Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 12
kris spune:
Ana_Maria, refecere completa lui Didi!
Amaya, sanatate si puiutilor tai! Succes in afacerea ta!
Mona, incearca sa te mai linistesti, mai ales ca ai primit destule informatii de la Alina_Maria.
Bubu, sanatate mami si tie!
Dana, mult succes la gradi! Acomodare usoara!
Noi suntem bine si nu prea! Ieri parca era si palida! Posibil sa fie din cauza ca nu a iesit din casa de vineri?
Noaptea a dormit mai bine iar de dimineata nu a vrut la gradi. E f capricioasa cand e bolnavioara. Sa vedem ce ne spune Dr. Stanciu deseara.
Va imbratisez cu mult drag!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Fetelor? le-ati dat vreodata puiutilor MUCOSOLVANT? Eu am incercat si asta..fara recomadarea Dr. ..
Liviana, 
Patri, cum e Reeb?
Simona, ce mai face Vladutz?
pupici
albume foto
Alina Maria spune:
Mona nu am avut timp sa cauti ce zici tu dar nu e nevoie sotul tau a facut f. bine , nu cred ca e vre un risc .
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
lbelciug spune:
Amaya, mult succes cu magazinul on-line! Neaparat sa ne dai si noua linkul. Am vazut ca pe forum la cap Zona artelor erau cateva fete care faceau astfel de bijuterii si chiar reusite! Ai incercat si tu sa faci (desi timpul nu stiu daca iti permite)? Multa sanatate la copii! Da, siropul se foloseste si la 8 luni.
Ana-Maria, sanatate lui Didi! De la ce a facut enterocolita?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
PatriciaArdeleanu spune:
Ana-Maria, sanatate lui Didi!
Kris, sanatate multa. stiu cit de greu este...da, poate fi palida ca nu a fost afara.
Si rebe e la fel (bine, ea e si de felul ei asa, ma mosteneste); aseara am avut o noapte alba, din nou, cu febra, intre 1-4 ne-am chinuit sa scadem temperatura, sa ne linistim cu tusea de la mucozitati, etc. am facut o secretie de ochi sa vedem ce iese si diseara mergem si la ORL sa vedem daca din cauza polipilor avem asa probleme.
mi-e somn si ma simt surmenata, nici 2 cani de cafea nu m-au putut salva. asta e.
amaya, ce bine ca ai mai scris si tu. si eu am avut perioade in care nu am mai vrut sa scriu, din fericire mi-au trecut si mie. sanatate la copilasi!
si mie imi plac hainutele de la Childrens' Place, avem si noi ff multe si frumoase.
Eu insa am vazut/cumparat si in romania si m-am intrebat mereu de unde sint aduse (cred ca direct din China, ca si cele pe care le am primite din USA sin tot made in china);
Succes cu afacerea si sa ne dai si noua adresa cind va fi gata. Cine le va confectiona??
Monalac, eu zic sa incercerci sa te linistesti ca nu iti face bine si nu te gindi la ce e mai rau.
alina, sa stapinesti sanatoasa masinuta?? vei conduce tu?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Da Kris, eu i-am dat lui Rayan Mucosolvan, de capul meu, dar i-am dat in paralel si Stodal, care la mine nu are nici un efect, insa la Rayan cred ca a avut, ca a scapat de tuse.
Acum, nu stiu care dintre cele doua l-a ajutat cel mai mult, dar cert este ca i-am dat. Nu vad nici o problema cu Mucosolvanul.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
Crinuta, eram curioasa, deoarece Dr. Stanciu nu mi l-a recomandat niciodata si nici prietenelor.
Patri, si eu te inteleg. Sanatate multa lui Rebb.
Tata s zice ca e mai bine astazi Bia, dar sa vad eu cu ochii mei.
Va pup!
albume foto
monalac spune:
azi la 16 30 am progr la medsana,la dr pacu.pe la 14 plec de acasa.ma duce sotul si il iau si pe cris,ca n am cu cine sa l las.tineti mi pumnii!
Mami de
Cris
Poze Cris
lbelciug spune:
Of, Patricia, prin ce mai treceti si voi! Am avut si eu o problema la ochi ziele trecute. Mi se umflase si ma manca. Am folosit picaturi Tobrex si antibiotic Amoxicilina. Azi deja e mult mai bine.
Kris, succes la dr Stanciu! Sa fie de bine!
Fetele, stie cineva cand/daca va fi KIDS EXPO in Bucuresti? Pe site nu scrie, insa parca au zis ceva la TV de per 30 oct-3 nov. A fost cineva atenta la TV atunci?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Alina Maria spune:
Da eu voi conduce va fii numai a mea , zilniccccc.
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani