Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bits-ule - Chiar ca sunt frumosi baietii tai!
Sa fii fericita!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

octavia frumoase diamante; sa va aduca numai bucurii; sa vede-ti ce cozi o sa aveti voi la usa si ce-o sa mai zbarnie telefonul peste cativa ani, vai ce de inimi o sa mai franga diamantele voastre; hmmmmmm, greu e` viata asta de fata!

mai, dar eu nu am descris tot procedeul de recoltare, in speranta ca miria deja stie, ca a mai recoltat urocultura si nu este ptr. prima oara cand face acest lucru; eu oricum stiu cum se recolteaza caci am realizat procedeul asta de nu stiu cate ori la Arisa pana acum; si eu sunt ca tine, cristina, cum vad ca este ceva suspect cum gata la medic, de s-au speriat astia de mine, mai ales la Arisa; parca muuuuult mai mult am mers cu Arisa la medic decat cu Emily; Arisa cand era de varsta lui Emily, deja batatorisem cararile pe la medici, si o indopasem deja cu antibiotic, la cate raceli avea, dar de la un timp vad ca s-a mai imunizat, sa nu ma mir prea mult ca cine stie; si ea mai stranuta, mai trage si cateva reprize de tuse, dar mergem inainte, cum se agraveaza cum fuga la medic; in schimb la Emily parca nu este ca la Arisa, in sensul ca este muuult mai finut, poate si ptr. faptul ca a capatat o imunizare mai precoce, ptr ca am tot carat-o dupa noi pe oriunde, fie ploaie, ninsoare, arsita, vant, ea a fost cu noi, in colectiv; inca nu i-a trecut tusea, care o are de la inceputul verii; nu tuseste mereu, numai uneori; la inceputul toamnei a fost racita, ca un purcel grohaind, a fost introdusa pe tratament, dar a ramas iar tusea, deci nu s-a oprit asa cum mi-as fi dorit eu, dar o mai las olecuta si cer cred iar un set de analize la ea, ca i-am mai facut si ei de-atatea ori; si mai are o chestie, cand si cand spune ca o doare burta; nu stiu ce sa mai cred, barbate-miu ma tot bate la cap sa nu fi inghitit ceva, dar eu una nu cred, ptr. ca nu i-a stat niciodata in fire sa bage fel si fel in gura, fata de Arisa ca aduna tot ce prindea in jurul ei; mai vedem noi;
vremea s-a racit si aici, si ma astept sa inceapa sezonul de "petreceri", dar nu vreau sa intre si sotul in colectiv, mai bine yo decat el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mikidrum bun!!!; fara prea multe peripetii; sper sa nu-ti de-a prea mult de furca Alex pe avion; esti o curajoasa, eu una n-as avea curaj atata drum

fetelor eu voi merge la somnic; noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miria, de cat timp iti face starea asta subfebrila Damiana?
Si cat de des? Temp e mereu mai ridicata sau doar pusee la cateva zile?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, felicitari pentru "promovarea" lui Silviu. Acu' o sa te mai eliberezi si tu un pic in cursul zilei, insa Delia o sa-i duca dorul lui Silviu si invers.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits diamantele si sa-ti dea Dumnezeu si o "pietricica" pretioasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna... Doamneee, da ce viteza aveti la scris... nu am avut timp sa citesc tot... in schimb am vazut pe Iris si am vazut-o pe Bits si diamantele ei... Pupici mii si mii... Frumosi mai sunteti...

MONICA, PAXELA, ROSERB, MIRIA Sanatate la puiuti...

ANDREEA... mai ce emotii... cum mai e?..

TRY, DAMA, IONELA-R...

MIKI asteptam povestiri din calatorie

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult felis voi cum mai sunteti?

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Try - Dupa traheita pe care a avut-o la jumatatea lui septembrie,cand i-am si dat antibiotic, darnumai 6 zile, ca atat mi-a dat doctora, a ramas cu starea asta de subfebrilitate.

La inceput era un 37 cu 4-5, dar acuma urma seara la 38.

Sincer, sunt alarmata!

I-am luat urocultura, dar abia joi imi dau rezultatul si in functie de ce iese continui cu tratament sau analize.

Acuma ia Panadol, Ketof, Nurofen, Vit.C, Echinaceea, Imunorezistan, Polen cu miere.

Am terminat de cateva zile Laptisorul de matca.

Ii dau la greu suc de lamaie si afine si coacaze si tot ce are vit. C.

Nu mai stiu ce sa-i fac!

Cand am vorbit cu doctora si am tot sunat-o la 3 zile, imi zicea ca-s eu exagerata si s-o las in pace.

Deja a inceput sa ma enerveze, dar pe altcineva nu stiu si pana acum am fost multumita de ea.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Uite ca am mai invatat ceva de aici, eu nu i-am facut niciodata urocultura fetei , nu mi s-a propus de doctor si nici nu am avut initiativa, doar coprocultura o singura data de verificare si a iesit ok.

A adormit fata, vad ca deja trece la programul de somn al copiilor din Norvegia, doarme de la 7.30 seara pana la 7.30 dimineata iar cand merg eu la nani o duc la baie sa nu cumva sa-mi faca o bucurie peste noapte. Azi a plans rau cand am plecat nu a vrut sa o descalt si a luat-o la fuga sa iasa din gradinita dar a luat-o educatoarea iar eu am plecat repede. A plans cam 10 minute pana a venit o fetita cu care se pare ca s-a imprietenit, este jumatate bulgaroaica, jumatate iraniana deci nu stiu cum se inteleg . Am inceput sa cunosc si eu copii din grupa.
Si ei multe jucarii la gradinita pentru ca pana pe la 9 cand se strang toti ei se joaca in voie. Dupa aceea au putin program educational, desenat, plastilina, colorat. Au chiar si jocuri cu margele care nu sunt deloc ok pentru cei mici, mai ales ca am auzit de accidente.
Miki, drum bun si zbor cat mai placut. Eu am luat laptopul cu mine la Malaga si asa a fost ok 3 ore in aeroport in asteptare, i-am pus desene. In avion a avut culori dar la plecare le-a cam pierdut pentru ca i-au cazut pe jos si cum avionul se mai inclina s-au dus pe sub alte scaune.
Andreea, trebuie sa scrii [ gravi ](scoti spatiile) si numarul de saptamani in progres.
Octavia, chiar ca diamante. Mi mi se pare ca nu au deloc trasaturi asiatice, oricum iti seamana bine de tot amandoi, Kenzo parca are si strungareata.
Cici, ne-ai parasit, ai inceput serviciul?
Alexa, felicitari pentru gradi, acum o sa vina Silviu mai obosit acasa si-o sa stie multe poezii. Vad ca torusi merge repede treaba in Ro, eu am asteptat aproape 2 ani sa primeasca gradinita, prima cerere a fost in noiembrie 2005 si de abia acum a inceput.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput