Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Si Diana e pasionata de jaluzele
Pai atrage-i atentia,sau mai bine la balcon cu el
.Sunt curioasa ce fatza face ...
Cred ca or sa le placa de numa' la zapada,numai de-ar fi anul asta ![]()
Diana cand ploua dupa ce zice ca POUA tot zice si TUNA si i-am zis ca numai cand e cald ,adica vara tuna ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anymony spune:
Care v-ati luat de roseata mea de la ID...ati uitat ca si Biaca e la fel de rosie...eu am puncte dar vreau sa pun titulatura..si de asta o sa mai aveti de suportat culoarea...HA!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANY ce titulatura iti pui?
Si eu vreau sa imi pun,da' duc lipsa de inspiratie momentan
ca de puncte nu se pune problema ![]()
anymony spune:
moni..inca meditez si eu..sa nu cumva sa semene cu altele..sa mai fiu acuzata de plagiat!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANY daa .. buna poanta ![]()
Ai vostri se imbraca/dezbraca sau incaltza/descaltza singuri? In ce stadiu sunt cu astea?
Diana deocamdata isi da jos ciorapii,incaltzamintea (la unele mai greu),jacheta,pantalonii,caciulile si evident pampersul.Si iese singura din sacul de dormit,trage singura fermoarul.
De luat pe ea, poate doar caciulile,ciorapii si uneori pantofii (doar unii) Incearca ea si pantalonii si bluzele,dar cam nimereste aiurea,ambele picioare intr-un crac etc.
maraki spune:
Anymoni banuiesc de hamleti ca sant dresurile dar la ce spuneti voi maleta?
Moni nu il duc la balcon pt. ca nu este inchis, nu l.am lasat niciodata acolo ca ar fi cerut mereu...
merg sa-i pregatesc sa manance..sper sa manance ca de cateva zile doar supa crema de legume prefera si iaurturi/branza cu fructe...nu e normal asa ceva...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI ba din pacate la unii e normal si cu perioade de-astea
Poate ii ies ceva dinti,cine stie?
Diana n-a vrut sa bea lapte la mami azi dimineatza,in schimb a mancat ou fiert. O sa ii dam acum lapte,inainte de culcare si mancarea de pranz dupa ce se trezeste.Deocamdata e inca la joaca,dincolo.Pana nu se plictiseste sau maraie,nu o aduce la somn.
Am uitat sa va zic,am mai pus ieri 4 filmuletze,in unul e si o tentativa de poezie,incercam sa o conving sa zica da' fara prea mari sanse 
monica70 spune:
Vai ce jale e la noi! S-a intors si i-am zis ca trebuie sa ii scoatem mucii,de atunci numai asta striga,pe tonalitati tot mai inalte:
NU AI MUCII. (in loc de nu am, zice nu ai)
NU MAI VIAU !! (nu mai vreau)
NU VIAU MUCII !!!
NU MAI MUCIIIII !!!!
Si cand imi amintesc fotografia cu reclama la batista bebelusului,ce calm statea ala.Da' nu cred sa stea vreunul linistit la asa ceva.
Gata operatiunea,dar inca mai striga de ciuda AAAAAAA!!!! S-a oprit brusc,merg sa o conving sa faca nani acum.
anymony spune:
Maraki..noi spunem maleta la bluze...fie pe git fie la baza gitului. sa zicem un fel de "flaneluta de corp"-poate e impropriu spus... ajutor fetele!
Moni..si Ioana se dezbraca singura, ciorapii, pampersul, sosetele, pantalonii., geaca , caciula nu mai zic.
De imbracat isi pune caciula bine, incearca sa o si lege, paupcii isi baga degetele dar ii pune perfect-stingul la stingul...si ieri i-am pus manusile cu degete si le-a asezat perfect "in casutza". Ridica minutele singura sus la dezbracat...cam astea ar fi. mai astept si alte raspunsuri sa vaz..comparatia
monica70 spune:
ANY se pare ca la voi e mai frig,eu inca nu i-am dat manusi.Dar oricum are manusi doar cu un deget,cred ca le-ar pune usor pe alea.
Afara o scot cu body cu maneca scurta,un pantalon,un pulovar si jacheta de toamna cea subtire sau un hanorac.Daca e sub 10 grade,ii dau si ciorapi lungi si o vesta matlasata groasa.Inca nu i-am dat jacheta de iarna.Eventual ii dau o bluza mai groasa sau doua mai subtiri pe dedesupt.Aaa si uneori caciula cu urechi sau fara,depinde daca bate vantul sau de temperatura de afara.