Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 7
Bee spune:
Hai sa-o iau de la capat, a scrisesem un mesaj acum 2 ore aproape.
Buna fetele!
Astery, ma bucur ca se simte mai bine Razvanel. CAt despre bioenergie numai de bine, daca e facuta cum trebuie si de cine trebuie! Stiu ce spun, ca am 3 grade luate la cursuri de genul asta. Dar n-am prea practicat, ca nu m-am simtit suficient de "curata" ca sa pot sa fac asta. Iti trebuie o mare responsabilitate si nu numai sa poti sa faci treaba buna. Altfel mai mult strici decat repari. EU am experiente de ambele feluri. Pe la 23 de ani, "m-a lucrat" cineva, o prietena care facea cursul si mi-a atins cu siguranta ceva centri. Cert e ca am facut oreion (probabil ca-l faceam oricum), nedepistat si nemanifestat si am bolit fara sa stiu din ce motive, luni de zile. AM ramas si cu sechele de pe urma problemei. IAr a 2-a oara, fu bine, in sensul c-am primit niste raspunsuri si niste sfaturi bune la niste probleme aparent fara iesire. Desi in cazul meu (si spun asta fara a fi o persoana prea bisericoasa) solutia a fost Biserica. Am un loc unde m-am dus si ma duc si lucrurile au inceput sa se indrepte.
Bianca, distractie placuta!
Pe mine ma fugari Ana azi, ca barbatul fu la munci. SI maine e, dar vin socrii s-o ia pe Ana la ei, la joaca. Asa ca maine vegetez, ca azi........
si Noapte Buna, ca nu stiu daca mai intru, ca-s extrem de obosita.
Bee 40+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Hello si de la noi,
Am venit de la cumparaturi, lume extraordinar de multa
dar am reusit sa cumpar pt. Angelo ghete de iarna, sant captusite nu material gros nu cu blanita, am luat si un pantalon captusit si de ale gurii
Vecinii mei cred ca au musafiri, se aud copii cum alearga prin casa si rad, sper sa nu tina mult.
Astery si eu cred in bioenergie, acum m.a pus pe ganduri Bee ca daca nu este super tare persoana care se ocupa cu asa ceva, poate face rau! Am fost la o femeie acum vreo 10 ani, cum am intrat in casa mi.a spus ca am probleme cu colonul, pe moment nu mi.am dat seama dar dupa cateva zile am realizat ca sant constipata( asta m.a tinut foarte mult timp ) Pupici baiatului, eu l.am vazut si trist in spital, m.a terminat cand dormea...
la noi problema cu p...a nu ar fi
In greaca pulata inseamna vinde-le, pulaki inseamna puisor
mai intru maine ca vrea Robert laptopul..nb tuturor!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Eu ma uit la filmul cu Rona Hartner.
Cu bioenergie eu am fost prin 1992 la Iulian Urziceanu din Craiova ( e recunoscut si peste hotare ce camp puternic are - de exemplu nici un ceas nu functiona in prezenta lui,toate se opreau), si nici eu nu m-as duce chiar la oricine,ca au cam aparut tot felul de ciudati in ultimii ani.Unde am fost eu te primea doar cu analizele facute si cu un diagnostic de la medic si el colabora foarte bine cu medicii.
