Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Raportam si noi una bucata bebelus sanatos care azi face 2 luni.
Am avut ieri vizita asistentei care a cantarit-o si masurat-o pe buburuza. Avem 5,100 kg si 57 cm.
A luat aproape 1 kg in ultima luna numai cu laptic. Se dezvolta armonios, zambeste, gangureste si se joaca.
Nu sunt o mamica perfecta dar sunt una foarte fericita.
Pupici multi mari pt voi toate
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by nma
aylin andra a avut la nastere 51 cm si 3500gr. acum are 63cm si 5100gr. eu o cantaresc saptamanal, dar de trei saptamani nu trece de 5100. a fost cand chiar a avut mai putin. totusi mananca, e vesela asa ca inca nu imi fac griji. azi am fost la vaccin si am evitat sa-i spun dr ce greutate are caci insista sa ii dau formula.
nico, mami deAndra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nico, acu imi dau seama ca pediatrul nostru a uitat sa masoare cat de lungutza e Miruna. La cantar ne-a iesit un 5.300 de care dr. a fost multumit (si daca el a zis "bravo" mie imediat mi-a crescut inima), celelalte masuratori au fost ok, dar lungime... Las' ca pune mama mana pe un metru de croitorie si se apuca de masurat!
Aylin, ce mai face Alma? A mai functionat dormitul pe burtica ta?
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
lia, nu a mai functionat din pacate. incercam tot felul de metode...ce sa facem. mai nou am incercat din nou cu suzeta, ca nu se mai putea. si deocamdata e mai bine. sa mai vedem...
mirunicaAylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
valen spune:
asa, revin ca sa editez ce-am scris ultima data; amenda mea era defapt de 40$ si nu de 125$ fapt pt. care mi se pare ca am castigat 85$( si nu ca am pierdut 40
)despre noi, nimic nou. Ines doarme de cateva zile in camera cu sora-sa si sper ca lucrul asta sa nu ne dea batai de cap. aseara am lipsit de langa ele 2 minute si cand m-am intors Sarah deja se urcase in patut si o gadila pe Ines; a fost prima data cand a facut asta, probabil pt. ca fiind in camera ei, sarei i se pare ca poate face orice.Ines creste f prost in continuare, defapt nu mai ia deloc in greutate
; marti i-au recoltat sange si urina pt. analize si luni sper sa aud ca rezultatele sunt bune; in rest se dezvolta normal, rade in hohote si se bucura cand vin acasa taica-su si sora-sa, intinde manutele spre fata noastra cand vrem s-o pupam, se rostogoleste, se trage de picioare etc. asa cum zicea si Diana, poate ca avem asteptari mult prea mari de la un bebelus dar cand o pun pe cantar si vad ca nu creste, simt ca...gabiarama, va doresc tuturor sanatate multaluna, sa aveti o vacanta frumoasa; mai e ceva pana plecati dar va fac urarile de acumnma
, ti-am admirat copilasii- sunt minunati.karli, feicitari pt. nr. mesajelor:ce repede le-ai stranssimooooo
i_ulia spune:
buna seara, mamici de strumfi!
luna, multa sanatate si sa nu te scarpini!!! raman cele mai urate semne de la varicela. pupi adelisei si va tin pumnii sa faca o forma cat mai usoara. iar pt cosmin, eu zic ca e foarte bine sa faca bolile astea, acum cat e mic (dar nu asa mic cum e surioara lui)
oana, sa-ti traiasca baietii, sunt foarte draguti!
valen, acum chiar poti sa te duci sa iti iei fusta ![]()
diana, tare frumos victor! si ce mare e! alaptatul merge bine in continuare, nu?
alina, si cand vedem si noi poze cu bulina in noile tinute?![]()
noi suntem bine, dar locuim intre cutii. am fost la celalalt ortoped, in care am mai multa incredere. mi-a confirmat ca era bine sa fi facut o ecografie
, mi-a zis ca soldul se simte mut mai bine, dar nu e vindecat complet, asa ca trebuie sa continuam o luna cu hamul pavlik. vestea foarte foarte buna e ca evolutia e foarte buna si nu crede ca va fi necesara gipssarea.
eu nu voi mai intra o perioada, pana ajung acolo si ma instalez, asa ca va doresc de pe acum tuturor copii cuminti si mancaciosi!
Ioana75 spune:
Buna seara si de la noi! Nu am mai scris demult, nu am nimic bun de raportat; de fapt nici acum nu am vesti bune
. Smaranda a luat in greutate in a 3-a luna doar 360 gr
. Nici in primele 2 luni nu a luat mai mult de 630 gr pe luna, asa ca e in urma rau cu greutatea; cred ca de miine incerc sa-i dau o Lactana la prinz, sa o pregatesc pentru intoarcerea mea la servici (in decembrie sau ianuarie). Suflu tot are (nici nu ma astept sa-i treaca), si mi-a zis dr ca are si labiile lipite si va trebui intervenit chirurgical daca nu se desprind singure; doar ma uit de atitea ori pe zi la putza fetii dar nu mi-am dat seama pina nu mi-a zis dr
. Fontanela e inchisa complet. Copilul asta isi face de cap, numai chestii atipice ne seveste. Vestea buna e ca primaria sectorului 3 s-a prins ca smaranda e sora mirunei asa ca mi-au virat alocatia direct in acelasi cont fara sa fac cerere
.
Iulia, ma bucur sa aud ca Iris e foarte bine. Mult succes in noua tara
.
Carmen
. Pina la urma ti-ai luat Fabiutza? Noi inca analizam ce sa fie masina2, eu insist sa fie mica pentru mine, sotul mare - o octavia 2 isi doreste.
Oana, am citit partial ca nu prea a mers cu militaria; eu zic sa mai insisti, trebuie sa inteleaga pina la urma.
Aylin, succes cu broscuta
.
Jeni, iar au fost socrii in weekend, iar m-am gindit la tine cu mesele
.
Anto, ati ajuns cu bine acasa? Poze ai pus? Daca da, zi-mi si ma duc sa caut din urma.
Mihaela, Lavinia, Ashera si restul fetelor
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
before-after spune:
Ily, pot sa-ti spun ca exact asa am facut noi weekendul trecut si a fost super. La restaurant am facut o simpla rezervare pt o masa mai mare pt noi, nasi parinti si frati.
Evident ca cei de la restaurant s-au prins ca e botez, ca doar eram cu bebica dupa noi si au inceput cu faze din alea ieftine cu " dar nu vreti niste platouri... alea alea), dar le-am retezat-o ca fiecare comanda ce vrea si nu facem cu meniuri.
Pana la urma a fost foarte bine, iar in club seara la dans si mai bine. Toata lumea fericita si fara batai de cap cu aranjamente ca la nunta. :)
quote:
Originally posted by ily7
O sa avem si noi botezul peste o saptamana, insa fara suparare nu am avut timp sa-mi bat capul cu organizarea. Asa ca am hotarat sa scot "familiile reunite" la un restaurant bun si prietenii seara intr-un bar (total neconventional, dar dupa parerea mea cunoscandu-mi prietenii, mult mai distractiv).
In plus, ca sa-mi fie mai comod m-am gandit pt restaurant sa nu fac nici un meniu, ci pur si simplu sa-si comande fiecare ce are chef. Credeti ca e deplasat??? Eu una nu ma pricep deloc la treburi de genul asta, dar vreau sa fie si lumea multumita si sa nici nu ma chinui eu prea tare. Credeti ca se poate???
ily mama lui ilinca
Andreea si bb Mara Ioana (08 august 2007)
valen spune:
Ioana, sper sa treceti cu bine peste chestiile atipice ale smarandei. ce liniste pe aici...
Ioana75 spune:
Am uitat sa va arat si o poza cu Smaranda.
ily, si noi facem la fel, doar cu familia, simbata viitoare. Petrecere frumoasa!
valen, multumesc. Daca se intimplau toate chestiile astea la la primul copil ma stresam mai tare. Asa doar string bani pentru operatiile viitoare
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
Alina exista Tesco in Ungaria? Mai sa fie pana unde ajung englezii astia. Ma bucur sa aud ca i-ai prezentat Elisei meleagurile oarecum natale. 
Iulia ma bucur sa aud ca Iris e mult mai bine si iti urez drum bun si te asteptam sa ajungi cu bine si sa te acomodezi usor in vest.
Valen multumesc de urari. Stai sa ma vad cu vacanta cumparata. Parca vad ca imi zice "fonduri insuficiente" si ma duce in port la Dover.
Si nu l-as acuza prea rau caci am vrut botez pitoresc (sa vezi ce o sa ploua cu galeata...pitoreste) si costa, am vrut calculator, apoi rezidenta costa o mie de lire (uite asa fac englezii astia de sunt bogati ca stat, jefuiesc imigrantii) deci...
Sper sa imi spui cat mai repede ca Ines e sanatoasa tun si doar ca a vrut sa va surprinda putin. Ii doresc sanatate multa si sunt sigura ca e ok.
Ioana sanatate multa Smarandei, sper sa treceti cu bine peste toate. Cum adica are labiile lipite in conditiile in care tu nu ai vazut? M-ai speriat, poate si mie mi se par ok si...Imi explici daca se vede la o privire mai atenta?
Eu sunt fericita, bubitele mi s-au uscat si au facut crusta deja asa ca nu o sa arat naspa la botez insa acum mai am hopul cu copiii. Fie-mea e inebunita dupa baita, da din maini si din picioare si se cearta cu apa, azi a stat in baie o juma de ora, chiuind si dand din picioare si din maini la greu. Of sunt moarta dupa copiii mei.
Karligo cand am uitat banii acasa pt examenul de rezidenta (si nu l-am mai dat) asa a cugetat si al meu sot, ca cica o sa explodeze centru ala si eu am scapat.
N-a explodat dar cine stie, poate picam sau poate se indragostea reprezentantul autoritatilor de mine si fugeam amandoi in lume.
Asa ca am scapat.
Va pup pe toate
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
karligutza spune:
Luna pai vezi? si in plus ai ramas si cu banii! pana te duci data viitoare 
asteptam poze nastrusnice de la botezul Adelisei... adica toata lumea uda din cap pana-n picioare de la balaceala Adelisei!
si cum spuneai... vei arata oricum bine la botez... important e sa poti iesi din casa in stadiul acesta al afectiunii!
multi pupici de noapte buna!
zzzzzzzzz
si era sa uit: Valen adevarul ca nu-s asa de harnica la mesaje precum alte fete de pe aici, dar eu sunt ca un copil, nu nr.mesajelor ma incanta, ci stelutele.... vreau si eu stelute rosii si apoi albastre etc..... 
si ca sa am stelute, tre sa am mesaje... deci tot inainte! 900... 901... 902
si va doresc analize sanatoase! las' ca daca Ines e vesela si chiuie e suficient, nu?
Multe incurajari si Ioanei75 pt.Smaranda.... mi se face pielea de gaina doar gandindu-ma la probleme la bebei atat mici! Cred ca nu prea dormi linistita, cu toate ca aparent aici nu lasi sa se inteleaga ingrijorarea ta! Oare cum pot sa fie mamicile atat de tari? puternice? si cu sange rece atunci cand puiul lor sufera? mai bine sa nu aflu niciodata, pt.ca doar traindu-le intelegi uneori sentimentele ![]()
Nico (nma) ai dreptate... uneori Adeluta ma lasa sa fac mai multe; si in loc sa fac treburi, ma apuc de forum... de aia n-am mancare-n frigider si rufele calcate! ca ori forumesc, ori ne jucam ori ne plimbam...... si ca veni vorba de plimbare, parea Lio ca m-am harnicit la scris? ete iar "pauza mare" dupa tirul de mesaje de azi dimineata... ulterior am fost pe-afara si am plimbat Adelutzu' 6 oreeeeeeeeee!!!!!!!!!
deci? sunt pusa in priza! ma opresc aici...
dar mai vreau sa va scriu ceva dragut, dar intr-un alt mesaj...
karligutza
sunt mamica Adelutei 

Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003