Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga mea Irinusha-iti multumesc din suflet pentru urari. Ca intotdeauna esti o draguta! O sa-i arat in seara asta mesajul tau ca stie sa citeasca si in romaneste. O sa se bucure...

Intr-adevar, duminica am chefuit, dar nu ne-am bucurat din plin de ziua ei (sau mai bine zis, ea nu s-a bucurat din plin) pentru ca este in perioada lucrarilor de control la scoala. Au toata materia care au facut-o pana acum. Nenorocirea este ca este foarte multa materie si deja sambata a avut o lucrare, ieri a mai avut inca 3, iar azi inca 2. Si mai avem inca 4 lucrari de control de dat joi si vineri ca aici miercurea nu se invata. Si copiii sunt deja aiuriti de cap. Aici se invata de la 8.30 dimineata pana la ora 17.00, cu pauza de rigoare pentru a manca la pranz. Iar invatatoarea asta trage de ei ca si cum maine ar da bac-ul. In fine. Asa ca ...mamicilor care nu aveti inca copilasii la scoala sa profitati de perioada asta din plin ca eu ma gandeam ce bine era cand era Ioana la gradinita si mai mult se juca!!

Va pup mult de tot si va mai scriu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, mai bag si eu nasul din cand in cand pe la voi. Si mi-e tare drag sa va citesc.

Nico ce dragalasa Bia cu bebelusul; cred si eu ca a pufnit-o rasul pe educatoare. :-)) Eu nu sunt de parerea educatoarei in legatura cu germana. Ma scuzi ca ma bag, spun doar parerea mea, tu decizi bineinteles cum crezi ca e bine pentru Bia. Sunt de parerea Irinushei, la varsta asta ei invata limbile instinctiv, dupa ureche, aproape ca si cum ar fi limba materna. Si stiam si eu ca le e de mare folos pentru memorie si pentru invatarea limbilor straine mai tarziu. Si, chiar daca pare sa le amestece, sa zicem ca spune un cuvant in romana si unul in germana la inceput, ea stie care e romana si care e germana da foloseste cuvantul care ii vine mai repede in cap, pe care il foloseste cel mai des probabil. Danut stie de pe la 2 ani si ceva care e romana si care e engleza (si stia si care e spaniola, da acu nu cred ca mai stie ceva ca nu il mai ducem la tanti care vorbea spaniola). Si uneori ii place sa se joace cu mine de-a educatoarele si evident ca vorbim in engleza, ca educatoarele lui nu stiu romana. Da daca incearca sa vorbeasca ceva in engleza in casa in rest, ii spun sa imi spuna in romana ca eu altfel nu inteleg, sau nu raspund. Stie ca n-are voie, si traduce. Deci stie care e in romana si care e in engleza si stie de mult, desi ei zic ca doar cand sunt mai mari isi dau seama, le chitesc. Le prinde bine sa auda limbi straine. Mie nu-mi pare rau de ex ca Danut a invatat vreo 2 ani spaniola, chiar daca stiu ca n-o sa o stie, ca era prea mic atunci, si se pierde repede, dar eu cred ca i-a prins bine totusi chiar sic a un exercitiu.

Ralu pupici. M-a amuzat teribil faza cu coditele. Fetitele sunt mai constiente de mici de modul cum arata. Pupici si la multi ani Ioanei, am inteles ca a fost ziua ei. Sanatate multa si numai bine!

Monet, pupici mamica de fete cucuiete. Si capul sus, are cine sa te astepte acasa, chair daca e departe casa acum!

Irinusha la multi ani lu Mishu, Gabriela, si Opa Mihai (am zis bine?)! Sunteti o familie grozava, va doresc sanatate multa la toti!

Pepsi, bine ai revenit, eu mai citesc peripetiile tale pe la Durerea unei pierderi de sarcina cand mai apuc sa intru pe acolo. Felicitari pentru primul "mama" al lui David.

Carmen draga mea, nu te-am lasat la urma pentru ca te-am uitat. Ma rog pentru Ericutul drag. Imi pare rau ca treceti prin atatea. Te imbratisez cu drag. Pupici.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Saluatare dragele mele! Iaca si eu cu mare intarziere, vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de ziau mea! (cred ca ati si uitat, de cand a trecut. Va pup si sa stiti ca imi lipsiti mult-mult, of, of, unde-s timpurile cand stateam numai pe forum?! Va rog sa ma credeti ca am constatat ca am uitat multe dintre emoticoane, adica stiam combinatia de taste,acum trebuie sa merg mai des in meniu sa le seectez.

Anacami, abia aseara am citit marea veste, ma bucur din toata inima alaturi de voi, sa fie sanatoasa papusa, am vazut pozele si m-au emotionat teribil. Daca mai astepta putin, eram nascute in aceeasi zi, eu sunt pe 3. Oricum, sa stii ca ai o fetita care va fi f capoasa si vorbareata, chiar logoreica, dar cu inima mare (asa-s eu si cam toate scorpiutele pe care le stiu).Am vrut sa scriu, dar m-am ambitionat sa citesc tot capitolul si a zburat timpul. Inca o data sanatate tuturor, Dumnezeu sa aiba grija sa minunata ta familie, acum chiar esti o femeie implinita! .

Noi am reusit in sfarsit sa ne cumparam apartament in Bucuresti, de la 1 decembrie va fi liber si vom putea face cateva amenajari de bun-simt, apart e in stare destul de buna. Dupa Sarbatori speram sa aducem si baiatul si prin martie sa-l ducem la gradi, sa mai treaca sezonul racelilor (asa speram noi, sa nu incepem cu stangul).

Pup toate fetele si toti puiutii, scuze ca nu scriu tuturor, o sa incerc sa scriu mai des, dar am atata treaba la serv, ca orice minut pierdut inseamna munca peste program si e f neplacut.

Pupici din nou!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Ralu LA multi ani! Ioanei Implinirea tuturor viselor si note mari la teste.

Berta La multi ani! si scuze de intarziere. Felicitari pentru casa. Bine ati venit in Bucuresti! In ce cartier aveti apartamentul?

Irinisha, Irinel Voi aveti dreptate cu limba straina mai ales ca va si confruntati cu asa ceva. Din pacate profesoara de la gradi si-a ales "cursantii" peste 4 ani, mai ales ca face lucrul asta benevol si doar o ora pe saptamana. Asa ca si eu cred ca mai mult o s-o deruteze. O deruteaza si Stefi acasa cand o apuca sa mai spuna unele cuvinte in engleza. Asa ca o lasam pe mai tarziu.

Azi nu am dus-o pe Bia la gradi pentru e foarte obosita. Sunt pe ultima suta de metri cu revista si zilele astea am luat-o de la gradi si m-am intors cu ea serviciu de unde a luata Cata pe la ora 20 si s-a culcat foarte tarziu. Aseara atipise cu capul sprijinit de mana in timp ce desena.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bertha la multi ani cu intarziere! Ce bine ca mai aflam vesti de la tine. Felicitari pentru apartament, asta e mare lucru. Si ma bucur ca nu mai e mult si vine si Frumusetea Rara sa stea cu voi. Multi pupici si tie si lui Darius scump.

Nico daca e doar o ora pe saptamana, mi se pare extrem de putin. De la o saptamana la alta uita si cele 3-4 cuvinte pe care i le spune. Am crezut ca e vorba de ceva mai serios, scuze, tu probabil ai spus, da eu n-am fost pe faza.

Irinusha tu ai intrebat la un moment dat de Lili si am vrut sa iti raspund, da am uitat. Ea e tare ocupata acum cu invatatul, are un examen la inceputul lui decembrie. Mama ei cred ca a venit deja de vreo saptamana, ca sa o ajute cu Sebi, sa aiba si ea timp de invatat si de odihna.

Pupici la toate fetele dragi si unul special pentru Carmen si Ericutul scump si bolnavior. Doamne ajuta-l sa fie bine!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am trecut si eu pe la voi, sa vad ce mai faceti.

Cius si Monet, am vazut pozele cu copilasi frumosi.

Vanessa, curaj, vor creste curand si atunci (chiar daca nu iti vine sa crezi acum) iti va fi dor de nazbatiile de acum.

Irinel, te urmaresc la mamici aspirante si ma rog sa poposeasca un sufletel in burtica foarte curand.

Astazi este ziua de nastere a micutul nostru, David, iar eu sunt la serviciu, cu gandul acasa. L-am imbratisat si pupat in dimineata aceasta cat pentru tot anul pe care il implineste, dar tot as vrea sa fiu acum langa el. Se afla insa acasa, impreuna cu bunica lui (soacra mea), care isi sarbatoreste tot astazi ziua de nastere.

Daca vreti, avem si cateva imagini noi pe site:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani David! Sa fii sanatos, baftos si cu lipici la fete!
Iulia, sa- ti traiasca mezinul si sa fiti fericiti in 4!

Pupici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI DAVID!-sa creasca mare,sanatos si sa fiti cu totii fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinusha si Cius, multumesc mult pentru urari. Irinusha, legat de lipiciul la fete, nu-mi fac nici o grija

O seara placuta tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Imi cer scuze ca am intrat asa peste voi. Vroiam sa vad ce vb voi mamici din 2004. Mi s-a parut fascinant sa vad ca se mentine o relatie de atata timp si, cand intru, ce-mi vad ochii - IRINUSHA.
Si uite asa am aflat atatea despre Cris si Amelie. Chiar ma intrebam cum s-a mai acomodat Cris cu Amelie. I-a trecut ca e fata ? si nu baiat.
Imi pare rau ca nu mai treci si pe la iul- aug. Adevarul e ca si eu din ce in ce mai putin intru din vaste motive.
Mi-a facut placere sa va citesc. E o atmosfera foarte relaxanta la voi.
sanatate multa bebelusilor vostri - sau mai bine zis copilasilor, ca de, voi sunteti cu state mai vechi. Eu inca dardai cand ii pipai fontanela.
Un buchet mare de pentru voi dragi mamici.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput