Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
karligutza spune:
quote:
Originally posted by oaana
cand vizualizez,se vad.
spuneti-mi va rog se vad?
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
se vad!
imi place cretulinul tau
karligutza
sunt mamica Adelutei
oaana spune:
merci Karligutza
mi-a luat o seara si o dimineata sa le pun...mai daca eu nu am aptitudini spre noua tehnologie.![]()
oaana spune:
acun tre sa asez toata imprastiala asta de la mine
Nonna76 spune:
karligutza multumesc ca m-ai luminat.Eu habar nu am ,cumnata'mea a venit cu ideea.Dar cred ca-i mai bine sa-i servesc acasa.m-oi duce cu paharele dupa mine si daca mai si ploua.La tine a fost cald si frumos,si a fost la sat unde se respecta traditii, si lumea sta de vorba in curtea bisericii.asa cum zici tu e frumos,dar nu mi se pare ca ar avea acelasi farmec in oras.
iar
le primesc,ce sa fac,nu prea calc pe la biserica.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
andicu spune:
'Neata.
Karli, tare frumoasa cugetarea! sincer, ultimele randuri mi-au facut pielea de gaina! 
Oana, ai 2 copii tare frumosi!
Iosua are un par superb, iar bebe Aaron seamana cu al meu!
adica dragalas si grasunel!
Eu azi sunt nauca de cap si nu prea reactionez cum trebuie. Mama mi-a sugerat sa mergem in vizita la ea si sa-l "uit" pe bebe acolo cateva ore. Nu cred ca-i o idee rea, mama denaturata ce sunt, dar tare-as lua o gura de aer de una singura! ...sa vezi ce o sa carcoteasca al meu barbat! 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
karligutza....
iarle primesc,ce sa fac,nu prea calc pe la biserica.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
bataia e rupta din rai! asa ca te-am pedepsit cu gand bun
si trece! 

si asa e, la mine o fo' vreme faina! si la curticica... adica in curticica lu' eminescu.... unii mai pozau, altii mai mancau cozonac, dupa cum am zis, iar altii admirau casa lu' "heminescu" de afara (nu a fost timp si de vizite in interior in aceeasi zi din pacate)
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
oaana stii vorba aia ca moldovenii au 4 viteze, da? "inshet, inshetishor, pi loc si diloc!" asa ca tu AI INCEPUT CU PRIMA VITEZA IN DOMENIUL TEHNOLOGIEI
asa ca ai grija ce faci mai departe
multa bafta si spor la facut ordine!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
andicu ia baga mamico plimbari, cand o veni sotu' acasa sa se intrebe unde ati disparut
sa vezi ce-i sare inima din piept! si cand va va vedea o sa va ia pe voi in brate, nu doar telecomanda ![]()
si ca sa nu se supere sotu' zi-i ca noi glumim aici ![]()

karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
ieri m-am intalnit cu housepocket si azi ma intalnesc iar... stam aproape una de alta, dar pana acum nu ne-am mai dat nici una telefon celeilalte, asa incat ieri imi trecu' prin cap sa o sun, si taman ca era in parc fata! are o mandrete de baietel... si azi urmeaza sa mai povestim..... ea o zis ca n-are timp dom'le de forum.... se intreaba noi cum de avem! si cica nici mancare nu face, ca sa nu cumva sa credem ca o fi vreo gospodina in restul timpului... deci cica ea nu face decat treburi de mamica, ce gatit? ce forum?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
hai ca azi scriu doar eu....
mesajul 900? deci va rog!
dati-va la o parte! ![]()
Simo tot nu net? tot cazut retea?
karligutza
sunt mamica Adelutei