"De fapt, Iulian Urziceanu s-a autodescoperit. Toate testele i-au confirmat faptul ca; el s-a nascut cu aceasta bioenergie, un har pe care, pīna īn anii '80, nu a stiut sa-l foloseasca. A trebuit sa urmeze cursuri medicale pentru a īnvata mai īntīi anatomia si fiziologia omului, ca apoi sa-si poata dirija bioenergia pe centri si canalele energetice ale fiecarui organ bolnav īn parte.De mentionat ca, valoarea fluxului magnetic al dlui Urziceanu este cu 130-180 la suta mai mare fata de cel semenilor sai. De fapt, nu numai ca aceasta valoare este cu mult superioara celei pe care o are omul, īn general, dar este unicat īn lume, pīna īn acest moment. Acum, dl Iulian Urziceanu este printre foarte putinii bioenergoterapeuti din Romānia care sīnt atestati de catre ministrul Sanatatii i care, pe baza unui astfel de atestat, are o hotarīre judecatoreasca care īi da dreptul legal sa practice tratamentele cu bioenergie"
Cam astea le poate trata sau ameliora:
- migrene, encefalopatii psihomotorii retarde, afectiuni neuropsihice;
-miopii, strabism, afectiuni ale aparatului auditiv, laringite, faringite;
-afectiuni ale aparatului respirator, nevralgiede trigemeni;
dischinezie biliara, afectiuni ale tubului digestiv;
-spondiloza cervicala si lombara, scolioza, reumatism poliarticular acut;
-enurezis;
- diabet zaharat, hipoacuzie, cardiopatie ischemica dureroasa;
dinamica sexuala, sterilitate;
necroza cap femural;
-endocrinologie.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
E pe finish filmul si imediat merg sa fac o baie.Tot cautand pe net,am dat pe un forum de o postare a unei tipe,care vad ca a patit ca mine.Adica dupa un tratament de 10 sedinte cu bioenergie i s-a oprit din evolutie miopia si zicea ca s-au mirat tare 2 oftalmologi (probabil era d-aia mai nasoala care evolueaza rau) Si zicea ca nu credea in astea,dar a mers la insistentele mamei si ca ii pare rau ca nu a continuat.Si bineinteles ca s-au gasit cateva care faceau misto ![]()
Si eu tot la insistentele lui mami am mers (desi credeam in asa ceva) si am facut 10 sedinte doar.Mi-a zis tipul (Urziceanu) atunci ca a avut rezultate de regres la cateva cazuri dioptrii de cca -6 dupa trei serii de cate 10 sedinte (sedintele se fac la distante de 6 luni) si ca puteam incerca (nu era genul ca astia d-acum - multi sarlatani ,care se lauda ca vindeca orice
) Exact din perioada aia mi s-a oprit si mie evolutia si poate daca mai mergeam ,regresa oleak,cine stie.Dar cand am vazut ce cazuri erau acolo,m-am luat de cap,ma intrebam ce naiba caut eu acolo,ca eram sanatoasa tun fatza de restul
A fost super 10 zile,am stat la un motel la iesirea din Craiova (acolo si trata),eram intr-o camera cu o tipa din Bucuresti de varsta mea tot cu miopie si motelul era intr-o livada enorma de ciresi si era luna mai
Va imaginati
Stateam la plaja toata ziua,citeam si haleam cirese maaari.Plus ture prin Craiova.Vacanta in toata regula,pacat ca ma cam deprimau cazurile ce le vedeam sau de care auzeam,mai ales copiii ![]()
Merg la 
Biancas spune:
Am terminat si eu ziua pt azi, casa imi e ca dupa razboi, chiuveta plina de vase dar ce conteaza
. A fost super, am primit cadouri frumoase, flori si bani.
Am avut o surpriza de milioane
..m-a impresionat si vreo 5 min am ramas muta
..nu puteam spune mai nimic.
Va povestesc maine (azi) cand ma trezesc
.
Somn ushor in continuare
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI
Nnoi ne am trezit , inca n am papat ac nu vor
aici e un frig, vant si o ploaie de nici cainele nu l lasi afara, deci azi suntem consemnati in casa daca nu se razgandeste gabi as mergem prin cora
MARAKI nu am servit fetele cu nik si asta din cauza ca majoritatea colegelor mele nu au mers in excursie iar cu celelalte nu suntem asa apropiate, asa ca maine dimineata fac cumparaturile de rigoare dupa ce vine mama sa l ia pe stefan
si servesc fetele cu bunatati....
petrecere acasa nu fac , dar miercuri mergem la restaurant ca vine si soramea si o asteptam
as vrea ca sapt viitoare sa mergem la munte si m am hotarat sa ii duc la RANCA -NOVACI , am auzit ca i frumos, care stiti cum e acolo???????
MARAKI poze eu n am facut din excursie ca am avut multa treaba(pregatit portiile , dat la copii sa pape ...plus gratarul nostru de rigoare}dar o as iau discheta de la fete

cosmi1975 spune:
gata si cu micul dejun...un ou amestecat cu iaurt si o banana
iar bianca cereale cu lapte
BIANCA ma bucur ca te ai distrat si zii de surpriza
MARAKI misto ca ai luat ghete imblanite, stef are de anul trecut si s inca bune , fular si manusi mai tb si vreo 2 dresuri groase
MONI mortala printesa , simpatica foc 
ASTERY ma bucur din suflet ca sunteti bine 
URSOAICO pleci pa pa?????de sarbatori?
MIRELA cum te mai simti????
ALIIIIIIIIIIIIIIIII
monica70 spune:
Buna dimineatza la cafea si micul dejun,ca io la ora asta m-am trezit.Sotzu e plecat sa recupereze strumfa.I-a zis mami la telefon ca abia la miezul noptii a adormit,tot zicea NU CUCA BUNI,MAMI TATI zice ca era cat p-aci sa vina inapoi cu ea... Dar dupa ce a adormit a dormit bine pana pe la 9.Si ca a fost tare neastamparata,n-a putut face nimic de ea.Sa vedem ce pot face eu,ca am dormit in loc sa lucrez 
Vad ca nu ninge afara
Na ca au sosit ... suna luunng e LUPU ![]()
![]()
Biancas spune:
Buna dimineata..am facut si eu ochi pe la 11.
Surpriza..hmm...m-a sunat sefa (colaboratoarea mea) pe la 8 seara sa cobor pana jos ca a terminat declaratiile si sa le duc luni la CAS. Am stiut ca e minciuna
. Jos ma astepta cu un buchet superb de trandafiri (dinaia mici mici) si cu un plic. Pe plic scria D-nei Bianca S.... "Director economic"
. Am ramas interzisa, am urcat sus si cred ca 5 min eram pe alta planeta. M-a impresionat profund gestul ei, mi-a facut o surpriza foarte frumoasa. In plic erau bani..o suma mare pt o zi de nastere
.
Am o sefa...de nota 11
. Nu a vrut sa urce sus macar la un suc, dar maine ma revansez fatza de ea ![]()
De la prieeni am primit alte cadouri (am primit si un set de cercei,colier,inel de argint cu cristale Starowski) parfum dela sora-mea (Dolce & Gabana) , alte cadouri si bani de la parinti si socrii.
Sandra mi-a adus un trandafir rosu impachetat frumos cu inimioara pe care scria "La multi ani, te iubesc"
.
Cel mai mult m-a impresionat gestul sefei mele
si plicul ala cu denumirea aia pe el nu atat de mult continutul
.
Noi mergem imediat la socrii sa luam copii, m-au sunat ca azi noapte nu prea a dormit, ii e infundat nasul
.
Dani isi sufla singur nasul..si ieri l-am pus de cateva ori sa sufle si stie ciar f bine, sufla cu putere
Ma bucur f mult...am scapat de o parte din grija sa folosesc pompa de nas.
Cosmi, distractie faina pt maine iar miercuri sa aveti o zi superba
.Urarile si felicitarile maine
Ursu..pe unde vrei sa te plimbi ?
Maraki, si nu ii va fi rece cu cizme neimblanite? Dani are 2 perechi dar mai vreau sa ii iau una si sa fie imblanite, sapt viitoare mi-a promis femeia ca imi aduce un 23 ca acum avea nr mari (am magazin cu haine de copii la prterul blocului
).
Oare ce si-a luat Giova? Vine cu patu dela unguri?
Bee, multumesc de urare ![]()
Bioenergie...am stat si eu la mare sa imi faca unul ca ma durea capul dar tzapa..nu s-a intamplat nimic
Sarlatan
...in rest nu am nici o parere despre bioenergie ca nu stiu cu ce se mananca
.
La noi ploua de azi noapte, o vreme de kk
.
Merg dupa copii sa doarma Dani in patul lui ca prin straini doar o ora doarme de amiaza.
Duminica placuta va doresc
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
gata am culcat copilul mic iar pe cel mare il astept de la dansuri
BIANCAS super doamna sefa ta
ma bucur ca te ai distrat bine