Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

37,8 nu e chiar temepratura..da?
Fara sa scad liniutele..deci 37,3.
I-am pus totusi un supozitor cu paracetamol.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salut fetele. incerc sa "reconstitui" mesajul scris mai devreme, ca din exces de zel, am uitat sa-l trimit!
ne-am intors si noi in bucuresti. reintalnirea cu matei a fost super, acum m-am mai linsitit, chiar daca o sa-mi fie foarte dor de el, macar n-o sa mai fiu stresata de alte ganduri negre.

imbracat afara body, bluzita, ciorapi lungi, sosete, costumas gros, pantofiori, caciulita grosuta. pe vant/ploaie nu-l scoatem.

ficatul de pui l-am scos pt moment, pt ca nu-i place si il mai vomita, cate putin.

ce mai papa matei: peste+legume (preferatele lui conopida, brocoli, morcov), pui+piure, vita+piure, spanac+ou, orez cu legume sau variana-ardei umplut. ciorbitele sunt tot combinatii de legume cu carnite, adica un fel de piureuri mai "lungite", singurele diferente fiind ca adaugam 1 fir de leustean si acrim cu putina lamaie.
insuccese: mamaliguta cu branza si smantana, galuste de gris.

ce-am gatit pt noi: salata "orientata", snitele de pui, ciorba de costita afumata, mancare de conopida cu pui.
placinta de dovleac am in plan pt sapt viitoare. eu fac tot cu foi de cumparat. in general fac placinta "combinata", adica suluri cu dovleac, mere, branza, in aceeasi tava, ca mofturile primeaza.

pt ca a fost foarte frig si urat nu ne-am putut vedea cu gabi78. apropo de gabi ... am gasit si eu la selgros biscuiti leibnitz (nu stiu sigur cum se scrie). sunt biscuiti fara ou si i-au placut foarte mult lui matei. ieri a mancat cu iaurt si azi cu banana.

sigur mai avusesem ceva in celalalt mesaj, dar nu-mi aduc aminte acum.
sau da ... ieri matei a avut scaune foarte moi, aproape apa, asa ca l-am "dres" cu ceai de menta si bibele de seara facut cu apa de orez. azi deja a facut mai bine.

daca tot l-am mutat "la tara" consecintele nu s-au lasat asteptate. asa ca priviti va rog ce vesta de taranus are, i-a "andrelit-o" mama, normal.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ioanaradu suuuper vesta. Ase si initialele lui pe ea. Ce m+am distrat. Vai cat e de scumpic si ce mare a crescut.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

azi noapte am facut si noi temperatura 38 cu 3 si azi am facut 38 cu 6 si toate astea din cauza ca tre sa ne iasa dintii

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Elena, sa stii ca si Stefi face asa cu scaunele...primul pe care-l face este normal (pentru ca sunt legumele din ziua precedenta) si al doilea sau al treilea le face moi si explozive (sunt fructele de dimineata)...la ea para si iaurtul fac scaune moi...insa mi s-a intamplat si sa o constip... de teama diareei i-am dat o zi intreaga numai chestii constipacioase, morcov, banana, orez si a trecut in extrema cealalta

ioanaradu, ma bucur ca esti mai linistita si te-ai convins ca e totul bine cu Matei...foarte bine ca are vestuta baiatul, pe frigurile asteaaaa

ananamaria, felicitari..ia te uita ce avansata e printesa

Stefi s-a culcat ca de cand doarme doar de doua ori pe zi seara cade lata...la 8 baita si la 9 somn...

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Mihael@ norocoaso pintesa mea ziua nu prea doarme iar seara adoarme p la 12 si se trezeste p la 7 dimineata

POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi 37.8 nu e febra. mie dr mi-a spus ca febra e ce sare de 38.3, rectal si sa nu scad nici o liniuta.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am reusit si eu sa citesc mesajele voastre.Mai scrieti o data lista ,, vedetelor" va rog pentru ai vota.

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by anaanamaria

Mihael@ norocoaso pintesa mea ziua nu prea doarme iar seara adoarme p la 12 si se trezeste p la 7 dimineata

POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI

hi, hi, hi, eu asa patesc mereu...cand o laud...hop si ea sa ma contrazica...asa si acuma, abia trimisesem mesajul si o aud maraind..cand ma duc la ea o gasesc cu bucalatii ei de obrajori rosii de la efort, paturica aruncata cat colo, ea trasese o joaca de mama focului...i-am tras o smotoceala ca era asa moale si calda, a mai supt un pic si a adormit

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna fetelor....sfarsit de sapt ocupat pentru noi..asa ca intram si noi sa vedem ce mai faceti si sa dam ceva raspunsuri.
ZadiZadi...mi-ai luat0o inainte..chiar voiam sa ma plang si eu de Alexia....cu aceleasi probleme.si ea are 4 ani si 5 luni...nu plange si se tavaleste dar...este sacaitoare si mai miorlaita ...nu-i convine nimic si ...aceleasi acuzatii din paretea sotului...aceeasi afectiune si timp acordat ei ..activitati identice...deci ,,,nu este criza de varsta...eu cred ca este criza de gelozie...desi daca i-am spus ca eu vreau sa ma duc sa ma joc ...pt ca si ea imi spunea acelasi lucru...si pe Bryan , sa ne gandim cui sa il dam ca sa ma pot juca si eu. a pus o fata serioasa si grava si mai ca plangea si a spus...sa numai spui asa ceva niciodata, mami!!!...cred ca ei simt ca numai avem atat timp pt ei, si pt ca au primit multa atentie din parte noastra...aceum pot face diferenta si dar nu stiu sa spuna decat prin ...astfel de manifestari...si noi suntem mai obosite si ocupate de cei mici...mai iritate...ne fffacem griji si ne gaNDIM CUM SA FACEM SA NU SIMTA CEI MICI nervozitatea ...dar uitam ades ca mai ii avem si pe cei putin mai mari care ...tot copii sunt. si chiar daca au 3, 4 sau 10 ani ...ei sunt tot copii ...uitam si ii tratam diferit de bebelusul de 6, 7 luni...iar iei se simt putin frustrati ...cred eu...incercam sa ne purtam si cu ea ca si cu un bb, cel mai mult ii plac povestite despre ea de cand era bb...si sa ii spunem ce si cum o dragalaseam si pe ea cand era mica...si ii mai place sa imi fie de ajutaor la Bryan...chiar as vrea sa mai aflu pareri si metode de la mamici cu 2, 3 sau mai multi copii, cum procedeaza ele ca sa ramana calme intreaga ziua si sa ...nu se culce suparate pe copiii mai mari?urasc lucrul acesta.dar la sfarsit de zi...simt ca numai pot...si ...
vad ca ne-a raspuns si tzuna[/red.si bine a mai zis ..multumesc si eu multam si gabdyd[red]
ddana felicitari pt steluta...multe inainte..adica multe postari inainte..mai facut curioasa..ma voi uita sa vad...eu oare am steluta? si imi place ideea cu politicienii si pampersul...tare de tot
lauraioana...felicitari pt dintisor...sa -l folositi cu spor
diana...arissa si eu am facut clatit...si nu stiam despre voi...deci este ceva...gen viroza de clatite
ana felicitari pentru realizarile lui Miriam...sa fac cu mana este o mare realizare..deci felicitari din nou
felicitari xi lui Adrian ...care si el face cu mana
oaw Ioana..ce daca matei mananca mult si diverse...trebuie sa gatiti si pt voi in acelasi ritm? regimul unde mai este...eu cred ca ar trebui sa tinem regimul in grup ca...de la atatea retete care se dau pe forum...numai de cura nu ne mai arde...

si uite cum m-ati tinut voi pana la ora asta sa va citesc..as imi trebuie daca am lipsit cateva zile...noi avem laringita...inca nu am ajuns la dr ...dar am inceput tratamentul cu augmentin ...of...si asta numai de frica sa nu ajungem la prednison...ar trebui sa mergem maine la control , dar cred ca o las pe marti...pana acum nu se vede nici o ameliorare si mi-a spus sa ii maresc doza de tr pt ca eu ii dadeam tratament pt varsta lui , 7 luni, dar nu pt greutatea lui , trecut de 9 si...sa vedem ...raguseala ma supara si ma tine pe mine la idei...azi i-am facut inhalatii, si l-am uns pe piept cu o crema mentolata ...inhatatiile sau mai bine zis aerosolii i-am facut cu o sticla taiata si pusa la gura si ii pulverizam in ea aerosolul si il puneam sa inspire din ea...ca aurolacii...bietul...dar tare ma tem de vreun edem ...cred ca si in noaptea asta dorm cu el ,,,ca ma tem

merg si eu la culcare...a sa mai ma laud...toata ziua plimba o sticla goala prin tooata casa ..atractia lui...cand gaseste usa deschisa la bucatarie ...ghiveciul cu flori si bine inteles stativul cu incaltaminte de la intrare...cand ne plictisin "la parter" , trecem la etajul 1 , adica premergator...cotrobaim peste tot , cu el atractia este veioza pe care o tranteste si apoi o agata cu premergatorul si o plimba...si sticlele cu apa plata...nici una numai ramane in picioare, parca sunt popice. cand ne plictisim si aici...etajul 2...tarcul...i-am dat o sticla de 2 L cu apa dar inchisa si il urmaream din prag si ma bucuram ...ce baiat cuminte are mama...dar nu ma apropiam sa nu ii distrag atentia de la joaca si sa planga dupa mine...as...cand m-am apropiat , mandrul meu desfacuse dopul si facuse o baie...si el si patul...edar era TARE FERICIT...ce-o fi gandit , daca mami nu mai mi-a facut baie de cand cu raceala asta, las ca imi fac singur...
acum chiar ..noapte buna si sa ne vedem cu vesti mai "sanatoase"

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput