Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
Nonna76 spune:
Nici eu nu am timp de gatit dar de forum am
.
Doar n-o sa beau singura cafeaua.Si fara cafea sunt intoarsa pe dos toata ziua.
Al meu n-a facut kk de 2 zile si sper sa n-o comita miine la biserica.
Am s-o anunt pe nana
sa fie in tema.
Karligutza Adelutza doarme,nu?
Am baiat mare si cuminte de asta am timp de stat pe forum.
Ar fi timpul sa trec la
.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mychydutza spune:
nonnanu stiu de ce te stresezi atata. iei o cutie cu bomboane , servesti lumea si gata!
aku, pe mine ma ....la cap socrella ca tre sa fac masa dupa baitza de a doua zi dupa botez..........ca numai de asta am io chef. imi vine s-o strang de gat sa scap de ea! 
*mihaela*
nma spune:
Oana 

Si sotul meu e ok. Din pacate nu prea are tip liber. Cum vine acasa, pe la 18-19 ii pasez fata. Seara mai nou el spune o poveste si tot el ii face baie lui Alex daca e acsa. Uneori vine si mai tarziu acasa. Chiar daca nu am mancare sau nu ii place nu face scandal. Imi spune si gata. Si sincer noi nu ne-am certat niciodata in 10 ani de cand ne stim. Au existat si discutii in contradictoriu dar nu am ridicat tonul si am facut amandoi compromisuri cand a fost cazul. Nici la capitolul soacra nu stau rau, dar ne si vedem mai rar. Eu sunt suparata pe mama ca sta in blocul vecin si nu ma ajuta. I se pare normal sa am bona.
aylin andra a avut la nastere 51 cm si 3500gr. acum are 63cm si 5100gr. eu o cantaresc saptamanal, dar de trei saptamani nu trece de 5100. a fost cand chiar a avut mai putin. totusi mananca, e vesela asa ca inca nu imi fac griji. azi am fost la vaccin si am evitat sa-i spun dr ce greutate are caci insista sa ii dau formula.
oaana ai niste copii superbi.
claucia am vazut si pozele voastre. categoric strumfii nostrii sunt cei mai frumosi copii. imi place mult rochita alga. noi albe nu avem inca.
Luna eu l-asi ierta la asa cadouri. Si sotul meu a facut varicela de doua ori, dar a facu o forma usoara acum.
sa scapi repede si cat mai usor.
Nonna noi nu am servit nimic la biserica, aproape toata lumea a venit acasa dupa slujba. A fost cam aglomerat dar o data fac botezul.
Eu prefer dress culoarea piciorului. Cu oja e mai greu. Eventual un lac transparent.
karligutza ce chef ai mama de povesti! Noroc ca te lasa adeluta. Eu intru pe aici doar cand iese ea cu bona.
Am facut vaccinul si acum fdata e afara. Eu stiam ca nu e voie dar e asa frumos afara ca era pacat sa ratam soarele.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
aylin_tarcan spune:
nico, ptiu ptiu, dar e lunguta!!! adica eu stiu ca in prima luna cresc 3-4 cm, iar in a2a si a3a cate 3. andruta se pare ca a luat-o inainte! sa inteleg ca ai cantar acasica? daca o cantaresti saptamanal...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
nico, cum adica nu e voie afara dupa vaccin? ca noua nu ne-a zis nimeni nimic in acest sens si nici nu am mai auzit...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
Nonna76 spune:
miha,dar nu va duceti la un local?sau faceti acasa?
Eu dupa baita ii servesc cu cafea,suc,prajituri,vin .Masa la local.Doar n-o sa trimit oamenii satui la local ca si asa e scump meniul,nici sa nu-l manince?
Si de ce nu pregateste soacra daca tot vrea masa?
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
oaana spune:
quote:
SI O SA MERG PANA AJUNG LA DILOC,ASA-I?Originally posted by karligutza
oaana stii vorba aia ca moldovenii au 4 viteze, da? "inshet, inshetishor, pi loc si diloc!" asa ca tu AI INCEPUT CU PRIMA VITEZA IN DOMENIUL TEHNOLOGIEIasa ca ai grija ce faci mai departe
multa bafta si spor la facut ordine!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Andicu
Karligutza,chiar zilele astea ma gandeam la fetele care nu au mai intrat demult,si m-a dus gandul si la HOUSEPOCKET,transmite-i salutari de pe forum.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
Bonjurica! Hai sa ma harnicesc si eu nitel, ca uite, nici curatenie nu fac, nici mancare nu gatesc, nici de forumit nu ma ocup. Am hranit si am schimbat copila, am epuizat-o cu jucarii, cantecele, poezele, iar acum ea sta sa adoarma si eu citesc fel de fel de chestii despre alaptat, doar-doar m-oi dumiri cam ce presupune sa reiau alaptarea si la sanul meu incizat. Am dat din intamplare peste un material interesant: http://www.unicef.org/romania/ro/Caiet_participant.pdf
Acu stiu ca sunteti toate mamici cu experienta in alaptat si informatiile de acolo nu-s noutati pentru voi, dar poate cunoasteti mamici mai tinerele si mai necoapte care au timp si chef sa citeasca. (Trebuie sa fie pe acolo, pe langa adresa respectiva, si Manualul formatorului, dar n-am apucat inca sa-l caut.)
Buuun! Sa vedem ce-am retinut din ce-am citit:
- una bucata Lunita bolnavioara: stiu cat de urat e sa bolesti acasa cu mancarimi, bubite si tot tacamul, dar trece ea si perioada asta. Multa sanatate tie, Adelicioasei si lui Cosmin!
pe toata lumea!
- una bucata baietas cret si zambaret: Oana, superbe fotografiile pustilor tai. Mai ales cretulinul cel mare iti ia ochii si sunt convinsa ca si mezinul ii va calca pe urme.
- una bucata Monica ce se pregateste de botez: si noi am avut o tratatie mica la biserica - dulciuri si un pahar de vin, tocmai fiindca era frumos afara, lumea s-a fotografiat, s-a conversat si-a admirat copila (si pe maica-sa!
) si de... ne-a tihnit statul in curtea bisericii, la soare...
- una bucata Karligutza activaaaaa foc! Tare cuminte-i Adeluta (pe care o pupam uite asa:
si eu si Miruna) de te lasa sa forumesti - rarutz, rarutz, dar si cand te apuci de treaba, pai te tii serios de ea. Cum ne place noua!![]()
Despre noi... Toate cum le stiti: Miruna creste frumos si se face o ranjita tot mai shmechera. Nu pot sa stau deloc la calc fiindca e numai cu ochii pe mine si-mi pandeste privirea. Cum imi prinde o clipa privirea, cum imi tranteste un zambet laarg si-o chicoteala=invitatie la joaca. Si mami se executa repede, fuge la fata si-i mai tragem o sesiune de maimutzareala, de agitat jucarele (eu sunt pe post de carusel
), de pedalat etc. Cand obosesc, mai vin aici, mai citesc trei randuri si mai scriu doua vorbe. Na, ma rasfat acuma cat am un singur bebe, ca la al doilea sigur n-o sa mai fie vreme de ghidusii dintr-astea.
Noutatea e ca Mirunei trebuie sa i se sectioneze frenul sublingual. Luni, cand a vazut-o pediatrul nostru, a hotarat el ca frenul asta e prea scurt si ca trebuie taiat. Am dat si eu navala pe net sa vad ce presupune asta, se pare ca e o procedura nedureroasa daaaaaaaaar... tot am inimioara cat un purice la gandul ca ii vor umbla fetei mele in guritza. A mai trecut cineva prina asta? Din ce stit voi, e o procedura cu adevarat necesara?
Pup pe toata lumea! 
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by nma
aylin andra a avut la nastere 51 cm si 3500gr. acum are 63cm si 5100gr. eu o cantaresc saptamanal, dar de trei saptamani nu trece de 5100. a fost cand chiar a avut mai putin. totusi mananca, e vesela asa ca inca nu imi fac griji. azi am fost la vaccin si am evitat sa-i spun dr ce greutate are caci insista sa ii dau formula.
nico, mami deAndra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nico, acu imi dau seama ca pediatrul nostru a uitat sa masoare cat de lungutza e Miruna. La cantar ne-a iesit un 5.300 de care dr. a fost multumit (si daca el a zis "bravo" mie imediat mi-a crescut inima), celelalte masuratori au fost ok, dar lungime... Las' ca pune mama mana pe un metru de croitorie si se apuca de masurat!
Aylin, ce mai face Alma? A mai functionat dormitul pe burtica ta?
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)