Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Aici ninge fara incetare de la 7.00 Deja am curat masina cand am plecat de la sv.
Bianca nu stiai ca esti in functia asta? Sau te.a promovat cu ocazia zilei de nastere? ma bucur ca v-ati distrat si a iesit bine petrecerea
Pun acum poze cu ghetele, revin ca e fii-miu in mana mea....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uff ce plictiseala de WE!
Eu m-am dus cu Diana pana la frate-meu in apartament si am mai dus acolo doua sacose una mare cu haine si una mica cu incaltaminte ramase mici.
Ce i-a mai crescut piciorul in doua luni!!! Acum ii sunt bune doar cele marimea 22-23! Am probat ghetutzele imblanite ce le avea primite (doua perechi) si ii sunt fixe,deci e clar ca le pot pune la "ramase mici" si sa trec la cumparaturi.Si niste pulovere si sosete groase trebuie sa ii mai iau.Caciuli si manusi are,la fel pantaloni si o jacheta groasa.Am vazut un set dragutz de jacheta de iarna si pantaloni captusiti tip salopeta destul de ieftin (35 lei),dar a zis mami sa mai astept ca inca nu e asa frig si poate gasim si mai fain.Deocamdata cand e frig i-am dat ciorapi lungi (sau dres/starmpi cum ziceti voi) pe sub pantaloni raiati sau trening gros (cu astia merge la tobogan de obicei )
Mi se pare ca e mai grea cand o iau in brate,poate o conving pe mami sa aduca azi cantarul electronic,tare-s curioasa cat are.Da' sigur nu trece de 10 kg,cam atat are pe cel din baie.Am citit ca la doi ani media e de 12 kg si 85 cm.La cm e la medie,da' la greutate ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

O chestie interesanta:
Studiul arata ca înaltimea este mostenita de la tata, iar greutatea de la mama, informeaza Mediafax.
Dar e vorba doar de primi doi ani de viata.Si cred ca asa e,ca de exemplu, eu si frate-meu, greutatea sigur de la tati o avem mostenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI la mine nu se potriveste....eu am fost o super grasa ai mei imi legau picioarele ce cracanata eram....din cauza greutati....umflata rau saracul tata care a vrut baiat si a fost cam suparat ca mama a facut tot fata zicea,,nu mai face fata asta picioare sa umble si ea in fusta scurta,,si ce s a inselat

Mergi la inceput

Eu pana pe la un an am fost usor mai grasunica decat era Diana,deci se cam potriveste,ca mami e solida.Dupa aia m-am ascutzit
Mai si Diana s-a nascut ok, zic eu la 52 cm si 3,200 kg ...

MARAKI faine ghetele sa le poarte sanatos Angelo.Ce marime are? Si aici am vazut modele asemanatoare cand m-am uitat si erau foarte faine pentru baieti,dar pentru fete cam nasoale.Cred ca ii voi lua Dianei ceva pe gri sa se potriveasca la toate hainele.

Mergi la inceput

MARAKI l-ai pus pe ANGELO la fereastra sa vada cum ninge? Sau mai bine la balcon? Il scoti afara? Eu abia astept sa ii arat Dianei cum ninge,ca i-am tot povestit si a vazut in poze.Si ieri cum au iesit din bloc si a simtit frigul,i-a zis lui mami VINE IALNA.Mami mi-a zis ca "ne-o fi auzit pe noi?" dar i-am spus ca ii explicasm eu fetei

Mergi la inceput

Moni sant marimea 24, am vazut pt. fetite incaltaminte foarte frumoasa, de cate ori ma duc sa cumpar ceva pt. Angelo, imi vine sa iau de la fete Pe astea am dat 25 euroi dar erau misto si la 12 euro numai ca nu am gasit nr. lui Cand am timp o sa scanez niste poze cu mine cand eram mica, mi se pare ca seamana cu mine bebeu
Ma duc in bucatarie sa vad cum se prezinta puii mei pe sticla

p.s. asa il imbrac si eu pe baiat, dres si pantalon grosut.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI ce ti se pare mai, e LEIT TU!
P-aci eu am vazut imblanite cam la 30 lei,deci cca 9 euro,nu de firma ,evident...
Are picior mare la nr. 24 ,da' la inaltimea lui si fiind si baiat e normal!

Mergi la inceput

L-am pus acum la geam sa vada cum ninge dar tragea de chestiile alea de la jaluzele si nu se uita pe afara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de la noi!
La noi ploua si la ai mei parinti ninge!
Noi am fost la pomenire la bunica mea simbata-a fost o zi superba! Ioana nu a dormit decit jumatate de ora in masina. atit. aseara s-a culcat la 8 si un sfert si s-a trezit azi dimin la 8.
Acum abia a adormit...cu vremea asta!!!
Si eu al fel o imbrac, hamletei si pantaloni captusiti, ghete, body, maleta, plover, geaca..caciula cu urechi...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput