Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 13
ana maria spune:
Patricia Kris Liviana multumim de urari!!! Nu stiu de la ce a facut enetreoviroza, singurul lucru pe care l-a mancat in afara menu-ilui obisnuit au fost cartofi de la Mac si un suc de mere tot de acolo.... cert e ca i-am dat un antibiotic si doar asa i-a trecut.
Patricia multa sanatate Rebeccai, in legatura cu apuizarea te inteleg ca eu asa o tin de vineri... Ieri am baut 3 cafele pt ca aveam si ore la scoala si trebuia sa fiu fresh.. iar aseara la unu noaptea m-au apucat gandurile negre si crizele de ipohondrie....mnu puteam sa dor si m-am uitat la toate tampeniile la tv... Azi am stat acasa cu cupilu ca nu mai pot sa merg la serviciu si sa stau ca pe ghimpi s avad cum se simte puiu si sa fug ca iepurele la primu semn ca nu e in regula....
kris spune:
Bravoooooooooo Alina_Maria! Sa te ocroteasca Cel de Sus de toate relelele!
Ce mult as vrea si eu sa conduc, dar nu ma lasa sotul. Am permis de 4 ani. De 2 sapt socrii si-au lat o masinutza noua nouta si sper sa ma lase in timp.. , dar daca natafletul meu sot nu ma lasa sa exersez pe cea de servici, mi-e frica si mie sa ma urc pe cea noua.
Ma mai lasa o amica pe tico al ei si e ok.
Ana_Maria, eu cred ca mc-ul a fost de vina. Noi ne-am ales cu afte cand am fost singura data.
Va pup
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
amo2004 spune:
Eu nu am mai apucat sa intru pe net de joi. Abia acum am prins un moment de respiro...
M-am bucurat sa le cunosc pe fete si mai ales pe cei mici.Sunt asa cum ii stiam din poze si filmulete, toti trei niste scumpi. Sper ca Rebecca se simte bine acum. Mihai are si el niste mucisori, defapt mai mult nas infundat, semn ca apare ceva. I-am dat Oscillo si picaturi de nas. SPer sa se opreasca aici. Febra sau alt simptom nu are.
Revin dupa ce va citesc. COnstat ca am de citi 10 pagini, bravo voua! 
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
Witchie spune:
Ziua buna, doamnelor.
Irina a intrat in perioada cu Nu. Zice nu la orice, fuge cand vreau sa o imbrac (are impresia ca ne jucam) si nu mai vrea sa manance deloc carne. In afara de asta, in grupa ei sunt doua fetite mai mici pe care le cafteste ori de cate ori are ocazia. Am tras concluzia ca e fata lu' tac'so si am plans si ea a venit si mi-a zis gata,gata, nu mai plange ca te linistesc eu. Culmea e ca ma si batea usurel pe spate, cum faceam eu cand era ea mica si plangea. Sunt momente in care este extrem de dulce si altele in care imi vine sa fug de-acasa. De cand nu mai am bona, sunt singura cu toate pe cap si nu mai fac fata, am impresia ca nu se mai termina treaba in casa si n-apuc bine sa ma asez sa-mi trag sufletul ca iar e haos.
Din pacate nu-mi permit acum o menajera si mor de nervi.
Am scris insa povestile pe care i le spun Irinei si va rog daca le cititi copiilor poate le incercati si pe astea. Le gasiti aici . Sunt in negocieri cu un editor pentru o carticica de povesti si m-as bucura de feed back. Trebuie sa gasesc un grafician. Stiti pe cineva care deseneaza frumos?
Va pup pe toate si mi-e dor sa ne vedem si sa apucam sa ne tragem sufletele dar cand, Doamne!
Amo imi pare rau ca te-am ratat!
lbelciug spune:
Anda, gata, m-am abonat la povesti si cu siguranta le voi citi. Grafician nu stiu, insa ai putea incerca cu o intrebare la decoratorii de camere pt copii. Ma gandesc ca au talent... Cat despre NU-ul Irinei... ne este f cunoscut caci si noi l-am experimentat.
La noi mai merge cu spus povesti in timp ce trebuie sa facem chestii urgente gen spalat si imbracat pt mers la cresa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
crinuta spune:
Anda, cunoastem faza Nu ...hehe, si cate vor mai urma..
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Witchie spune:
Va rog frumos, daca nu va ia prea mult timp, lasati un comentariu pe site, editura mea se va bucura sa le citeasca. Ma intereseaza in special ce zic copiii. Multumesc! 
bubu05 spune:
Bunaa!
Of, ce de pui bolnaviori...sanatate Rebeccai, Biancai ,lui Didi si lui Mihai!
Crinuta, n-am nici un raspuns de la nimeni...tu ai primit vreun mail cu raspuns? poate daca mai incerci la receptie o raspunde cineva...imi pare rau ca nu te-am putut ajuta! imi verific mail-ul si daca primesc ceva te anunt.
Eu stau acasa saptamana asta, tocmai luni ma duc la servici!
Anda, diseara citesc si eu povestile! Si la noi mai e cu NU si NU VEAU! asa ca...
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
crinuta spune:
Bubu, nu am reusit nimic. Sunt foarte dezamagita.
La receptie nu raspunde nimeni, stau ca proasta pe telefon si pierd enorm de mult timp pentru nimic.La shop nimeni nu stie nimic. Nicaieri nimeni nu stie nimic. Sunt foarte dezamagita. Nu e deloc ok ce se intampla.
Oricum, tie iti multumesc ca te-ai straduit. Sa vedem, ca daca ma enervez ma duc la sediul central si acolo sa vezi ca nu plec pana nu vb cu cine trebuie.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
buna fetelor,
Alina Maria, FELICITARI!! bravos mami! sa fie intr0un ceas BUN! si sa stapanesti cu bine masina!
in perioada lui NU am intrat si noi cam de cand merge la gradi, eu credeam ca e de pe acolo insa cred ca pur si simplu asta e perioada lui nu si gata.. n-avem ce face. nu sta la imbracat/dezbracat decat cu tot felul de smecherii si uneori mai si zice NUUUUU, nuuu, ca poate nu inetelegem. si sa vezi enervari si altele gen tipete dc incercam sa-l luam cu forta..
la gradi ne merge f bine, sunt 5 in grupa mica, il putem vedea pe camere f bine si stam linistiti. papa relativ ok, ciorba ciorba numai ciorba cere la pranz (mereu imi zic femeile ca a halit 2 castroane de ciorba si nimik la felul 2), rar papa si felul 2 - o sg data cica a lins, mirosit snitelul de pui si apoi a halit putin cu cartofi nature.
eu ma simt excelent, v-amn mai zis ca mi se pare si mai usoara ac sarcina insa il tot ridic pe C care are 16 kg si nu mai poooot. aseara m-am aplecat peste cada sa-l spal pe cap ca numai cu mine vrea asta (pe tasu nu-l lasa decat pe corp si aia e treaba lui) si dupa aceea ma simteam nasol cu burta. cand sa stau si eu jos striga mamaaaaa, si ma ia de mana sa-i dau sa pape cerealele cu lapte. mai papa si singur insa la masa ma prefera iarasi pe mine si eu cedez ca decat sa nu pape, stiti si voi.. eeh, cam asta e greutatea pana acum, sa tot stau dupa el dar n-am ce face.
dorm ff bine noaptea asa ca dim totusi ma simt ok si o iau de la capat
. la Codrin mai aveam insomnii, acum parca sunt valiza si multumesc mult ca sunt asa si ma pot odihni. sa vedem in trim III dc mai ramane asa. trim II a fost super usor.
Bubu, la Tutunaru n-am mai ajuns de 2,5 luni sau mai mult ![]()
si ma gandesc ca o sa-mi faca o moralaaaa insa eu m-am simtit ff bine si cele 2 echo au iesit ff bine (am mers chiar la 2 medici) si cand sa ma duc cu echo de 20 sapt i-a murit tatal si n-am mai ajuns, apoi a plecat din tara si uite asa eu sunt acum ins apt 24 si o sa incerc sa ajung
cumva. stii cumva cand se intra in luna 7?
sanatate puilor bolnaviori!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in sapt 23