***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE TUTUROR SARBATORITILOR!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
roxicucu spune:
Raportam si noi un super refuz aseara, nu am pregatit biberonul la timp si s-a dezmeticit bebe de-a binelea si nu a vrut sa se atinga deloc de el... A mancat tot la seringa si degetel dar numai 100 ml. Dimineata a mancat 150 ml si astept acum sa se trezeasca sa mai fac o incercare cu biberonul.
Nu mi-ati spus ce le dati sa bea capsunicilor si capsuneilor. Sa incerc un ceai granulat ca vad ca apa plata nu vrea deloc, sta cu ea in gura pana ii curge... Si cam cata apa sau ceai ar trebui sa bea?
Ella, soacra-mea a crescut 2 copii, cel mic fiind nascut prematur cu o greutate de numai 900 g. Si s-a descurcat minunat, acum parca i s-a atrofiat partea aia a creerului care foloseste la cresterea copiilor... Si desi este educatoare, face o gramada de greseli cu nepotii. Nu suporta sa-i vada plangand si asa ce prefera sa le indeplineasca toate poftele. Daca eu ii atrag atentia si ii spun "vezi ca eu nu-i dau voie lui Stefan sa faca asta sau ailalta" ea spune ca "atunci cand e cu buni are voie...." si asta de fata cu odrasla...Pai si atunci ce sa mai creada copilu' ca io sunt babacloanta si ea e zana cea buna care ii da voie sa faca orice?
Lilly love, nu ii pot introduce nici un alt aliment nou deocamdata. Pentru el laptele praf este deja un aliment nou pe care se chinuie sa-l asimileze... O sa studiez si eu oferta de biberoane si tetine Avent, oricum mie personal mi se par mai aproape de adevar cele de latex dar o sa vedem ce accepta cupilu', daca accepta
Graviduta, imi pare rau ca mama ta nu te ajuta....ati doresc sa gasesti o cale sa rezolvati problemele, este asa de important sa ai parintii alaturi mai ales in primele luni...
Fetelor, as vrea si eu sa pot intra pe adresa comuna, cum pot sa fac?
si va mai rog odata poate imi trece si mie cineva datele in listutza, va rog... Am nascut natural pe 05.06.2007, Andrei, 3100g, 51 cm, apgar 9; eu sunt nascuta pe 28.11.1975. Multumesc
carstea spune:
Buna fetelor!Am hotarat azi sa-l chinui un pic pe rares ca poate asa il dezvat de leganat asa ca acum se da de ceasul mortii un patut ca nu-l ia nimeni pe picioare.La butoane acum e soramea care il mai linisteste din cand in cand si pe urma il pune iar in patut.Eu am mai incercat dar pana acum el a fost mai incapatanat ca atunci cand se invinetea de plans si-l luam in brate nu mai tacea si nu mai puteam sa-l las.
Urati-mi succes!
Astept sa -mi spuna si mie cineva daca a mai patit cu borcanelele ce am patit eu(a vomitat).E el mai sensibil?
Acum ne pregatim de masa de la 4 cu piure de legumefacut din:1/2 dovlecel,o radacina patrunjel,1/2 morcov la care o sa adug o jum de bananaca altfel nu-i place.
Aaaa.nu stiu daca am zis ca ieri si-a mancat toata ziua buzita de jos , musca si a facut kk cam moale.Asta poate fi de la dintisori, ma gandesc.Sa fie si voma tot de acolo?fara legatura cu ce a mancat?
I-am luat dentinox gel si mi-a zis farmacista ca CALGEL nu se mai importa .
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
lbelciug spune:
Mica, felicitari pt MAMA! Se pare ca ii place lui Maya in wrap, asa-i?
Ella, ce ti-a recomandat dr Taropa apropo de nasucul infundat al lui Boby?
Cristalina, eu ii fac masaj dupa baie de cand s-a nascut. Ii dau cu o crema speciala de la Sanosan.
Laviniii, unde esti???
Roxicucu si eu am crezut multa vreme ca mamele de baieti sunt mai altfel, mai detasate afectiv fata de cele cu fete, insa acum sunt sigura ca acest lucru tine NUMAI de caracterul omului! Eu sunt convinsa ca-mi voi ajuta baietii in orice mom din viata lor, indiferent ce nurori voi avea!
Fetele, baiatul meu doarme cam prost noaptea de ceva vreme... Nu zice nimic, dar il apuca foiala din ora in ora si pana nu il pun la san nu se linisteste. Am zis ba ca ii e cald, ba ca e de la dinti... Ai vostri fac la fel?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Vali5 spune:
Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi!
kay, mult succes in lupta cu kilogramele! Si felicitari taticului pentru reusita!
Alyna24, si la noi e o vreme naspa... Marea e foarte agitata si se aude cum suiera vantul... Brrrr! Nu as vrea sa fiu afara.
Si eu am plecat prima oara de langa Andrei tot la o nunta si la fel am fost si eu. Desi eu nu il mai alaptam atunci. Dar tot timpul scoteam telefonul sa vad daca m-au sunat socrii (ca la ei l-am lasat).
Si nu, nu renunt cu marul. Am mai spus ca pentru el stau acasa si ma dedic total cresterii lui. Eu am mai multa ambitie decat el
roxicucu, eu ii dau lui Andrei ceai de chimen, anason si fenicul. Si bea cam 250 ml pe zi. Nu stiu daca atata trebuie, dar intre mese ii mai dau 2-3 gurite de ceai.
Dupa ce termin de scris mesajul asta iti trimit pe PM adresa si parola pt mail comun.
carstea, eu nu i-am dat niciodata mancarica la borcanel. Asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Poate nu o avea legatura cu borcanelul.
Liviana, asa s-a foit si Andrei azi-noapte. Din ora in ora se trezea, dar adormea imediat cum il intorceam pe cealalta parte, sau ii dadeaz suzeta, sau 2-3 guri de ceai. De mancat nu a vrut sa manance pana la 5 dimineata.
Ma duc sa mananc.
Revin mai tarziu.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
roxicucu, te-am trecut in listuta si ti-am trimis mesaj privat cu adresa comuna de mail.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Madi spune:
Vali5 noi am avut succes cu marul dupa ce am facut pauza timp de o saptamana. Nu manca mai mult de 2-3 lingurite, si am incercat toate variantele de mar: suc, copt, fiert, crud. O saptamana nu i-am mai dat deloc, si pe urma am incercat cu mere "bot de iepure" care par sa ii placa. Mananca cam 3 sferturi dintr-un mar mare. I-a placut de asemenea si cand i-am amestecat marul cu piersica. Acum ii dau si cereale cu mar de la Humana.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ella_74 spune:
roxicucu,
si soacra-mea nu suporta sa-l vada plangand asa ca una doua il ia in brate; si multe chestii le face gresit si desi ii spun, tot ca ea face
liviana, din pacate dr. Taropa e de negasit la tel, stiu ca e foarte ocupata; cert e ca in momentul asta nu mai am pediatru la copil; aia pe care am avut-o initial era buna insa cand a auzit ca-mi duc copilul la o clinica privata, desi i-am explicat ca doar pentru vaccinuri si urgente, mi l-a taiat din evidenta desi n-avea voie decat dupa 6 luni de la inregistrare.
Ieri l-am dus pe Boby la CMU Enescu, ca doar aici au sambata deschis; pediatra nu prea mi-a inspirat incredere; mi-a spus ca pot folosi picaturile mentolate care se pun pe batista, desi i-am spus ca pe prospect scrie ca nu se dau sub 2 ani.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
petit_ange spune:
Multumim pt urari!!!
Ingerasul meu e tot cuminte dar de ieri a intrat iar intr-o mini greva a foamei, asa de frica sa nu se fi ingrasat cumva prea mult in cele 5 zile in care a mancat relativ bine
Roxicucu Isa bea cam 100 ml de ceai Baby drink sau Hipp.
Miniutace mai face David?
Micafelicitari pt mamaaa! Se pare ca la Maya ii place in wrap, ai fost pe afara cu ea?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
lbelciug spune:
La multe lunisoare sanatoase pt Isabella, 2xMatei, Toni si Bianca Maria!
Ella, suna la CMU Unirii in timpul saptamanii si cere sa vb cu dr Taropa. Daca e la cabinet si nu are urgente, ar trebui sa-ti raspunda. Eu asa procedez cand am nevoie de ea. Pe tel mobil o sun numai cand e ceva f urgent. Am mai observat ca nu raspunde la mobil daca e plecata din Bucuresti. Nici mie nu-mi plac pediatrele de la Enescu... Daca e racit si respira greu, eu te-as sfatui sa pui Karvol pe o batista langa patul lui Boby. Nu-i nimic daca nu are 2 ani, se poate si la varsta lor. Imi amintesc clar ca lui Matei ii dadeam sub 1 an si il ajuta sa doarma mai usor. De asemeni il poti ajuta pe pui sa respire mai bine inaltandu-i capul cu un prospop mare sau o perna mai tare.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie