Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PUFU
FUG CA PIERD MASINA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai Pufu am vazut poza cu peruca lui Vladi. si chiar vroiam sa scriu...cum de i-a crescut asa parul, dar ai mutat-o in trecut.
Bravo pt. noile cuvinte. asa e si la noi cu R., dar vorba lui Moni...asta sa fie ultima problema...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ralu sper sa fie ok analizele Anastasiei.
cu masina de spalat...ce sa zic. a mea dupa 1 an s-a bulit displayul, l-a inlocuit caci e in garantie. Bine ca am 2 ani la ea, sper sa nu mai am probleme, caci la cat a costat mai bine ma . a mea e Ariston.
Moni fericita, pleci acasa.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Gio, bine ca e in garantie, dar tot mi se pare de doi lei sa se strice atat de repede. Culmea e ca la colega mea atrecut doar un an si cand i-a chemat pe cei de la reprezentanta au zpus ca ei ofera doar un an garantie, nu doi, cat a oferit magazinul.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Rali imi pare rau ca nu pot sa iti dau un rapuns pentru ca nu stiu mare lucru ...care si cum...mama spala ...la ce...habar nu am...da cand am sa ma mut la cotetzul meu...sigur iti spun ce rabla mi-am luat.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
m-am intors.
Moni puteam sa raman acasa cu el , chiar mi-a zis Sandu(seful meu cel nou ) sa plec, dar am o gramada de treaba aici si mai il asteptam si pe Mache (ex -seful meu ) sa vina sa-mi aduca salariul.Tu ai terminat deja pe azi, ce ca lumea.
Anasol mititelul de el , iti ducea dorul mai.Mai bine ca l-ai luat.
Irina merci.La Multi Ani ! pt sotul tau.
Alina doamna si pe Ayan.
Pufu haios rau Vladimir cu Doiu.
Bee a aparut sau naste azi?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Anca, merci ca mi-ai amintit.
Irina, la multi multi ani pentru Marian. Ai reusit sa ii iei cadoul?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Merci Rali...da i-am luat vestitul psp drept pentru care a fost foarte incantat...acum mai ramane sa se dumireasca cu ce se mananca si cand il decodeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Si eu la munca, muncesc pentru viitorul Europei.
ALINA, bine ai revenit in gasca. Nu pui si tu niste poze cu Ayan, sa il vad si eu cat a mai crescut?
ACINA, sanatate multa lui Andrei. Si noi am patit-o cu tusitul si vomatul, nu stiam ce are copilul si Mark al meu avea rosu in gat, de aia tusea si voma.
MONI, e super Diana in video-ul cu cartile, ce le stie ea pe toate!
Cam atat am tinut io minte din ce am reusit sa mai citesc, de, varsta!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Ralu eu se pare ca am o probl. cu display-urile. la LG chocolate s-a bulit, la masina la fel. Noroc ca au fost in garantie si s-au rezolvat. M-ai puys pe ganduri cu garantia asta de 2 ani magazinul si 1 an reprezentanta. pai ia mama naiba daca e asa...dupa ce ca au venit dupa o luna sa vada ce are...ca deh...pana a venit displayul de la Bucuresti.....
Anda ce mai faceti voi? ati ajuns cu bine? asa ne-am vazut si anul asta.....

_

Mergi la inceput