Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA, stiu ca si Mark mai facea asa cand era mic, pe la vreo 3 sau 4 luni, daca nu avea muci, il lasam asa, mai tusea si de la aerul uscat, pe urma am descoperit Stodal si i-am dat Stodal, tare bine i-a facut. Si acum la fel, daca tuseste, ii dau Stodal, ii face bine si se vindeca repede.
Pupici si sanatate la cei doi spiridusi.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am mai citit putin din urma.
MONI, pai haideti voi la noi de Craciun, ca si Mark o vrea pe Dia. Noi nu mai plecam nicaieri, ca s-au anuntat zapezi, si cu masina noastra ne luam zborul, mai ales daca e si un viscol.
Fug la cresa, , pe maine.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu fusai la bucatarie cu Diana dupa mine,am pus-o in scaun si ca sa o fac sa stea imi umbla gura,asa ca a capatat explicatii detaliate de gatit Sa imi amintiti sa nu ma mir cand o sa vad ca stie care e uleiul,faina etc. S-a distrat tare cand m-a vazut cum bat oul.
Acum e tot cu calculatorul si tot ZELO DOI ZELO PATLU ...
si cu PUNE A LOC TATA i-a dus o tampenie sa o puna in sertar,ca s-a plictisit de jucat cu ea.
DENISA mai bine du-l la medic,nu ma pricep cum e la bebei asa mici cu tusea, ca Diana abia acum a tusit prima oara de cand e.
Astept pozele,sa aiba Diana ce vedea diseara.
ANDA
Intre timp Diana a scos iar maldarul de carti si le-a insirat in pat.Nu sta o clipa,LUCLA tot timpul
Auziti cica ... PULASU PAPA MOLCOV
Hopaaaa a aparut socru-meu ... pe vremea asta
INGRID pe unde esti,ai promis ceva poze

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi, m-a tampit in magazine, fugea descult, am reusit sa probam ceva papuci, imi plac doar o pereche de la melanie, marfa autohtona putina si proasta.
acum e calare pe moto, sper sa fie cuminte ca am de facut papica.
Anda ma bucur ca e ok Mark, sigur nu a mai facut febra.
Denisa nu stiu ce sa-ti spun sa-i dai piticului. mai bine mergeti la dr.
Moni ce prop. misto a scos Dia, desteapta foc.
Cata ai plecat acasa, sau esti pe sub?

pa masina mi-a zis marco: a tati, Adi!! asa ca ne-am dus si pe la birou, caci nu l-a vazut de 2 zile pe Adi si se pare ca-i lipseste.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Denisa eu ambroxol i-am dat Biei cind era mica si a tusit...acum nu stiu ce medicamente aveti voi acolo..daca nu tuseste rau, asteapta totusi sa-l vada doctorul!Emma sta f. bine la cap. vorbit...noi vorbim in cuvinte, dar rar legam cite 2!
Mi-a zis Dan ca striga dupa mine "pitica"!
Mai am si eu nitel si o intind acasa..e groaznic afara, cel putin de aici asa pare!Pe maine!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO pai inca din carticelele alea iepurasul avea alaturi un morcov,deci stie ea demult ce consuma.Dar face progrese evidente si de pronuntzie: acum o luna zicea la morcov MOULCOLE iar acum zice MOLCOV - deci doar R nu e ok.
ANDA as veni eu cu 100 km / h da' bani de din parti,mai bine nu-mi amintesc Cica azi am luat avansul: x (rata la creditul la bloc)+ y (rata la creditul de vacantza ) + z (cheltuielile la bloc) + v (telefoanele mobile) + w (netul+cablul TV) + u (en.electrica) + q (o punga de pampersi) + ... ca deja-s aproape pe minus Na' ca m-am descarcat

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

esti teafara cata, nu sub ziduri.
Moni ce sa faci, lasa ca vine restul de plata. sanatosi sa fim sa le putem face pe toate.

am pus ciorba la foc si vopseaua in cap. azi le fac ficatei de pui cu piure si vinete cu maioneza.dar mai trebuie sa astept ca nu sunt de tot descongelate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hop si noi.
Am pus branula, a mers greu, dar... a trecut si asta. Asteptam tratamentul de 18 care va fi la 19. Am reusit sa dorm vreo ora azi, cu puiul. Ma simt de parca am baut red bull, plina de energie. Am doi munti de calcat... si trebuie neaparat.
Mie deja imi miroase a Craciun...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, pune-le putin la microunde sa se decongeleze.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele noi avem febra! 37 cu 5 dimineata si chiar si dupa un supoz cu paracetamol a crescut la 37 cu 8. Ce ma asteapta...numai eu stiu. nici un alt simptom, e vesela, se joaca, a mincat bine, bea in schimb ceai la greu. Am vorbit cu peditara la telefon si mi-a zis ca fiind prima zi nu are sens sa vina sa o vada. dar daca pina la 8 ii creste febra si dupa doza de nurofen data la ora 5 sa o sun ca vine. Spunea ca a vazut muuuulte cazuri de viroze fara alte manifestari-gen nas curgator si rosu in git.

Spaer sa nu creasca mai mult de 39 ca o iau razna

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput