Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am trimis copil cu una bucata sot la gradi si cu amicul lui Adi. marco era in culmea fericirii ca-l vede pe Adi, nu ca merge la gradi.

aseara am adormit ca o purcica, Marco dupa mine, si la urma Clau. asa ca nu am mai intrat pe net, nu am dat lapte copilului, nimic.
Ne-am trezit la ora 4, am inchis tv si comp. si am pus copilul in patut. trebuie sa-i dau lapticul mai repede de 23 seara, caci uite ce bine doarme, nu , nu se invarte.

Irina pt. marian!!!! sa vina repede acasa si sa va chefuiti!!!
Cata e super haioasa Bia. ma bucur ca pune in greutate, i-a transmis Marco ceva....
Danast ma bucur pt. dintisorul nr. 3 si ca mai dai un semn. oricum eu am mai vazut poze cu frumusetea de flacau.
Moni deci tu esti aia buna in fam. eu il cert si tot la mine vine sa-l iau in brate. daca il cearta Clau e suparat pe el si tot la mine vine. se pare...ca mama-i mama, n-ai ce face!!!
Bianca tot intr-o chefuiala si vizite o tineti.
Bee ceva vesti?????
Anasol ii era dor la david de tine, of dragul meu!!! ce faci cu el azi? vine sotul, sau il duci la bunici?
Acina of ce noapte ati avut si voi...sper sa fie mai bine Andrei si mama ta, sa se poata ocupa de spiridusi.
Maraki, Ioana, Irinatunza .

aici si bate vantul, naspa ce sa mai zic.
Am facut cerere la sot ca vreau la Budapesta, a facut el niste calcule...si tot nu mi-a zis daca se aproba sau nu. dar nu prea cred....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Noi vom merge in Alba de Craciun. cineva tot om gasi sa se imbrace in mos. Oricum va fi marco in al 9-lea cer cu toata lumea in jurul lui, copii, cadouri, etc.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana ce fain ar fi sa vii la Cta de sarbatori...se pare ca si noi vom fi mai liberi si uite asda ne putem intalni mai des...poate doar asa ajung sa ma vad si cu Pufu...mai tragem o fuga si la Daniela...ce misto ar fi.SARU'MANA de urari.
Anasol bine ca l-ai luat acasa...dragul de el.
Cata ce stil ai de a povesti...super faza cu piticul si cu dulapul...iti dai seama dc nu ar fi fost echipata ce iese ep rufele tale...uau.
Anca sper sa treaca repede ...sanatate multa.
Giova multumesc de urari.Sa stii ca noi anultrecut am avut mos echipat si doi bani nu a dat pe el.Anul asta sigur aducem altul insa tare imi e frica sa nu se sperie duap experienta clown.Sa nu asocieze intr-un fel imaginile si sa faca urat.Si acum se crispeaza tot cand ii vede prin marketuri.
Moniaseara am vizionat cu mama pe Dia ...supe rtare cu dansatul ...ne-am stricat de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA eu il tin minte pe Mos Nicolaie ala imbracat in gri parca pe care l-ati gasit prin mall,sau asa ceva.Da' cu clovnul unde s-a speriat si Mario,ai scris si am ratat eu? Ca deja l-am intrebat pe Ghitza daca tzipau clovnii la circul ala si a zis ca nu,ca nu au venit printre randuri,probabil ca la altele merg si zbiara .E aiurea asa sa sperie copiii
Da' de mosi nu cred sa se sperie,arati-le intai imagini cu ei,sau oricum ii vor vedea la TV banuiesc.
Vai ce ii mai placea Dianei si anul trecut ala in marime naturala ce dansa si ce-i mai facea din mani si lalaia dupa melodie!

Aiii ... ca mi-a palit iar o idee cranshena! O sa ii povestesc de el cum o sa vina cu jucarii si cadouri - asta oricum o faceam,dar ca nu o sa-i dea nimic pana nu ii zice o poezie! Ca si aseara mi-a venit sa o bat de capoasa ce e!!! Am pus-o iar sa zicem impreuna "Catzelush cu parul cretz",a zis un pic si cand am zis sa mergem sa o zicem in dormitor,n-a mai vrut defel, a inceput iar cu saritul in pat,deci ciuciu poezie! Si poate sa zica - pocit evident,ca atunci cand are chef zice si cate 3-5 cuvinte deodata din ea,mai completez eu ,apoi iar ea.Poate pana la Craciun reuseste sa o invete macar pe asta.
Alte progrese mai face cu numerele,ca mai numara din cand in cand si singura pana pe la 4 doar ...
Cu olitza suntem cam tot asa,dar de multe ori,cand ii dam pamersul jos,pana mergem cu el la gunoi,merge si se aseaza singura pe olitza si face pishu.Tot e ceva.KK la cerere la oliztza cel normal,iar cand face imprastiat, in pampers.N-a facut niciodata moale la olitza,deci presupun ca-i vine brusc si nu se poate controla.E inca tot cam rosie la funduletz,dar in gura nu se vede nimic vreo urma de masea,nu mai stiu ce sa cred.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hello!
Irina, LA MULTI ANI PT MARIAN!!! Sa fiti sanatosi!
Anca, sabnatate multa lui Andrei si sa iti treaca greturile! Pupici!
Astery, offffffff, sper sa veniti repede acasa si sa va faceti bine cat mai curand!
Sanatate la toti bb bolnaviori!
Monica, si eu m-am gandit la un Mos Craciun de inchiriat, ceva de genul asta pt Ayan. Cred ca sunt cam scumpi totusi. Mai buna varianta ta cu imbracatul cuiva, dar sa vedem cine s-ar oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai eu m-as duce la careva sa fac pe moshul ca ar fi distractie maxima,da' ar trebui sa bag vreo 3 randuri de cojoace sa par mai dolofana.Poate vorbesc cu vecinii de la 8,cei cu Razvanel,sa facem schimb,sa vina tipu la Diana si Ghitza la Razvan ,desi ala e gras tare si Ghitza slab,era bine sa putem folosi un singur echipament

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Moni s-a speriat anul asta la ziua finei mele...poate unde a tipat si plans cea mica ...a fost urat de tot mai ales ca a trebuit sa pelcam instant...s-a speriat teribil si in astazi cand vede unu tremura...unde aia sunt mazgaliti si machiati tare si tipa si se misca...habar nu am.Iar de mosul ala gri ai dreptate ala era mos Nicolae in mall.
Alina multumesc...ce mai faci tu ? Dar Ayan? Poze cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu as vrea sa imbrac bona sau nasul!
Irina pentru Marian!
Eu as vrea sa merg cu Bia undeva, citeva zile de Revelion, daca nu gasesc preturi accesibile stam acasa, dar macar in noaptea de Revelion as vrea sa merg si eu in alta parte cu Dan...fara ea atunci!

Bia

Mergi la inceput

Moni unde sunt filmuletzele in care danseaza Dia? la semnatura?
Pai nu sti ca anul trecut Irina avea poza cu mario si mos Craciun, parca fratele din dotare era costumat.

_

Mergi la inceput

Cata ...meci mult.]
Ioana ai dreptate era fratele din dotare pe care nu stiu cine a zis ca e urar mosul...si el e chiar sexos in realitate.Iar filmuletele erau la Moni pe unul din linkurile ei la care am ajuns nici eu nu mai stiu cum.

Mergi la inceput