Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Bubu , asa e ne imultim bine , asteptam si restul fetelor , le facem galerie .
Patricia iti dai seama ca oricare luna ar fii sa ramai insarcinata e luna cea pe care trebuie sa fie numai bine pt. copil , el nu vine numai cand vrem noi ci atunci cand trebuie . Sa ne tii la curent si intradevar nu te stresa .
Crinuta , iti doresc sa iti iei o masina cat mai curqnd , ce ai vrea ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, nu stiu inca, am mai multe optiuni. O sa vad.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Multumes Adita , mamaica curoajoasa , si tie multumesc Sirimie .
Fetelor eu cam beau cafea dimineata , ce fac renunt ?

Mergi la inceput

Eu am baut cafea toata sarcina, dar am redus-o si am diluat-o cu lapte.

Ma termina vremea asta. Daca maine va fi la fel, il tin acasa pe Rayan.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu am baut cafea in sarcina, exceptie facind prima luna, cind nu suportam mirosul deloc, dar pe urma nu ma mai deranja. o cafelutza nu face nimic rau, ba dimpotriva, daca ai probleme cu constipatia.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Da multumesc fetelor , am inteles . Eu beau o cafea dimineata cu lapte si sirop de caramel sau de migdale special de cafea . Nu imi place cafeaua simpla si normala ci doar din aia care face spuma , pui in aparat special o punguta cu cafea special masurata pt. o cana si gata . Nu stiu cum ii spune in romaneste stiu ca am de la Senseo masina si pliculetele .
Nu suport orice cafea .
A si nu o beau pe stomacul gol , mai inati o cana de ceai si paine cu ceva pe ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

felicitari Alina!

Mergi la inceput

Of, sotul vrea sa plece de acolo, si acum stau cu stres ca nu isi va gasi aici usor, si ce fac eu fara suportul lui?
Si eu, care vroiam sa imi iau masina in ianuarie. Offf, sper sa fie bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Multumesc Anda de asemenea !
Crinuta , dar de ce vrea sa plece asa fara sa stie ce urmeaza . Adica eu zic sa vina sa isi aranjeze mai intai treburile si apoi sa incheie dincolo totul .
In fine , eu cred ca trebuie amandoi sa luati o decizie si nu numai el .

Mergi la inceput

Pentru ca aia, din tara aia, nu recunosc doctoratul din Romania, si asa va pierde la salariu, ceea ce e o mare porcarie.
Oricum, noi asta planuiam, dar nu inainte de a gasi ceva cert.
Am discutat, si vom incerca ori in Ro, ori undeva in EU, unde sper eu, nu s-ar mai pune problema doctoratului.
\Ma pufneste si rasul: are 10 pe linie, doctorat facut intr-un 1,5, timp record, cu felicitarile celor mai mari ortopezi din Romania, si desteptii aia de acolo, sa nu il ia in considerare.
Extraordinar, sa fie sanatosi. Poate fi asta spre binele nostru.

Vroiam sa va spun de Rayan, ca in sfarsit ieri, cand i-a cantat sotului la microfon, am sesizat ca a cantat corect, ceea ce nu facea pana acum ( ma refer la inaltimea sunetelor), deci, mai am o speranta ca are totusi ureche muzicala.
Stiu ca e prea mic pentru a putea reproduce sunetul pe care il aude, dar intrasem putin in panica ca nu ar avea ureche muzicala, si sincer, mi-ar fi fost tare ciuda, deoarece eu am auz absolut, iar sotul un auz bun, in nici un caz nu este afon.
Chiar si in aceste conditii ar fi existat posibilitatea sa nu aibe ureche muzicala.
Tatal meu a fost afon, mama canta relativ bine, dar cam atat. si totusi Dumnezeu mi-a dat un asemenea dar, deci... se poate si invers.
In cazul in care ii descopar un talent muzical, il voi da probabil la vioara, dar asta nu mai devreme de 6-7 ani.
Daca totusi nu voi considera ca este talentat, nu e nici o problema, va face altceva.
Totusi, instinctul meu imi spune ca este foarte muzical si sensibil.
Ramane de vazut cam peste 2 ani daca am intuit bine sau nu. Este prea mic pentru a da un verdict.

Alina, cum a reactionat sotul la vestea minunata?

Apropos de bb 2, mi-a repetat sotul ieri ca ar mai vrea inca un baiat.
I-am spus ca nu tin neaparat sa mai am un copil, dar daca s-ar pune problema, nu as trece la treaba pana nu am fi impreuna definitiv, am avea o casa mai mare si o stabilitate financiara clara.
Pana atunci nici nu intra in discutie. Totul este foarte scump in RO, iar eu vreau sa le ofer totul, nu putin.
Sincer, nu vreau sa fiu in situatia de a-l retrage pe Rayan de la gradi, o luna sau doua, dar intra in calcul si varianta asta, in cazul in care sotul nu isi va gasi altceva si inca repede.

Apropos de cafea, tin minte ca si eu in primul trimestru abia gustam din ea, deoarece nu simteam nevoia, dar ulterior am revenit la placerea uriasa de a bea cafea, si nu era zi sa nu beau, bineinteles diluata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput