Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
m am hotarat sa merg pe cont propriu sa mi fac betahcg,iar la un alt eco sa merg abia sapt viit,la alt dr.
Mami de Cris
Poze Cris
PatriciaArdeleanu spune:
Si Rebe a fost constipata o perioada, nu facea cite o zi, pe urma facea ca o oitza..de cind am gasit cerealele Nestle digetie usoara am reglat-o ff bine.
MOnalac, unde mergi pentru betahcg pina la urma??
vezi ca la majoritatea clinicilor dureaza intre 3-7 zile.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
adita spune:
eu citisem un articolas despre nu stiu ce otravuri gasite in produse ayurveda (aici)
si cand am vazut pe site la himalaya ca produsele lor tot cu ayurveda au treaba, parca mi-a fost frica sa incerc, nu stiu de ce, dar nu am incredere in chestii din astea exotice
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
adita spune:
Asa Mona, asta mi se pare cea mai buna solutie
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Shobo spune:
adita, multumesc frumos, sa vedem cum aranjam lucrurile sa imi fie si mie mai usor la baie.
Bubu, incerc sa ajung vineri dupa 12 la Tutu cu a mea echo de 20 sapt, desi eu voi intra in sapt 25 sambata. sper sa-l prind si sa nu fie omorul de pe lume la usa lui..
noua Stanciu ne-a dat Septilin 5mlx2/zi timp de 2 luni si il terminam acum pe 4 nov. insa m-a speriat acum adita cu acel link si mai auzisem o prietena ca produsele Himalaya ar fi suspecte... offf, nu mai stii nici ce sa le dai, dr iti prescrie ceva si apoi afli diverse ciudatenii. noua vad ca ne merge bine, nu a racit deloc pana acum si nu stiu dc sa o pun pe seama Septilinului sau nu, ca el e destul de rezistent de obicei, insa acum cu intrarea in colectivitate mi s-a parut binevenita o imunizare. acum are f putin muci insa asta la mine nu inseamna raceala ci adaptarea mucoasei la noua vreme. ii trec in maxim 10 zile din ce am vazut.
aaa, si mai luam si Lantigen 2 luni dar cu o luna pauza intre ele, acum suntem in pauza cu el.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 23
Shobo spune:
monalac, cel mai clar e cu bhcg-ul. iar 2 mil mi se par enorm pt o cunsultatie!! , sa nu fie ce zici si tu, te cheama de cati bani are nevoie...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24
Shobo spune:
Kris, cate picaturi de vigantol a zis Stanciu la Bianca? eu ii dau 4 pic/zi lui C insa nu mai stiu cate ar tb..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 24
crinuta spune:
Voi le mai dati Vigantol? Eu nu ii mai dau de peste 1 an, daca nu 1,6 ani.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
Shobo, 3 pct/zi, de dimineata cu 1/2ora inainte de masa, sau seara la culcare.
Crinuta, se recomanda Vigantol, sincer nu stiu pana la ce varsta, in lunile cu R, plus Ca, 15zile */luna.
Fetelor, eu am ajuns la concluzia, ca nimic nu-i bun, orice ne distruge.
Pupici.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Eu nu cred ca e cazul sa se mai dea Vigantol la varsta asta. Nu ii voi da.
In schimb, i-am dat anul trecut Osteocare, dar Vigantol chiar nu ii dau, ca nu cred ca are nevoie.
Eu stiam ca se da pana la 2 ani.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm