa cresti mare si sanatoasa.

Cami Vorbeste cu educatoarele, poate l-au fortat sa manace ceva ce nu i-a placut si de aici si refuzul de a manca.

Io am luat-o pe urmele Biei, am o laringita de toata frumusetea, abia pot sa vorbesc, plus frisoane dureri de cap, adica tot tacamul. Bia se simte bine dar tot mai tuseste, inca n-am dus-o la gradi pt ca mai are de luat medicamente.

si o saptanana frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

La multi ani, Maya! Sa ai parte in continuare de o copilarie fericita si sa fii mereu inconjurata de oameni care te iubesc. Mona, sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sanatate multa ptr. puiutii bolnaviori (Inisa, Bia, Victor) si mamica Nico!

Am intrat doar sa vad de Cami, ca daca au disparut simptomele se apropie "marea intalnire" ... barem asa a fost la mine :)
Deja stau pe ghimpi. Cami, sa stii ca ma gandesc mereu la voi si tin pumnii!
Azi am aflat ca a nascut (joi spre vineri) si directoarea gradinitei lui Cris ... o fetita pe nume de Antonia. Asa m-am bucurat ... ploua cu fete :)
Pupici si numai bine!!! Mai ales sanatate!

Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
---------------------------------
Haideti sa daruim o PIJAMALUTZA! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

urata viroza circula prin aer. sunt bolnava cum nu imi aduc aminte sa fi fost candva. si am luat-o de la Cata. tusim amandoi de parca am fi fumatori convinsi (si eu nu fumez). Imi curg toate, ma dor toate...
Laureta, povestea cu scarlatina am tras-o si noi in primavara cand erau amandoi purtatori de streptococ. si le-am dat antibiotice si le-a trecut (din gat). iar lui Andu i-a iestit acum in toamana Aslo marit rau de tot asa ca iar tragem cu antibiotice si daca nu se rezolva nici acum dupa tura a doua trece pe moldamin. lui Cata nu i-am facut Aslo dar cred ca saptamana asta reusesc. Pentru ca, gatul i-a iesit bine dar stafilococul este in sange. nu mai pot sa scriu ca imi curg ochii

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La noi s-a confirmat scarlatina, analiza pozitiva
Vanessa stiu ca se elimina greu si are complicati streptococul asta nenorocit.
La cresa am aflat ca mai este cel putin un caz pe care educatoarele l au ascuns.Oricum am anuntat si se va duce Sanepidul la control si sa i faca exudat la toti copii.

Sa imi tineti pumni ca sunt suparata si speriata opentru puiul mic :(

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Sanatate Inisei. Mey, sunt tare revoltata, cum sa ascunda asa ceva?? Zau ca iti vine sa le iei la bataie. Nu poti schimba gradinita?

Vanessa Sanatate multa.

Irinusha sa-i traiasca fetita sa se bucure de ea.

Eu cica sunt mai bine. Gatul ma mai doare foarte putin, asta dupa ce am papat cu Bia aseara 1/2 de borcan de miere.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laureta, multa sanatate Inisei! Pupicei dulcetei mici, sa-i treaca repede! Imi pare rau ca s-a intamplat ... foarte bine ca te revolti, merita! Succes! Si insanatosire grabnica!

Nico si Vanesa, si voua multa sanatate!

Mai stie cineva ceva de Cami? Ma duc sa ma uit la mamici. V-am spus ca stau pe ghimpi? Parca as naste eu! :) Pupici!

Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
---------------------------------
Haideti sa daruim o PIJAMALUTZA! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinusha, multumesc!! inca 2in1 !
Nu mai am rabdare!!!

Laureta,insanatosire grabnica! La fel tuturor bolnaviorilor!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput