Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 6

paxela spune:
oti merge repede treaba in romania dar doar la pliculete, cu cat e mai mare si mai plin cu atat merge mai repede
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

monica-elizabet spune:
miria dar mergi la alt dr sa vezi ce spune...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

FELIS spune:
Startul la petreceri cu o ... mamica!!!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

monica-elizabet spune:
La multi ani! Paxelina sa fii sanatoasa
La multi ani! de IrinaA sa cresti mare si sanatoasa
monica
Prajituri si papa bun

miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, Paxela!!!
Sa fi sanatoasa si sa-ti cresti copiii frumos ca pana acuma!
O viata plina de bucurii iti doresc si eu!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

miria_cristina spune:
Mai, fetelor, fii-mea nu-i bine!
Ea, saraca, e vesela, mananca si topaie de nu mai poate, dar a inceput sa-mi faca temperatura in toata regula.
Acuma, are 38 cu 7.
Am impresia ca priceputa de doctora mi-a dat prea putine zile de antibiotic si Damiana nu s-a vindecat complet.
Apoi, o perioada a stat pe stare subfebrila si-a mocnit, iar acuma rabufneste din nou.
Fiind sfarsit de saptamana n-am ce sa fac, dar luni am sa merg cu ea la analize.
Dumnezeule, si cand ii aud pe unii sa las copilul sa se imbolnaveasca ca sa se imunizeze imi vine sa-i strang de gat!
Adica, s-o las sa fie ca acuma cand imi arde toata si sa o plimb pe la doctori si s-o intep, doar ca asa patesc alti copii?!

monica-elizabet spune:
offf...miria imi pare tare rau...sa nu fie de la urechiuse, parca ati avut si otita...nu s-o fii vindecat de tot...cine stie...mergi cu ea la cam de garda la panduri ca esti aproape...
sanatate multa...
si alex vad ca inca tuseste...are momente cand tuseste pana i se inrossc ochii...vad ca a inceput sa-i curga si nasul
monica
Prajituri si papa bun

miria_cristina spune:
Nu cred ca-i de la ureche. N-o doare deloc si nici atunci nu s-a vaitat prea mult.
Adica, a fost doar un debut si imediat cum a inceput antibioticul nu s-a mai plans si puteam sa-i fac ce vroiam la ureche ca nu plangea (adica s-o apas).
Dar nu-i bine si faptul c-o tarai pe la doctori, c-o intep, ca ii dau medicamente....ma omoara!!!
Eu nu-s pe principiul "lasa copilul sa se imbolnaveasca". Dar barbatul meu vine cu tot felul de sfaturi si ne certam ca chiorii cine are dreptate.
Un organism care a fost bolnav este un organism suprezit si nici decum intarit, ca deaia se vorbeste de perioade de convalescenta si de vitamine pentru revigorare.
Acum mor de mila fii-mii.

ochi_verzi spune:
Sanatate multa Damianei!
Bits, sunteti niste frumosi, m-am topit privind pozele
Am vazut-o si pe Iris cea frumoasa... Dana, iti spun un lucru, cea mai mare greseala(sa spun asa) este sa dai copilul la o directoare fie la graddinita, fie la scoala.Ele au mereu sedinte, probleme de rezolvat si-s interesate de conducere si mai putin de copii.Si crede-ma ca stiu ce spun doar zilnic le vad de 14 ani...Poate acesta-i si motivul pt care eea spune ca jocul e singura activitate la grupa mica.
Chiar azi am fost la cumnata mea si nepotica mi-a aratat cum a pictat cu degetul un mar si-o para, conturate de educatoare si-mi povesteste mereu ce face la gradi, aaa si e foare incantata de caietele speciale pe care le are ea la gradi.
Miki, drum bun si asteptam poze...
Ioana, ce mai face Paul? Cum se mai simte? Tu ce mai zici de piticii de la scoala?
Diana 22.11.2004