Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Pai Crinuta nu am facut copilul singura deci iti dai seama ca stia ce il asteapta . E fericit si totusi e putin speriat sa nu mi se intample ceva . Ce face el cu 2 copii ?
Te inteleg ca nu te simti stabila sa faci inca un copil .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Felicitari Alina!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos!!!

Crinuta imi pare rau ca aveti dificultati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alina, felicitari pt noua sarcina! Iti doresc multa sanatate, putere si un bebel sanatos! Sa stapanesti masina sanatoasa!
Crinuta, de acord cu tine in ceea ce priveste stabilitatea financiara si emotionala. E ABSOLUT necesara! Sotul a incercat sa trimita CV-uri la spitalele din tarile vizate de voi? Daca are referinte asa bune, in mod sigur ar gasi ceva f bun pt voi...
Cand vei avea chef, ne povestesti te rog cum l-ai cunoscut pe sotul tau?
Si eu am baut cafea (nediluata dar nu tare) in sarcina. Una pe zi e chiar indicata. Apropo de cafea, dimineata am mers cu familia la Mall si a fost f bine caci era liber. Matei s-a jucat in voie la bilute si eu am savurat o cafea Starbucks "machiata". Gustul nu a fost la inaltimea pretului, insa macar mi-am facut o idee cum este. Voua va place?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ma bucur ca esti de acord cu mine.
Cand ne vedem povestim.

Ce fac copiii?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Hahaha. Alina, spune-i sa gandeasca pozitiv, sa nu bage panica in tine.
El ce isi doreste, baiat sau tot fata?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, am inteles dar stii ca e greu cu vazutul... Daca nici cu clatite nu v-am convins...
Copiii sunt bine, dorm de vreo 3 ore si sunt pe cale sa se trezeasca. Deh, i-a obosit plimbarea de dimineata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Liviana, sigur vom gasi o zi sa ne vedem. Nu au intrat zilele in sac.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ana Maria si Ibelciug multumesc si voua de felicitari . Sunteti niste dragute toate .
pai Crinuta sti tu cum ei ei sunt mai nervosi ca noi in general .
El ar vrea o fetita din nou ca cica sunt mai cumintele si trag la tatici . Asa spera el ca Mandy pana acum a tras numai la mine .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,ieri am fost la o prietena care are o fetita de 6 luni.fetita era sub tratam cu augumentin,pt ca facuse febra 2 zile si med pediatru i a spus ca are rosu in gat.am tinut o putin in brate pe fetita,cca 1 minut,fara sa o pup,iar intre tp mama ei imi spune ca fetitei de ieri i au iesit niste bubite pe piept si torace,iar ea crede ca a facut alergie la augumentin.imediat m am gandit la rubeola si am lasat fetita din brate.apoi am plecat acasa.azi am sunat o si mi a spus ca i au trecut fetitei bubitele.acum,ma gandesc,daca a avut rubeola?eu m am testat pt rubeola si mi au iesit anticorpi,insa am citit ca daca boala e facuta in urma cu m mult de 10 ani,o poti face din nou si ca de multe ori rashul cutanat poate sa nu apara.sunt disperata,nu stiu ce naiba se intampla,mai intai cu pestele,acum cu asta.credeti ca a fost vb de rubeola?o sa merg sa mi mai fac o data analiza,dar pana imi vine rezultatul,speram sa ma lamuriti voi.e posibil sa fi fost rubeola,daca pe fata si pe membre nu avea nimic?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Eu nu am auzit ca se poate face din nou rubeola, serios, dar nu strica sa intrebi un medic, deoarece ei stiu cel mai bine.

Alina Maria, stii si tu ca nu e o regula in ceea ce priveste atasamentul copiilor.
Nici macar faza cu cumintenia nu e mereu valabila.
Una peste alta, nu noi ne hotaram destinul, nr. copiilor sau sexul.

Sunt nervoasa ca azi nu am avut apa calda, si a trebuit sa incalzesc apa pentru a-i face baie lui Rayan. Mama lor, mai mereu au probleme.

Liviana, voi ati iesit in dimineata asta, pe vantul acela cumplit?
Nu stiu cum era in zona voastra, dar eu nu m-am incumetat sa ies. Aici pana pe la pranz a fost un vant ingrozitor, insotit de ploaie si frig.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput