***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 6
lilly love spune:
fetili dragili,
ia uite ce de timp am eu acuma! bblusul meu smecher e la program: nu mai are voie sa doarma leganat, batait, cantat, vorbit, hatanat, ...trebuie sa doarma singurel! asa ca dupa ce mananca in pat cu el si somn! se chitaie ca la balamuc, loveste, se arunca din fund, smotoceste maimuta dar..pana la urma adoarme! victorie! - credeam ca am un copil problema si ca niciodata nu voi reusi sa-l fac sa doarma, devenise totul un cosmar perpetuu, dar iata ca solutia era mai simpla decat visam!si totul din cauza nostra, a parintilor, pentru ca nu-l lasam sa adoarma -la cel mai mic scancet zbang! pe el, cu mangaieri, alintaturi, schimbat, leganat...as! da de unde! fugea si urma de somn de pe el asa. A, si raportez inca o victorie: se pare ca de ieri n-a mai avut nevoie de topfer, baga doar lapte de tzitzi!
Madi si Mihamora! multumim!
Ca intreba Cristalina de masaj: eu pe al meu nu l-am masat decat o data!, nu statea, la inceput in prima luna eram f stresata cu baia si nu mai apucam sa-l masez ca deja se nevroza daca nu manca imediat asa ca..am un baiat nemasat dar cu o piele natural catifelata si fara probleme. Mi-ar fi placut sa-i "asez" un pic cutulitele si osicioarele dar...n-a fost sa fie si vad ca nici nu i-a daunat.
La fazele cu soacrele, God!, ma abtin inca eroic! dar credeti-ma fetelor, astept picatura care sa umple....oceanul! mi-e jena de sot ca altfel...oileoooo
dar eu sunt o draguta si-o finuta si sotul meu e un minunat care e alaturi de mine in toate cele, stie si el de toate cele de mai sus si e trist ca lucrurile sunt asa , dar asta-i viata, iar pana la revarsarea oceanului...un parfumat
exemplu de rautate extrema: "eu vreau sa fiu o bunica moderna, nu sa-mi sterg nepotii de rahat la fund"!?! [asta spunandu-i-o propriului copil cand eu eram graviduta, in ajun de An Nou] - na, ca nu ma putui abtine
ce sa va mai scriu?
unde esti carrie?
piticasigogsica, ai 2 copilasi superbi, sper sa depasiti greutatile cu care va confruntati acum
eu pana la urma tot n-am intlees de ce, roxicucu, nu mai poti alapta (in afara de echografia la san) - sau mai bine revizuiesc eu mai in amanunt ce ai scris si nu te mai pun sa repovestesti; sper sa se rezolve problemele tale cat mai curand pentru ca stiu cat e de groaznic sa nu-ti poti hrani copilul; stiu ca s-a mai scris, dar nu orice biberon place bblusului -al meu prefera tetina Avent de silicon (chicco scuipa); ai incercat cu lingurita sau sa incerci deja sa introduci alte alimente din diversificare-poate copilul este pregatit? sper sa nu fiu off topic si daca da, scuza-ma, am citit prea repede tot ce ati scris
vs pup si revin
Andreea mamica de baby boy Cristian (28.06.2007)
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
kay spune:
ella, felicitam Boby pt "tata"!!!
mica, felicitam Maya pt "mama"!!!
Sonia mea abia gangureste ceva si voi deja vorbiti... mult !
sa va povestesc cum s-a finalizat escapada mea la medic :
pt mine cu un minipas pana la diabet. stres, oboseala, nervi, dulciuri + istoric de diabet in familie, nu e o combinatie prea fericita... am un ficat intesat de grasime, un pancreas care arata ca pt 40 de ani si o suprarenala vizibila si pe deasupra, marita. deci nu e prea roz...
eh, si ajung acasa. am intarziat 2 ore. totul cu fundu in sus, lumini aprinse in toata casa, copilul dormea... lista mea de 4 pagini era la loc de cinste pe pat si se vedea ca a fost studiata cu atentie ! copilul mancat, schimbat, uscat... Alex, epuizat. si imi povestea el cum a urlat copilul tot timpu si a trebuit sa faca avionul de-l dor mainile, si Sonia isi rotea mereu capul spre bec, si ca d`aia sunt luminile aprinse, ca sa se linisteasca odata... am ras in hohote, mai ales cand mi-a explicat cum i-a schimbat pampers-ul : a studiat atent descrierea mea, apoi neintelegand nimic a dezbracat-o, a desfacut obiectul si s-a uitat bine cum e pus ca sa puna la fel ! si a reusit ! si incheind fraza isi ia o figura extrem de multumita de sine si concluzioneaza : "n-a fost asa greu" ! foarte bine,ii zic eu, mai stai si maine, ca ma duc la cumparaturi."Nuuuuuuuuuuuuuuu ! te roooooooooog, nu ma mai lasa singur!!!"
de 3 zile Sonia face caca singura singurica si se screme, se stramba, se incovoiaza si dupa ce a scos urat mirositorul sta linistita si asteapta sa me prind si sa vin s-o schimb ! mi-e asa drag de ea ! si azi am gasit-o cu caca pana la buric ! facuse ceva ! e ceva nou pt amandoua, ca n-am mai vazut asemenea monstruozitate pana acum ! da ne place !
ah si are 4090 grame, m-a sunat ieri pediatra sa ma intrebe dacaa ii dau fortifiant in lapte si eu senina, a nuuuuu l-am scos odata cu prenanu... si m-a bodoganit femeia ceva... de ce nu ia copilu in greutate... na ca i-am bagat de azi ! si am decis (eu) ca pana la Craciun trebuie sa faca (stati sa calculez) hai, cu indulgenta 5800 gr. as prefera 6 kg, da o sa diversificam si cica se ia mai greu... acum mi-am dat eu seama ca varsta corectata a Soniei este de 3 luni jumate. deci degeaba suspin eu adanc ca nu e ca un bebe de 4 luni jumate, pt ca ea ar tb sa fie ca unu cu o luna mai mica.
ma duc sa-i fac papa, pana nu se pune pe plans !
p.s. Eu am hotarat sa n-o mai aspir pe Sonia decat daca e imperios necesar. in restul cazurilor ii pun NaCl sau apa de mare si las mucii sa se scurga in gat si de acolo se descurca ei, ori ii scoate cand da aeru, ori ii inghite ! si de 2 zile, de cand facem asa, i s-a redus considerabil cantitatea de fluide nazale
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
Graviduta spune:
Fetelor, nu va mai plangeti de soacre... Lasati-le in plata lor, nu stiti ca cea mai buna arma impotriva prostului (scuze ) e indiferenta? Dar ce ati spune daca mama voastra nu s-ar mai interesa de voi sau de nepot/nepoata doar pt ca nu se intelege cu sotul vostru, ca in cazul meu? E f frustrant. Asa, cu soacra, macar stii ca n-ai pretentii... Cainii latra, caravana trece.
Oana, felicitari pt pitica! Sa fie sanatoasa si sa o tina tot asa!!
Am si eu o intrebare: puiutilor vostri le trosnesc oasele? Marei ii cam trosnesc, mai mult cand o ridic din patut sau fac vreo manevra mai brusca cu ea sau la masaj. Mi-e teama sa nu aiba ceva.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
arcadia spune:
Kay, ce frumos ai povestit aventura cu lasatul Soniei cu tata! Deh, la nevoie s-a descurcat Ai grija cu dulciurile, chiar nu e cazul sa faci acum diabet. Ma bucur ca s-au mai redus mucisorii Soniei, si mie pediatra imi zisese tot asa, sa ii pun ser fiziologic si sa il las sa ii inghita, dar noroc ca n-a fost nevoie ca n-a prea avut mucisori Calin, decat putin la inceput.
Roxicucu, imi pare tare rau ca nu mai poti sa alaptezi Totusi incearca sa mai scoti cateva picaturi din cand in cand, ca sa nu ai probleme. productia ar trebui sa se opreasca oricum. Succes cu hranitul cu laptic praf, nu dispera, chiar daca merge greu pana la urma o sa pape
lilly_love, si eu exact asa am facut cu Calinut cand era marait si vedeam ca-i e somn. Zbang in patut cu el, urla eventual 1-2-3 minute si adormea Bravo ca a papat doar titi.
Cristalina, si eu tot o singura data i-am facut masaj, ca dupa baita urla de foame. pielea e catifelata ca de bebelus, insa pt muschisori ma gandesc sa-l mai masez eu pe uscat, asa usurel. Am citit povestea nasterii Mariei, mi-a placut tare, ai har la povestit Asteptam continuarea cu Barosana
revin ca s-a trezit pitic si-i dau sa pape para pasata
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
kay spune:
am uitat sa mentionez ca Soni trebuie sa faca aprox 6 kg, iar eu sa slabesc aprox 12. toate pana la Craciun !
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
mihamora spune:
Kay - multa sanatate!
Felicitari taticului de Sonia ca s-a descurcat!
La multi ani Matei de Moberi, Toni- Victor de Diana,David de Miniuta, Matei de Dicirstea, Isabella de Petit_ange,si Bianca Maria de A_da
Graviduta - si la al meu bebe am observat ca ii pocnesc oasele, la glezna.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
gabiu spune:
petit_ange da, sta bine in scaunel, se lasa pe spate destul de mult. Centrul de activitati a costat 110 ron.
mihamora, si mie mi se pare tare dulce dar stii tu cioara...e al meu, multumim, pupici
vali5, da, am baiat mare si chiar e super incantat si eu deasemeni ca nu ma asteptam sa gasesc un centru de joaca atat de reusit. Vazusem pe net dar nu prea-mi puteam inchipui cum sunt si oricum erau o gramada de bani fata de asta.
kay, ma bucur ca s-a descurcat taticul, de acum poti sa repeti figura. Si eu am plecat de acasa destul de des si i-am lasat pe baieti singurei desi alaptez inca si acum exclusiv si pot sa spun ca sotul se descurca f. bine. Pot sa stau linistita ca sunt topiti unul dupa celalalt, chiar cand sunt cu ei, Albert numai dupa ta-su se uita, se sorb din priviri. Daca n-ar fi sanul ....
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007
Madi spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
madi, ma bucur ca nu te-ai suparat, produsele de care vorbeam eu, pe eticheta se puteau da la copii mic si totusi.... sa stii ca eu la dominic nu i-am dat nimic in afara de acetaminofen, si a fost ok cind avea raceli, sa stii ca apoi cind i-am dat medicamente ptr nas, sau tuse, nu trecea mai repede.
Pepsi, ti-am spus, chiar te rog sa imi mai atragi atentia cand mai scriu ceva dubios Acetaminofenul este paracetamol?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Matei de Moberi,
Toni- Victor de Diana,
David de Miniuta,
Matei de Dicirstea,
Isabella de Petit_ange,
Bianca Mariade A_da
Kay sanatate multa!! Trebuie sa ai grija de tine mai mult! Bafta multa la pierdut kilograme si Soniei la castigat kilograme!
Mica felicitari pentru "mama". Maya e f f frumoasa, am mai spus-o si o mai spun!
Ella felicitari pentru "tata". Asa, ca o consolare, eu stiam ca oricum e mai usor de spus "tata" decat "mama" si ca, in general, bebelusii spun mai intai tata.
Critalina eu nu ii dau cu creme/ulei Anei dupa baita. Cand era mica, doctorita mi-a spus sa nu ii dau dupa baita, pentru ca atunci porii sunt deschisi si crema ii infunda si asa face bubite. De asemenea mai citisem eu pe undeva ca nu se mai recomanda masajul dupa baita pentru ca baita relaxeaza si pregateste pentru somn iar masajul contracta oarecum muschii. Ca urmare ii mai faceam masaj inainte de baita: o ungeam cu ulei de masline si pe urma o spalam si ii ramnea pielea foarte fina. Cat a fost frig nu i-am mai facut nici asta, dar acum ne-a dat drumul la caldura (uraa!) si voi reveni la acest obicei.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Ciao, fetelor!
Ce vreme naspa!!!!!!!De vineri nu l-am scos din
casa pe David!Speram azi dar...sunt si obosita pe langa vremea asta minunata!Aseara am fost la o nunta si pt prima data in 6 luni, l-am lasat pe pitik atata timp si peste noapte!N-am lipsit niciodata noaptea de la nastere si nici de la baita!Toata seara m-am uitat la ceas si la telefon ca poate suna mama si ne cheama acasa !Si totusi am ajuns acasa la fix cand s-a trezit si vroia si el un pic de tzitzi!Parca am presimtit ca trebuie sa fim acasa pana la 4.30.Oricum nu a putut sa ma simt in largul meu!N-as fi crezut ca prima iesire mai lunga va fi asa!
Cristalina-La multe lunisoare!
Mica=-felicitari pt "mama"!
Roxicucu-bafta cu paica si...sa stii ca si eu mi-am pus aceeasi intrebare!Sper sa nu fiu asa!
Androix, la mai multi dintisori!Noi ii asteptam de ceva tp!
Vali5, nu renunta cu marul!Va manca pana la urma!
Ali24, eu ii dau Petit Beure si n-a patit nimik.Si am inceput un pic cate un pic in fiecare zi pana am ajuns la o masa de 120-150 gr.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)