Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fetele, poftiti la cafea !

alexia3 eu gatesc mai multe feluri, dar nu cantitati foarte mari, ca sa nu se plictiseasca sotul. oricum, fac in asa fel incat sa-mi ajunga mancarea aproape toata saptamana ca eu chiar n-as avea timp sa gatesc cand ma intorc de la serviciu..

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ioana buna dimineata....nu am baut in viata mea cafea, dar mai ca m+as baga la una...s-a trezit la 8 fara ceva......nu ar fi rau,,,dar daca mama-sa a statt pe dc aseara, normal ca acum ii e somn. e f activ...merge dea busilea si la primul obstacol se ridica in picioare si continua sa mearga in picioare pe langa diverse...

mai spunea cineva aseara ca are Hu 1 si vrea sa+l dea. noi suntem pe milu 2 si cand am cumparat ultima oara, pt ca am luat mai multe si am puis in cos si eu si Alexia, acasa m-am trezit cu o cutie de milu 1 , pt a nu o arunca, eu acum ii dau amestecat ca la trecerea de la 1 la 2 :2 masuri de 1 si 4 asuride 2= 180ml apa ...daca nu gasesti cui...poti incerca
merg ca ma cheama datoria

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata fetele, vin si eu la apel,
la copii bolnaviori, multa sanatate, sa va faceti bine repede. Si noi inca mai tusim, i-am schimbat si siropul, sa vedem cat o mai tine ca trebuie sa facem si vaccin luna asta.
La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei!

Despre copiii mai mari , eu incerc sa nu fac diferente intre ele. Impart egal numarul de pupici , caut sa o implic pe Julie in toate activitatile legate de Rianna, dar numai daca ii face placere si o recompensez daca se poarta frumos, ii spun ca acum vedem de RIanna si o culcam si apoi citim povesti, sau o las la calculator sau ii dau ceva bun, etc. Daca a vrut sa bea din biberon i-am dat de vreo doua ori si i-am explicat ca ea e mare si ii dau numai sa vada cum e, daca a vrut sa o legan am leganat-o si pe ea si i s-a luat repede de leganat, daca ar fi vrut sa suga i-as fi dat, ii spun mereu, mami uite asa iti faceam si tie, sau tu faceai asa cand erai bb ca Rianna. E foarte draguta, ca e mai miorlaita si mai pretentioasa (de ex. sa umplu sticla cu apa pana sus, sa o las pe ea sa descuie usa, daca o cert putin incepe sa planga sau ma ameninta ca plange ) cred ca e normal pentru varsta ei, a fost si mai si anul trecut si vad ca e mai bine.
Bine la noi mai e o chestie. Julie a stat la bunici vreun an jumate, pana am dat-o la gradi, apoi eu lucram foarte mult si de multe ori si dupa ce o luam de la gradi eu lucram la calculator si ea se juca singura sau se uita la desene sau venea tot timpul peste mine si eu ma enervam ca nu puteam lucra , brrrr, vremuri nashpa, scuzati expresia. Dupa ce am nascut si pentru ea a fost mai bine, eu sunt mai mult timp acasa, parca mai linistita, am de lucru acasa si acum dar s-au schimbat multe.
Elyanne nu te inscrii la discutie?
Meniul nostru e neschimbat de vreo luna, cam trei mese pe zi de fructe/legume/cereale si doua de lapte, plus noaptea doua-trei treziri cand suge dar nu prea mult. Dupa ce trecem de vaccinul de luna asta am sa introduc carnita de pasare si/sau vita si galbenusul de ou, alternativ, vad eu.

V-am pupaaaaat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

apropos de carti de copii si eu am o gramada, inclusiv alea cu Greselile parintilor ii pot distruge pe copii si Copiii sunt din rai, psihologia copilului, etc. Trebuie sa recunosc ca nu am apucat sa le parcurg in intregime dar o rezolv eu si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ma primiti si pe mine la o cafea fierbinte, fierbinte? Brr! E o vijelie afara... Vreme tocmai buna de bocit. Mi-a plecat azi de dimineata cumnata si am ramas iar singurica. A fost tare bine cu ea la noi! Acum stau si ma uit pe fereastra cum mai are putin si frange vantul salcia asta din fata si .... Dar lasa, ca trece si asta!

Theuta mea e tot mucoasa si mataita acum. Cred ca ii da vreun dinte ca nu ma mai lasa sa pun degetul pe gingiute. Se pune pe matait. Si nu mai vrea sa ii dau nici antibioticul. In special seara, pe la 10, cand o trezesc sa i-l dau, ne luptam sa ajunga seringa in gurita si jumate tot pe ea ajunge. Oare de ce nu o mai vrea ca nu e rau la gust? O deranja-o la stomac?

Plang si eu odata cu ea de durerile ei de dinti. Nu m-as fi crezut in veci asa slabas! Daca pentru asta ma framant atat, cine stie cum m-oi descurca mai incolo. Oricum sunt intr-o pasa proasta, nu ma luati in seama.

Fug ca s-a trezit si mataie! Pupi!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

www.azoldo.ro/catalog/costume.php?id_cat=5&id_subcat=10" target="_blank">uitati aici!!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre mandra mea... de 3 ani (maine )... are momentele ei de crize... Nu se tavaleste pe jos... dar pe acolo... Daca ii spun ca nu are voie ceva se pune pe bazait instant, nu vrea sa priceapa ca NU este NU... trebuie sa ii iau cu forta ceva sau s-o iau din locul respectiv (dupa caz), asta dupa luat cu frumosu, munca de lamurire de rigoare, incercat sa-i distrag atentia catre altceva... pana la urma ajungem tot la crize si urlete... Mai nasol e ca uneori plange pana vomita si nu o pot lasa asa... pt. ca dupa ce ca e slaba, vomita si ce a mancat... Si uite asa ma apuc s-o impac, cand ar trebuie sa o las sa-si faca numarul... Dar nu vomita cu intentie, ca sa ma convinga sa fac ca ea, nu, vomita pt. ca plange in asa hal (cu respiratia oprita uneori) de ajunge sa vomite (asa eram si eu, plangeam pana vomam... se pare ca n-a mostenit ce trebuia).
Cred ca aici e problema noastra... o cert, se pune pe urlat, o ignor (ca sa priceapa ca n-a facut bine), urla pana o vad ca ii vine sa verse si ma duc la ea s-o impac... Si uite asa se duce naibi educatia...

La noi sunt f. rare cazurile de gelozie din cauza baietilor... de ex. cand vine cineva la noi si baietii sunt in centrul atentiei, incepe sa-i ciupeasca, zgarie... ca s-o bagam pe ea in seama. Altfel are grija de ei, sta cu ei in pat (ca sa nu cada ) pana le fac laptele sau se urca in patut la cel care plange, ca sa sa il tina de vorba si sa nu mai urle... Are grija de ei... in stilul ei, mai cu japca adica... dar asa poate, nu e cu intentie... iar baietii sunt antrenati, nu comenteaza niciodata... chiar daca sunt usor chinuiti , se rad la ea...

Solutii... nu stiu care ar fi... ma depaseste perioada asta... Cam acelasi stil am fost si eu la varsta ei... cu talente si mutre non-stop (vreau apaaaaaa... nu din cana aia, din paharul ala... nu tu, mamaaaaaa... si asta miorlaind..... exact asa face si Elena). M-am facut fata mare si mi-au trecut talentele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit toti raciti.
Tudor tuseste, temp 37,6, deci nu are, muci ceva mai putini.
Sotul s-a culcat cu durere de cap si ii era f frig...s-a trezit la fel.
Eu..nu stiu cum m-am culcat, dar m-am trezit cu o durere in git...de nu pot vorbi. Si muci.

Tudor nu a vrut sa manince acum de dimineata..deci va fi o zi in care nu va minca si eu ma voi nevroza..asta este..

ioanaradu nu vot fi toate weekend-urile asa ca asta.. si cum voi o sa veniti mereu..ne intilnim pina la urma. Sa poarte sanatos vestuta..sa ii tina de cald.

Ma mai uit ce ati mai scris si mai scriu si eu. Ar trebui sa fac mincare dar nu e apa..deci nu fac.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

alexia3, mersi de raspuns. Dar noua ne-a ramas humana 1 dupa ce am facut trecerea la H2. Trecerea a fost cu peripetii, ca la inceput nu i-a placut deloc H2... deci nu mai vreau sa-i dau H1, ma tem sa nu imi refuze iar H2. Asa ca in continuare caut bebe care papa H1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hmm! S-a matait si s-a culcat la loc. Si trebuia sa pape la 10, dar cu vremea asta nici mie nu-mi vine sa mananc, dar ei.

Ioana, super costumase!

In discutia despre bebe mare si bebe mic, nu ma bag. Nu stiu, nu cunosc.

Gaby, ai carti de educatie in format electronic sau nu? Ma interesa , in special, cea cu "Greselile parintilor.....".

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput