Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 9

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Of, mai, Monalac...nu te gandi si tu la ce e mai rau...habar n-am cum e cu rubeola, dar cred ca se fac bubite pe tot corpul...
Crinuta, ma bucur ca poti sa-l "evaluezi" pe Rayan si sa-l dai la muzica mai tarziu. Mi-ar placea si mie sa faca si Vlad vioara sau pian, in ideea ca e innebunit dupa instrumente muzicale, dar eu nu-mi dau seama daca are ureche muzicala sau nu...
Iar cu sotul, ce sa zic, aia de acolo mereu au fost mai "incuiati", din ce povesteai tu. Poate are noroc si gaseste ceva bun la noi sau in alta parte. mai degraba in alta parte decat aici 
Alina, lasa ca se obisnui sotul si cu ideea de bb2. Sa inteleg ca la voi tu ai vrut acum al doilea bb? Ca la noi a fost invers, el si-a dorit mult, la mine a venit pofta dupa  , adica pe masura ce creste burtica mi-l doresc mai mult! Parca nu ma pot obisnui cu ideea ca iar se va schimba viata noastra, iar ideea de necunoscut ma cam sperie...de fapt, cel mai mult imi doresc ca bb sa fie sanatos si eu la fel, sa nu avem probleme, ca apoi ne-om descurca noi!
, adica pe masura ce creste burtica mi-l doresc mai mult! Parca nu ma pot obisnui cu ideea ca iar se va schimba viata noastra, iar ideea de necunoscut ma cam sperie...de fapt, cel mai mult imi doresc ca bb sa fie sanatos si eu la fel, sa nu avem probleme, ca apoi ne-om descurca noi!
Anda, voi ce mai faceti? Nu ne-ai mai povestit despre voi! Irina ce mai face, sotul?
Tomasa, poate reusesti sa ne povestesti despre puiuta si cum te descurci!
Liviana, din ce zici tu, vad ca v-ati adaptat rapid cu Bogdanel si imi place ca radiezi de fericire! 
Amaya, tu nu ne mai zici nimic? Hai, fa-ti timp putin sa ne povestesti de voi!
Vai, cat de nasol e sa fii racit...
Oana  13+ si
 13+ si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

crinuta spune:
crinuta spune:
 Incuiati e putin spus. 
Si eu abia astept sa plece de acolo.
Crinuta si  Rayan
 Rayan 
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

ana maria spune:
ana maria spune:
 Mona si eu am intrat in contact cu un copil cu rubeola (finul meu) cand eram insarcinata si n-am avut nici o problema. Si eu facusem in copilarie. Iar la copilul despre care spui tu nici macare nu este confirmata boala. Stai linistita.

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Crinuta, am iesit, dar cu masina. Pana la masina am alergat cu picii in brate si au fost ok. Sa stii ca nici noi nu prea am avut apa calda zilele trecute iar de vreo 2 zile curge murdara. Si eu am incalzit pt baia copiilor. Cica fac lucrari de modernizare.
Monalac, incearca te rog sa nu te mai pachinezi atat de repede. Stii ca nu face bine pt bebic. Rubeola nu cred ca trece de pe o zi pe alta. E posibil sa fi fost de la augmentin ceva. Din cate stiu eu acesta e un antibiotic f puternic si chiar ma mir ca i-au dat fetitei doar pt rosu in gat.... Au iesit rezultatele de la protectia consumatorului?
Da, Bubule, asa e. Am mai zis si o mai zic: ma simt extrem de fericita de cand a aparut Bogdanel in viata noastra! Am facut ieri un filmulet cand il pupam pe gatisor si el radea in hohote. E atat de dulce! Si Matei il iubeste, dar il cam sufoca cu pupaturi, neaparat pe ambii obraji. Tu te simti bine? Analizele de trim I le-ai facut?
 Am mai zis si o mai zic: ma simt extrem de fericita de cand a aparut Bogdanel in viata noastra! Am facut ieri un filmulet cand il pupam pe gatisor si el radea in hohote. E atat de dulce! Si Matei il iubeste, dar il cam sufoca cu pupaturi, neaparat pe ambii obraji. Tu te simti bine? Analizele de trim I le-ai facut?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) 
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

crinuta spune:
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Crinuta, ma bucur ca poti sa-l "evaluezi" pe Rayan si sa-l dai la muzica mai tarziu. Mi-ar placea si mie sa faca si Vlad vioara sau pian, in ideea ca e innebunit dupa instrumente muzicale, dar eu nu-mi dau seama daca are ureche muzicala sau nu...
Iar cu sotul, ce sa zic, aia de acolo mereu au fost mai "incuiati", din ce povesteai tu. Poate are noroc si gaseste ceva bun la noi sau in alta parte. mai degraba in alta parte decat aici
Oana13+ si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ti-l pot evaluat eu, nici o problema, dar mai lasa-l cam 6 luni minimum.
Ai aflat ce te-am rugat vineri?
Crinuta si
 Rayan
 Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.

kris spune:
kris spune:
 Liviana, am admirat si eu familia reusita! Se vede din surasul tau , cat de fericita esti! Fericire maxima va doresc!
Noi am ramas astazi acasa, nu stam prea bine cu sanatatea. Nu mi-a mai facut febra, dar mi s-a culcat tarziu, si s-a agitat toata noaptea.
Crinuta, si eu sunt de aceeasi parere cu tine. Speram sa reusim ca in primavara sa ne mutam la 3 camere, si spre toamna, sa proiectam bb 2. ne dorim f mult sa mergem prin EU..dar sa vedem..ce ne mai rezerva viata.
De actualul serviciu nu sunt prea multumita, poate nu m-am acomodat, sau poate ..nici nu mai stiu ce sa zic. Sunt destul de sociabila, comunicativa, resposabila, constiincioasa, ma adaptez usor..dar noul colectiv..lasa de dorit.
Va pup!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

crinuta spune:
crinuta spune:
 Nici eu nu l-am dus pe Rayan la gradi, din cauza ploii. Off, imi trebuie urgent masina.
Alina, am o mare rugaminte la tine: cand ai timp, da-mi si mie niste nume de supermarket-uri din Olanda, si eventual si niste branduri de kids fashion, ce consideri tu ca merita si e ok.
Bubu, iar nu auzi telefonul ;)
pupici
Crinuta si  Rayan
 Rayan 

Alina Maria spune:
Alina Maria spune:
 Buna dimineata ,ce zi frumoasa cu soare e afara , superrr !
Crinuta pai depinde ce vrei de exemplu eu ma duc la supermaketuri care sunt mai ieftine dar sunt bune , exemplu Aldi , Lidl , Deen , Jumbo e un pic mai scump dar se merita la carne e mai de calitate .
Cat priveste hainutele de copii eu iau tot de la niste magazine cu preturi convenabile si nu scumpe , ca ei cresc asa de repede si pe deasupra imi place sa aiba 10 perechi de paltaloni in loc de 5 . 
Pt. hainute pt. Mandy merg la Zeeman , Wibra , Hans textil , Hema , C&A .
Cand ai de gand sa treci pe aici ? mergem impreuna la cumparaturi ?
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Alina, o fi la tine insorit si frumos, ca la noi e brrrr, frigaraie si ploaie...
Crinuta, cum aflu iti scriu pe mess sau sms  Am trimis o gramada de mail-uri si astept raspuns...
 Am trimis o gramada de mail-uri si astept raspuns...
Liviana, am facut primele analize, n-am apucat sa fac Papanicolau, cu toate ca l-am facut acum 1 an jumate...acum mi-a dat sa fac TT si inca nu m-am programat...
Edit: Crinuta, chiar as vrea sa-l auzi pe Vlad sa-mi zici ce parere ai! Dar mai stam sa fie mai mare! 
Oana  13+ si
 13+ si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

crinuta spune:
crinuta spune:
 Alina, merci. Eu am nevoie pentru job. Incerc sa aduc alte branduri in RO.
Am incercat sa contactez aceste supermarketuri, dar e nasol, ca ori nu apare contact, ori nu apare adresa de mail, ci doar nr ( la care nu raspunde nimeni), ori doar fax.
Ideea e ca as vrea un supermarket marisor, nu unul mic.
De asemenea, Ro sta prost la haine de copii, si incerc sa aduc alte branduri.
Crinuta si  Rayan
 Rayan