Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 14
adita spune:
Dana, si eu abia astept sa deschida realul. ma tot uit la ei pe geam cum se pregatesc, maine ii dau drumul. e primul in bucuresti dar mai sunt si altele prin tara. succes la gradinita, ne vedem si noi peste vreo saptamana-doua
Amaya, sanatate Cristinucai si succes cu afacerea
Ana Maria, sanatate si lui Didi
si voua, Patricia. off, cati bebei sunt bolnaviori. si ai mei sunt raciti, nici nu mai stiu daca v-am spus sau nu, tuseste Stefan rau de tot
kris, nu te lasa. incearca sa conduci, sa vezi ce bine o sa fie. eu am mai incercat si am fost surprinsa de progresele facute, mai ca as avea curaj sa plec si cu copiii in masina
Anda, m-am abonat si eu la povesti, cand am timp sa citim o sa-ti spunem cu siguranta si parerile copiilor. si la noi e dezordine, am vorbit cu o femeie sa vina saptamana viitoare sa ma ajute. si Nectarie zice ca el nu vrea sa vina orice femeie sa ne faca curat, el vrea sa vina alba ca zapada, ca a vazut la desene cum facea curat la pitici
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

adita spune:
Shobo, tine-o tot asa, sarcina usoara in continuare. nu stiu cum sa faci, dar ar trebui sa-l obisnuiesti pe codrin sa-l spele tati la cap, stiu cat e de greu sa stai aplecata peste cada cand esti gravida
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

amo2004 spune:
Patricia, multumesc de intrebare, am ajuns cu bine, vineri am trecut pe la servici sa rezolv niste urgente si pe urma am plecat cu Mihai la Timisoara, de unde ne-am intors duminica seara. Asa ca nu am apucat sa mai dau nici un semn.
Alina Maria, felicitari pentru liniute, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos. Sa folosesti masina fara nici un incident. Pretul a fost foarte bun.
Bubu, te prinde foarte bine noua culoare. Cum ai mai avut energie sa faci si tiramisu?? arata foarte bine. Cat timp ti-a luat sa il faci? Sanatate multa, cu Oscillo, lamaie si miere ar trebui sa iti treaca.
Crinuta, tu cum ai slabit, cate kg in cate luni? Ai tinut ceva dieta anume? Hai sa iti spun si eu marci pe care le-as vrea in RO in cat mai multe mall-uri: H&M, Carter’s Kids, GAP, Levi’s, Cherokee, Wilson (articole piele), Starbucks (am vazut ca au deschis in Vitan, dar n-am apucat sa-mi iau ceva de acolo), Godiva (ciocolata), Cinnamon Rolls (astea sunt dementiale - cuib de viespe cu un sos de scortisora de-asupra), Applebee's (e in stilul Ruby Tuesday dar mult mai bun, parerea mea :)), Olive Garden (bucatarie italieneasca), Chick-fil-A (mie personal nu-mi plac KFC & Mac, dar astia imi plac foarte mult), Don Pablo’s si ar mai fi, dar nu imi amintesc acum. Majoritatea sunt brand-uri US din pacate si nu stiu cat succes vei avea in a-i contacta si aduce in RO.
V. Erica, si mie imi place Real-ul. Este deja unul in Timisoara; chiar we trecut am fost pe-acolo la cumparaturi (sotul sta mai mult prin TM decat prin Cluj).
Ai vesti cu Ruxi? Doarme acolo, sau o iei la pranz?
Amaya, mult succes cu magazinul online si sanatate Cristinei.
Anda, foarte bine venit povestile, vei primi feedback si de la noi.
Kris, si noi am folosit Mucosolvan Junior, insa nu cu rezultate prea bune.
Sanatate la toti bolnaviorii.
Va pup si sa aveti o saptamana buna.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
crinuta spune:
Mona, nu stiu cat am slabit ca nu m-am cantarit. Nu sunt inca multumita si pana atunci nu ma cantaresc.
Am luat cateva luni Clarinol, dar m-am si abtinut de la mancare, si chiar si atunci, dadeam jos, puneam la loc, si tot asa.
Oricum, dupa ce m-am stabilizat cat de cat, am renuntat la Clarinol si am luat capsule cu ceai verde, dar pe care le iau ocazional.
Merci pentru idei, le notez.
Vroiam sa iti spun ca si eu sunt innebunita dupa Cinnamon Rolls, le stiu din Saudi. Sunt ceva de vis.
Hai ca incerc sa ii contactez, dar e atat de greu. Multi nu vor sa vina, sau nu vor acum, altii nu vor deloc, si tot asa.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monalac spune:
n am vesti prea bune.azi la eco nu s a vazut embrionul,ci doar sacul gestational.dr mi a zis ca ori s a oprit in evolutie,ori e mai mica decat ar tb sa fie.m a chemat sambata,spunandu mi ca daca pana sambata nu se vede nimic,e clar ca e oprita in evolutie.de asemenea,mi a mai spus ca imi va face si testul acela hgg/sau ceva de genul asta//,dozarea hormonilor din sange,parca asta este.acum,eu vin si va pun 2 intrebari/la voi la ce varsta de sarcina s a vazut embrionul?/si/nu e prea devreme sa ma duc peste 4 zile,nu cumva vrea doar sa ia niste bani in plus?/nu de alta,dar m a uscat la buzunar, am platit 2 mil lei vechi,plus benzina,iar peste 4 zile va tb sa mai scot din buzunar inca pe atat,plus testul de sange...offf
Mami de
Cris
Poze Cris
Alina Maria spune:
Mona draga de tine , mai prin cate mai treci , cu cat cauti mai mult sa-ti fie mai bine cu atat vezi mai multe probleme . I-a spune in primul rand cate saptamani de sarcina ai ?
Ce dr. iti face eco asa devreme ?
Eu zic sa nu te nelinisteti asa devreme , nu are rost , mai asteapta si tu cu toate , prea multe vrei deodata .
Eu sper sa auzim numai bine sambata .
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
kris spune:
Am intrat pe fuga. Am fost la D.r Stanciu si ne-a diagnosticat cu o raceala normala datorita colectivitatii.
Ne-a recomandat stop tratamente tuse gen sinecod, paxeladine, sinupret, inclusiv MUCOSOLVANT, si ne-a trecut pe NATURISTE, precum:
- sirop de patlagina, 2 sapt;
- septilin (e din plante) o luna;
- sirop de ceapa, sau rudiche neagra - cat timp tuseste.
Si mai trebuie sa continuam cu IMUNOBABY, Ca, 15 zile pe luna, vigantol- toate lunile cu R.
In rest a iubit-o pe Bianca si spera sa nu ne mai vada curand.
Mi-a spus ca nu recomanda MUCOSOLVANT-UL, deoarece irita f usor gatul, nu ca nu ar fi bun, dar nu -l recomanda.
Va pup si va doresc refacerea grabnica a tuturor puiutilor.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Crinuta, sincer imi pare rau ca n-ai reusit sa vb cu nimeni...eu luni ma duc la servici si ma voi interesa, poate reusesc sa te ajut!
Kris, bine ca ne-ai zis si noua ce v-a spus Stanciu...voi vad ca sunteti abonati fideli la el
...n-am mai fost la el de 1 an, cred...Si eu ii dau Septilin deja de o luna si o sa-i mai dau in continuare.
Shobo, tie cat timp ti-a spus sa-i dai Septilin?
Eu am fost la Tutunaru de 3 ori pana acum, vineri ma duc la Iosup tot la Fortis, ca la CMU avea liber prin noiembrie...mi-a dat sa fac TT, tu l-ai facut? Vrea el neaparatla un laborator anume si eu vreau la CMU ca nu-l platesc...tu ce ai facut?
Mona, poate e prea mic sa se vada...cate sapt ai? Eu am fost la 7 sapt si avea 9mm, iti dai seama ce micut...
Amo, mersi! Sa stii ca nu mai puteam de pofta de tiramisu, in juma de ora il faci, hai sa va dau reteta. E cu oua crude, asa ca daca va riscati, e super bun!
Tiramisu:
- 5 oua
- 200g zahar
- 2 cutii mascarpone esquisa
- o fiola de vanilie
- 2 pungi cu piscoturi(trebuie sa fie cate 2 randuri de piscoturi intr-un pachet)
- cafea cu zahar- 500 ml(eu am facut fara cofeina)
- daca vreti ceva tarie, de fructe, 2 linguri pt. crema- eu insa n-am pus
Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se bat cu zaharul pana se topeste, se pune mascarpone, fiola de vanilie, apoi se amesteca cu albusul. Totul dureaza 10-15 min. Apoi piscoturile se inmoaie rapid in cafea si se aseaza intr-o tava, un rand de piscoturi, unul de crema, terminand cu un rand de crema. Se cerne cacao deasupra, din belsug si se lasa la frigider cateva ore. De preferat sa fie facut seara si papat a doua zi, iese demential!
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
adita spune:
Mona, hcg-ul e cel mai sigur, eventual daca-l repeti, ca in nu stiu cat timp trebuie sa isi dubleze valoarea initiala si daca o face inseamna ca sarcina e in evolutie
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)