Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
tnicoleta spune:
Buna fetele
Noi suntem consemnate la domiciliu. Bia are laringita, ieri ne-am plimbat pe la doctori si am tras chiulul la munca.
Irinel Bia bea ceai doar la gradi, acasa nu se atinge de el oricat incerc sa o conving. Io tin pumnii incontinuare sa vina bb mai repede.
Alus Spor la agitat hormoni. Poate o mai trimitei pe Julia in delegatie si va faceti de cap cateva zile. Spor la tradus.
Cami Cu siguranta vei avea de furca cu Sebi cand va veni Stefania. Io ma uit la Bia, de cand e bb in casa face si ea pe bblusul. Daca o intrebi de fratior sau surioara zice DA, dar sa-l dam inapoi ca sa fiu doar mama ei.
Si rochite vrea, evident ca doar este fetita , ca sa nu mai zic ca facem si nazuri la imbracat dimineata.
Irinusha Sa-i spui lui Boby ca eu una citesc tot ce scrii pentru ca imi place. Si referitor la virusi... asa e boala de gradinita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
cius22 spune:
Buna seara fete dragi!
va multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si gandurile bune!
Citesc cu atata placere mesajele voastre,in care povestiti intamplari de la gradi...din pacate,Victor a stat saptamana asta acasa,datorita unei enterocolite...azi am ridicat si analizele si era sa cad pe jos: Salmonella...Ne-am chinuit sa refacem din memorie ziua de vineri(caci sambata a inceput... febra,diaree,dureri abdominale...din cate stiu Salmonella are perioada de incubatie 12-24 ore,deci...vineri a fost )L-am luat la 4 de la gradi...apoi am plecat la un hipermarket si acolo se facea promotie la Danonino...a primit unul,i-a placut si s-a dus la tanti si a mai cerut unul...Noi banuim ca ori de la gradi(desi directoarea spune ca nu mai are cazuri de copii) ori de la Danonino...ooof...
Sa-i raspund lui Irinel...Irinel,mama Roxanei a facut mai multi copii,pe care i-a lasat in grija nimanui...ba o bunica,ba alta bunica...Roxi,cand s-a nascut,a avut ceva probleme(un icter mai pronuntat) si mama ei a lasat-o la maternitate si dusa a fost...asa a ajuns ea la Casa de Copii,iar de acolo,la mine...Dupa Roxi a mai nascut un baietel (cu acelasi sot) pe care l-a lasat si pe el la maternitate...era cat pe ce sa il iau si pe el...era tare dulce...Cum a reaparut aceasta mama? e o poveste tare lunga si legata de orgolii de familie(familia lor)...acum traieste cu un alt barbat si au o gospodarie la tara...O Doamne,oare ai priceput ceva?(surorile mai mari ale Roxanei deja sunt maritate si cu copii...una s-a mariatat la 16 ani si la 17 a nascut)
Cami-incepe numaratoarea inversa! HAI CAMI!
Va doresc tot ce bun si frumos!...o sa incerc sa revin de cate ori pot.
acris spune:
Bunaaaaaaaaaaa!!!!!
Ma mai tineti minte?????????
Tare dor imi e de voi. Am trecut prin atatea in ultimele 2 luni, incat nu stiu ce sa povestesc mai intai...
La noul job e super ok. Mi-am gasit linistea, insa am avut si am f mari probleme cu fostul sef(patron),in sensul ca nu vrea sa ma lase sa plec de la firma lui...ma suna in continuu, ma ameninta...
Parca joc intr-un film sau traiesc un cosmar din care nu mai pot iesi...
Noroc cu noua mea sefa, care ma sustine 100% in "batalia" cu el.
E mult de povestit si cel mai tare ma doare ca am pus atata suflet in firma aia....
In rest, toate bune. Amalia e bine, creste, e minunata.
Puup pe toate!!!
Mai vb.
Cris
tnicoleta spune:
Simona Simona, zic si eu ca celelalte fete, tu esti o mama minunata si i-ai oferit Roxanei sansa de a creste langa un parinte adevat si i-ai indrumat primii pasi in viata. Chiar daca a avut alternativa de a alege eu cred ca intr-o buna zi va veni sa iti multumeasca ca i-ai fost alaturi. Sanatate lui Victoras si
Acris Bineinteles ca te mai tinem minte. Imi pare rau ca ai probleme cu fostul sef. De ce nu ii faci reclamatie la inspectoratul de munca? Amaliei
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
acris, daca te pot ajuta cu un sfat din punct de vedere juridic, oricand.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
laureta spune:
Noi o luam de la capat.Acum suntem suspecte de scarlatina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109946
Revin
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Hello!
MAYA
Daca zilele trecute ziceam ca,gata,a sosit ceasul nasterii, vad ca acum s-au potolit toate simptomele si ma gandesc ca voi ajunge in sapt. 40 (adica va mai dura vreo 2-2 saptamani si ceva...).
Acris,imi pare rau sa aud asta! ce poate sa iti faca inafara faptului ca te streseaza-apropo, te suna sau il vezi fata in fata? schimba-ti nr. de tel!
Laureta,imi pare rau sa aud asta! sper sa nu se confirme! vad ca si lui Sebastian i-a revenit tusea , desi ii trecuse pana acum cateva zile
Mai avem problema:de cand se duce la gradinita-unde nu prea vrea sa manance (ca asta i-a intrat lui in cap-ca nu vrea- si este f.f.f.f incapatanat...) decat paine, nu mai mananca nici acasa- iar de obicei "spargea" si manca cam de toate,f. sanatos- fructe, ciorbita,supa, carne, cereale,...!!! Cerea chiar singur de mancare-acum ma enervez rau de tot incercand sa ii dau cateva inghitituri din fiecare! A si slabit, nici inainte nu era grasut dar era bine facut ,indesat..
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
Simona,imi pare tare rau! multa putere si insanatosire grabnica lui Victoras!
Nicoleta, multa sanatate Biei! Uff,cate mai avem de tras pana la primavara! cine stie ce ne mai asteapta si pe noi! trag speranta ca la anul va fi mult mai bine dpdv al imunitatii!
Multa sanatate tuturor piticilor si maamicilor, insanatosire grabnica celor bolnaviori!
Camelia, Sebastian si Stefania
alus spune:
LA MULTI ANI MAYA
Multa sanatate la copii bolnavi!
La noi mai nimic nou. Din fericire Julia este sanatoasa. Maine mergem la gradi. Saptamana asta doar 3 zile. Pe 1 noiembrie este liber Ziua Mortiilor! Mergem la mama la tara, acolo avem mormintul biunisilor mei si lui Sylwia.
Din pacate nu pot sa va scriu mai mult deoarece Julia a primit un joc pe CD si ma bate lacap ca vrea sa se joace inca putin pana se culca
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia