Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Cristina si eu astept craciunul. Bine ca te-ai odihnit putin si ati scapat si de branula asta.
stiu ca le pot pune la microunde, dar mai fac si altceva pana isi revin alea. vinetele cred ca sunt gata.
Any sunt multe cazuri de viroze...of...sper sa scada febra si sa nu faca alte complicatii Ioana.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Maraki, am tot uitat, ieri toata dimineata m-am gandit la tine. Am facut placinta aceea cu mere si gris. Doamneeee, ce buuunaaaa!!!! Am "imbunatatit" putin reteta si a iesit o minunatie, o mancam cu lingurita din tava, yammy.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Any, va dorim sa nu fie nimic nasol.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
Astery ce mi.ai amintit! Niciodata nu am facut-o, am reteta de la o prietena. Cred ca mi.ai dat o idee buna dar pls cand ai timp sa imi scrii si mie reteta ![]()
Poza de familie a fost o farsa
Ne intorceam din Fagaras si am vazut pe drum o gramada de vile in constructie iar langa ele grupul de rromi pe jos in iarba
Nu stiu ce mi.a venit sa oprim pt. poze, cert este ca a ramas Giorgos fara ochelarii de soare
I.am dat cuiva sa.i tina cand filmam si am uitat de ei sa-i cer
De cate ori vine vorba de ochelari, husband-ul imi scoate ochii 
Mirela ce cautati draga in Ro? Esti in medical?
de mult vreau sa va intreb: eu stiu ca " numai " se scrie atunci cand inlocuieste cuvantul " doar " Cand spui: nu mai vreau, se scrie despartit. Voi de ce il folositi legat mereu? E lege noua si nu stiu? Cum este pt. nicio, niciun, etc ?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
quote:
Originally posted by maraki
de mult vreau sa va intreb: eu stiu ca " numai " se scrie atunci cand inlocuieste cuvantul " doar " Cand spui: nu mai vreau, se scrie despartit. Voi de ce il folositi legat mereu? E lege noua si nu stiu? Cum este pt. nicio, niciun, etc ?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
E corect cum ai zis tu,dupa cate stiu doar nicio si niciun se scriu legate mai nou.Cele care au scris asa cum ai remarcat,au scris gresit.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
.
Cosmi...te chefuiesti draga de nu ai intrat pe la noi? parca pe 24 mergeai la restaurant
.
Mirela, bine ai revenit in Ro
la tiz.
Maraki, Angelo seamana cu tine, ti-am mai spus asta fara sa vad pozele de cand erai tu mica
. Interesanta poza aia de "familie"
.
Anasol,felicitari pt propozitii, fruntasul sectei in vorbit la categoria baieti
.
Giova, deocamdata pe felicitare. Si Dani are o masina pe care se urca si da el din picioare si ii place f mult. Genul acesta am gasit la Auchan dar e avion cu melodii, volan, lumini..foarte foarte fain dar stau pe ganduri oare merita sa i-o mai cumpar? Tu ce zici?Ca azi maine pedaleaza...pana in primavara ii iau tricicleta.
Bee, de maine incepe zodia scorpion, dar in unele horoscopuri e si balanta data de 23.
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Dani s-a trezit de dimineata cu nasul plin de SN si avea putina febra. l-am aspirat dar sunt apoase si curg mereu. Mereu suntem cu servetelul dupa el sa isi sufle nasul.
Pe la 11 ma suna sora-mea sa imi spuna ca nepotul meu a inceput sa tuseasca de azi dimineata si sa ii curga nasul
(sambata s-a intalnit cu Dani dar nu era asha rau ca azi)
Pe la 11.30 ma suna soacra-mea, atunci ajunse acasa de la spital. Azi noapte pe la ora 1 a chemat salvarea ca se sufoca si a lesinat. I-au dat drumul azi, are laringita si e pe antibiotic
.
Acum seara a venit Nelu cu medicul acasa(e la servici), l-a ascultat pe Dani la plamani si nu are nimic. Febra nu are momentan dar nasul ii curge incontinu. S-a uitat in gat si ii sunt inflamate amigdalele
. Maine la ora 14 avem programare la medicul de familie sa vedem ce ne zice si ea si ce medicamente ne da pe langa Humex si Eferelgan.
Deci clar nu s-a vindecat de la laringita cum trebuie si acum are amigdalita
. Deaia nici nu mananca, numai figuri face la masa.
Mi-am luat in sfarsit geanta de laptop
(am prins oferta faina are 2 genti, una mai mare, cealalta mai mica, amandoua de laptop), o pereche de pantaloni de stofa si o bluza![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...