Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE
MIRELA bine ca sunteti bine,da' nu ma asteptam sa fiti in Ro ... si cand iesiti pe unde iesiti? Nadlacul stiu ca e momentan inchis,dar se poate iesi prin apropiere,pe la Turnu,deci tot prin ARAD se trece hai bre' ,macar la o cafea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI, vad ca esti pe faza.noi am intrat pe la moravita,acum nush daca iesim tot pe acolo...daca trecem prin arad te sun ca am nr tau.
dani vad ca e deranjat la burtica...ii fac ceai de menta,sper sa-i treaca.si stau cu el in brate ca altfel nu se poate...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki foarte bine seamana Angelo cu tine cand erai mica.
Moni sper sa-si dea drumul, unele cuvinte nu stiu de unde le scoate:mele asta, noi nu zicem mere, ci merge.si cand vrea sa ridice ceva si ii e greu sau nu poate face ceva numai il aud cu :uf/of.
Ioana ma bucur ca nu a plans Razvan, super bine s-a acomodat, sper sa fie tot asa.Lasa ca le facea inspectia doamnelor prin sertare si dulapuri. sper sa se obisnuiasca si cu mancarica de acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

MIRELA lui Dani sa ii treaca,vai ca Diana nu sta in bratze decat cand ne jucam de-a bobo mic,in rest extrem de rar si nu mai mult de un minut.Nici cand era ea mica nu ii placea in brate,darmite acum!
Mi-a amintit BEE de vergeturi pe burta ... eu am scapat,n-am nici una macar,desi am pus 20 kg pe mine in sarcina.Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee sprintena ca de obicei. hai ca nu mai e mult, daca nu iese de buna voie, va iesi silit, dar tot va iesi, n-are incotro...
Si marco mai vrea in parc, cand trecem pe langa unul zice ori pii, ori inta.
Mirela cum de sunteti in RO? trebuia sa veniti? la nunta verisoarei sotului? si ultima data de ce ati fost in Ro? nu pt. nunta? eu cred ca nu mai stiu ce zic....
Imi pare rau de Dani, sper sa-i treaca burtica si sa fie ok. sa ajungeti cu bine in Spania, fara probleme si fara amenzi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mirela bine ai venit in Ro...sa va simtiti bine si sa-i treaca burtica lui Dani..nasol ca se atirna de tine..si eu am disperat perioadele cind o apuca pe Bia..
Ioana inceputul a fost foarte bun la cresa, dar sa vedem si zilele urmatoare cind va constientiza ca e lasat acolo..sper sa se acomodeze repede..asta e...cam toate am gasit sau gasim o varianta sau alta (cresa sau bona) ca ne-am intors sau ne intoarcem la munca! Asta-i viata!
Uitati ce scrie la pers. nascute pe la miezul noptii ca Bia
"Persoanele care se nasc in rastimpul a 2 ceasuri de la miezul noptii spre rasaritul soarelui sunt personae care vor avea predispozitii pentru scris ,pentru calatorii scurte pe care le vor face cu folos.Adeseori nativii poseda un simt care ii va indruma spre cercetari savante. De asemenea traditia ne spune ca acesti nativi vor avea viata legata strans de a fratilor sau surorilor."Ultima parte sa nu se bazeze pe mine, ca eu nu ma mai bag!
Pe aici sufla tare vintul...daca se prabuseste Casa Poporului sa ma cautati printre caramizi!

Bia

Mergi la inceput

Hielauu eu sunt deja acasa,am papat un pic si ma pregatesc de munca - partea a doua Vad ca Diana si baby sitteru' dorm tun
AAA ca deja o aud : UNDE-I MAMI? MAI CE URECHI ARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele

Intru si eu pe fuga, ca azi e zi de sedinte si nu prea am timp de stat pe net.
Noi suntem bine, ala mic a avut febra tot week-end-ul, cred ca de la dinti, ca racit nu parea, azi cred ca e ok, ca nu m-au sunat de la cresa.
In rest, nimic nou, sunt pe fuga, asa ca va pe toate si multa sanatate bebeilor bolnaviori si mamicilor care sunt racite, care au greturi etc.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si de la noi,
Ansol, Mirela, Acina-sanatte, sa va treaca gretzurile si numai bine.
Mirela
- ma bucur ca ai dat un semn de viatza.Pupici si drum bun fara amenzi.
Bee- tzin pumnii sa vina bb cum vrei tu si sa fie bine-pupici!
Astery-ma bucur ca e mult mai bine Razvan, sanatate si Doamne Ajuta!
Cuscra- a fost f. fain la cabana,ca au venit si nasii Emmei si a avut si ea companie de joaca, si eu simbata 2h nu am facut nimic, in afara de Alex- ceea ce e record- am poze is filme, sper mai incolo sa le descarc, ca inca nu i-a dat nasul de cap la laptop, se pare ca nu are nimic deocamdata,dar il mai testeaza.
Cata si Giova-- bravo lui Bia si lui Marco pt . imbogatirea vocabularului, Emma deocamcadata invaat cuvinte moi, dar nu exagerate si leaga cate 2 cuvinte, 3 f. rar, deci suntem cam codasi, dar asta e, vad ca intelege tot si executa dc nu e indispusa sau preocupata de ceva.
Ma duc la treburi si sa iesim afara ca sunt 24C azi si de maine revenim la 13C, asa ca sper sa profitam azi.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni si Anda- pupicei si voua si la strumfi.
Am uitat sa intreb, Alex are o tuse cam seaca, nu l ainetrvalele f. scurte dar o are , febra nu, papa 80% ok si muci nu are decat asa de curatzat nasul de 2 ori pd zi, dar se aude un fonfanit mai rponuntzat, oare sa iid au ceva, ca eu l-as lasa asa inainte sa il duc la pediatru.Multumesc!

Ma duc la rufe inainte sa iesim- va pupam!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput