Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Cata, tare faza cu piticul !!!

Ioana, Sabina daca papa pe la 6 jumate 140 de lapte , nu mai papa pina pe la 10-10.30. Tre sa faca pauza intre mese cam 3 ore jumate -patru. Desi sunt zile cind papa de prinz ditamai castronul de bors si dupa 2 ore jumate bea si 140 de lapte cu cereale.
Multa sanatate puiului sa-i treaca tusea si SN ca tare rau e sa fii bolnavior.

Maraki, sa poarte Angelo sanatos hainutzele. Robert a luat ce i-ai luat si tu sau a luat ceva diferit ? ca tot ziceai ca si el a cumparat de la acelasi magazin.

Bombo, auzi sa se bage Jasy singura in cadita.
Sabinei ii place si ei in apa , dar pina la spalatul pe cap. Cind ii ud parul, gata , se ridica in picioare, se agata de mine sa iasa si tipa.

Bianca, nu cred ca era vorba despre vreun concurs aici.

Cuscra, cum e la serviciu ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ma duc la somn, dragele mele !

Noapte buna si somn usor !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna seara dragelor, acum o ora ama juns si io de data asta l-am luat si pe dav acasa, ca statea atrnat pe clantza la usa de la bunicasa si zicea: mami, acatza dadid...........adik ca vrea david acasa, mi s-a rupt inima si l-am luat in miez de noapte acasa..........

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 11+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti gagici,ma pregatesc de nani si eu.
Diana mai nou,cum o cearta mami ca face prostii,cum fuge la telefon si se smiorcaie sa vorbeasca cu mine
Mai si te dispera efectiv,m-a scos din minti si acum seara,se zbate si da din picioare si se rasuceste in toate directiile,cand vrei sa o imbraci / dezbraci ... asta cand reusesti sa o prinzi,ca fuge prin toata casa razand si noi dupa ea,nu asculta sa vina cand o chemi si nu mai zic de sarit in pat Aaa si aproape zilnic face mofturi la imbracamintea de iesit afara ... dar cu Ghitza nu face asa,doar cu mami si cu mine ... Imi imaginez ce se "distreaza" mami cu ea pe afara ca eu n-am mai fost demult cu ea.
Noapte buna!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu ma pun pe cautat oferte de revelion..musai sa ne hotarim in weekend..concediu o sa am din 14 dec pina in 2 ian, asa ca timp am berechet, bani sa avem!
Bia mai nou zice "a caca" ..ceea ce inseamna "am facut kk" si incearca sa-i zica lui Dan "iarta-ma" cind face o prostie cu mainile impreunate, dar nu-i iese decit "ia-ma" cu tonul sever, desigur!A..si ii place sa faca kk, ghiciti unde? In dulapul cu haine de calcat..se baga acolo, inchide usa in asa fel incit i se vad numai picioarele si se kk acolo,pe ea, nu pe haine!Dan a innebunit cind a vazut unde si-a facut ..i-am aratat olita, zice "nu" si inapoi in dulap...in rest nimik nou, i-am luat trainning de la Piciul..fain magazin cu preturi bune..
A..s-a mai dolofanit in ultima vreme..are niste falcute de imi vine sa o musc de ele, non stop...probabil ca nu a mai luat in inaltime..ne apropiem de 12 kg..
Invat si tot invat...dar macar vine weekendul..
Pupici!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...eu imi beau
Am dormit bine, Dani s-a trezit o singura data urland ca disperatul...cred ca a visat ceva, l-am luat in brate si s-a calmat rapid. Am observat de ieri ca iar tuseste, nu des dar tuseste. Aseara era tot cu mainile in gura, dar cu 4 degete deodata si incerca sa le bage cat mai adanc...ma gandesc sa nu il deranjeze cumva gatul. Si parca nasul ii era un pic infundat azi noapte, sa vad acum dimineata cum e cu nasul. La cabinet nu putem merge ca e de dimineata doctoitza, Nelu e la servici si maica-mea nu se are cu doctoritza de familia. Asta e...il doftoricesc eu cu paracetamol, daca se ingroasa gluma, o chem de deseara pe doctorita soacrei mele.
Irina, chiar am vazut la Kaufland globurile si aranjamentele de Craciun, vad ca deja le-au bagat. Si noi avem coronitza dinaia de anul trecut si e faina tare. Cand am vazut alea pe rafturi..m-a apucat nostalgia Craciunului ...
Anasol..i-a fost dor lui David de tine, de casa.,,,.dimineata il duci inapoi..
Cata..unde vreti sa mergeti de rev? La caldurica sau la zapada? Eu m-as duce la caldurica dar Nelu cu concediul lui...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineatza si de p-aci.Cam greu va treziti
Aici a plouat en gros azidimineatza , vreme de We
Oricum eu sunt consemnata in casa ca am de muncit la greu,dar mi-e de Diana
Si chiar asa, mai un pic si vin sarbatorile si onomasticile,nu am nici o idee mareatza de cadouri inca,desi ar trebui cautat din timp.
Si ce facem cu Mos Craciunii? Ar fi fain sa vina acasa unul,o sa caut echipament si as pune pe cineva sa se imbrace,trebuie sa ma gandesc cine ar fi dispus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimi si de la noi!
Razvanelul inca doarme, sper sa serveasca ceva de papa la trezire
Danast l-am vazut pe Andrew frumuselul. Ce bine arata si ce falcute scumpe are!.......poate intri mai des!
Irina, in general Razvan dupa lapte papa mai devreme de 3-3,5 ore, cred ca nu-i tine de foame. Dar dimineata bea cam 300-33 ml asa ca mai incerc pe la 9.30 cu ceva! Si mie imi place perioada din preajma sarbatorilor, cand toate magazinele sunt amenajate si se aud colinzi in difuzoare.....
Moni, eu nu stiu inca ce-s alea preferinte la imbracaminte, la noi mai greu e cu imbracatul ca se tot smulge si fuge la usa dar cred ca-l pot imbraca si intr-un sac de rafie ca nu-l intereseaza....la caciuli e mai nashpa ca daca nu se leaga sub barbie si le smulge si da cu ele de pamant, dar eu insist si-i tot distrag atentia.....
Vecina mea a spus ca-l imbraca pe nasul fetelor de botez in Mos Craciun si cheama mai multi copilasi din cartier..........noi poate o sa fim la Constanta dar sigur vedem o gramada de Mosi-babrosi pe acolo.
Anasol pupici lui Dadid bolnaviorul, sa se faca repede bine si sa nu-ti dea si tie!!!
Cata, imi place de Bia ca e originala, vad ca isi gaseste niste locuri pt KK foarte interesante. O luati si pe spiridusa de Rev cu voi?
Irinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, La multi ani lui Marian! Sanatate multa si multe multe bucurii!
Bee, asteptam vesti!!! Tot pe baricade sau cu Razvanel grasunel si frumusel in brate deja?

M-am distrat fain cand am vazut la linkurile de la capitolele vechi ca de la cap.239 am sarit direct la cap.400........mai Bebeianfeb, la Codlea la voi cu cine ati facut matematica, cu femeia de serviciu???

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Am avut o noapte de cosmar, Andrei a tusit toata noaptea, pana la voma.S-a sculat de nu stiu cate ori din cauza asta si era si speriat din cauza senzatiei de voma.L-am luat in brate sa-l linistesc si a vomat pe mine mititelul.Mie imi era rau si imi venea sa vomit el tusea si voma , plangea si nu voia sa stea in brate la Dan, toata noaptea m-a cautat prin pat si a stat cu mana pe mine, ii era frica sa nu plec si sa-l las cu Dan.Of Doamne a fost o noapte de cosmar.
Dimineata l-am lasat dormind.
Si surpriza, mama e racita cobza, nu stiu cum se va descurca cu ei azi.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

ACINA imi pare tare rau de Andrei,nu puteai sa iti iei liber sa ramai cu el?
IOANA ce fain ca voi mergeti la Constanta de sarbatori!
INGRID vad ca tu te distrezi ... m-ai facut sa ma sparg si eu de ras,la ce scoti din tine
Mai baga si tu macar ceva poze cu Diana,daca filme nu poti!
IRINUTZA astept filmele si pozele cu Sabina,sa vedem ce diadema are

Mergi la inceput