Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO vorba vine danseaza,e un fel de sarba cu strigaturi cred
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-17/17:28:12

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Si eu o sa am liber de dinainte de Craciun ,poate chiar doua saptamani.Da' parale ioc pentru deplasari si oricum nu mi-ar place sa merg decat eventual la tzara,in familie de sarbatori.Ma tot gandesc cum sa o conving pe vara-mea din Beius ,cea cu doua fetitze si pe nepoata din Oradea,cea cu doi baieti, sa vina ei la noi cateva zile,ca ar fi show de show.Uau ce fain ar fi
IRINA si unde-i sarbatoritul,chiar e in cantonament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hello!

Hop si noi pe aici. Ne-am mai revenit si noi din boleala. Eu inca mai behai si Vladimirescu inca mai haraie un pic, mai ales noaptea, dar nu mai e chiar asa nasol.

Irina, sa-ti traiasca domnu' sotu', bre (he, he, si eu am tot o balanta acasa)! Sa fie sanatos!

Vladimir ieri a zis cocosh (corect) si azi dimi Doru (doiu). ta-su a murit si a inviat. Am observat ca mai multi spiridusi il pronunta pe r in anumite cuvinte, in altele nu. Si la noi e la fel. Spune foarte clar brum-brum, dar spune doiu in loc de doru, taie in loc de tare, baba in loc de barba.

La poze si filme sunt restanta rau, in ambele sensuri (nici nu apuc sa le vad pe ale voastre, nici nu l-am mai pozat/filmat pe fi-miu de un car de vreme). In schimb am descarcat din telefon niste poze facute pe vremea cand avea peruca. Doamne, ce par putea sa aiba, parca in nici o alta poza nu se vede asa de bine ca in astea de care vorbesc. Poate imi fac timp sa le incarc in drop.

Bee, merci de info. Am transmis mai departe. Si cum Irina n-a bagat nici un pompon azi, bag eu

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am gasit...era la semnatura. doamne ce m-am distrat!!!
Moni pulaciul e mortal, la fel ca si gabetele si godola. Parca cand le auzi din gura ei e mult mai fain, decat atunci cand le scri tu.
Auzi...de unde i-ai luat cartile alea cu animale, groase si cartonate? de la ce editura sunt?
Mai noi avem putine carti, vreo 5. si e musai sa-i fac stocul, caci aseara l-a apucat iar rasfoitul....
Irina poate era urat Mosul, insa sub costum...nu stim ce fat frumos se ascunde. si mi-am adus aminte...rusinica...nu ai pus nici o poza de la nunta fratelui tau.
Alina cand pui pozele alea de la munte? vreau sa le vad si eu!!!

eu sunt fericita...mi-am programat masina de spalat si merge. de acum stiu cum fac, super!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

PUFU hai bre cu poze si filme please ca mi-e dor de Vladimir de mor!
IRINO si tie ti-am zis si te faci ca ploua cu filmele cu Mario
GIO ce faci bre,razi de gabetele Dianei ?

Cu R la Diana nici vorba inca,il zice L ,deci PALDON,MALE,LAU,LATZA etc.
Dar am citit ce scriu logopezii,ca asta e ultimul de care trebie sa ne facem griji,e cel mai greu de pronuntzat,unii nu-l zic bine pana dupa 4-7 ani cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, ai aparut fara ? Nu azi era ziua cea mare? Bee, esti prin zona sau se intampla?
Ma duc la o tigara si revin!

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Moni d asa este ...in cantonament in oras...naiba a mai pomenit...sper sa poata veni mai pe seara macar jumatate de ora.
Pufu ai inebunit? Lasa galeria...ca expre nu o mai fac azi...ca azi se naste...azi schimbam macazul...stai sa vezi.merci de urari.

Mergi la inceput

Maai ma luai cu voi si am uitat sa plec acasa ca am zi scurta,mai am doar vreo 5 minute de stat
GIO ma uit acasa la editura,ca habar nu am.
Normal ca e mai haios cum le zice ea decat cum le scriu eu,dar nu am chef toata ziua sa o filmez,de multe ori iau aparatul abia dupa ce a bagat poantele cele mai cel si dupa ce filmez ... steg filmuletzele ca nu mi se mai par asa interesante Cel putin mie,ca o aud toata ziua.Dar o sa mai fac, ca iar am primit critici de la prietena din Italia,Alessia abia apuca sa vada filme noi cu Diana.Ce rau imi pare ca suntem asa departe ,ca tare fain s-au inteles fetele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Noutati: Fata mea se tot tine de vreo cateva zile de putzulica si zice au caca si ii e frica sa faca pipi. Astfel incat astazi i-am dus pipi si kk la analize. Aseara zic hai sa exerersez pipi in pungutza sa nu am surpize. Taaaaaaare incantata a fost sa faca in pungulita astfel incat, toata seara s-a jelit ca vrea pipi in punga, de cum o scapa cerea "pipi, puna". Am pacalit-o cu greu ca nu mai am si e noapte si nu am de unde sa cumpar, ca maine dimi o sa faca din nou, astfel incat la prima ora a venit val vartej "pipi puna". Problema cea mare a fost cand a vazut ca plec cu pretioasa eu punga si ma tot certa, cu "pipi meu" "puna pipi mea". No, acum sper sa fie totul ok.

Fetele, dati-mi idei pls ce masina de spalat merita cumparata in ziua de astazi...a mea plus a unei colege (ambele wirloool) din momentul in care a iesit din garantie sunt pa. Si acum sunt fara masina.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Mosh? Nu cred ca imbracam pe nimeni. Mai vedem. De speriat nu se sperie de clovni, dar nici foarte relaxat nu este. Sta lipit de mine si ii studiaza foarte concentrat. La circ nu l-am dus ca spectacolul care a fost pe aici dura 3 ore si ma indoiesc ca ar fi stat potolit macar un sfert din timp.

Moni, din pacate chiar nu am poze noi cu Vladimir, dar uite aici, cu dedicatie, http://www.dropshots.com/ipeltod#date/2007-03-19

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput